Nefr Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Sensin master swordsman, işim olmaz swordla, DPli kryssin üstüne tanımadım tanımam eheh fencer ftw [signature][hline] Nefir of BL [Bu mesaj Nefr tarafından 04 Ocak 2006 11:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Ahaha olaya bak, evlenme teklif etmemiş daha... Ayıp be abi, olur mu böyle, bi de zamanı var diyo... Düğünden sonra mı teklif edicen?[signature][hline][b]nille vakt-i zamanında msn'de demiş ki: bi keresinde cok gothic giyinmistim. annemle beraber yürüyorduk. iki amele gecti, seytaaaaan diye laf attilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 *!Perith gaz mode on* Nasıl evliliktir bu, teklif yok birşey yok olmaz böyle şey!!! Evlenemezsiniz siz, ayriyetten kardeşsiniz. *!Perith gaz mode off* Hala devatiye bekliyorum ahah[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: Asteroth, 04 Ocak 2006 11:19 tarihinde demiş ki: Düğünden sonra mı teklif edicen? Ehüehs, zamanı var daha =P[signature][hline]But the bards' songs will remain.. ----------------------------------- Paticik FM Evvvet ! Post +1 daha.. ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 aaaa ayıp ayıp wow oynarken et bnce daha romantik :D[signature][hline]Viva La SémiH irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki: EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !! bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Kızım Wen bana teklif etti de ne oldu! Boşver teklifi meklifi bas imzayı direk hihihihi! Şaka bir yana canım size mutluluklar diliyorum! Nedimeniz Diab =oP[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse of Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Hah bak ne güzel demiş Diab, bizde söz yok icraat var kızım =P *!wen online olunca mesajı silmeye hazırlanır*[signature][hline] Nefir of BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeriTh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 hueheu lol şey arkadaşlar tşk ederiim destek için snif snif *elinde mendil boynu bükü arkasını döner*[signature][hline]"la fée aimée" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 tebrikler =][signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 A nefir evleniyor çok sevindim valla yüce rahib(e/i)miz bizim =) Tebrikler[signature][hline]Ardeth saat 5.30'a kadar çalıştıktan sonra mutfağa gidip taze ekmek bulamayınca şu cümleyi sarfetmiş: Çalışan ekmek yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mutluluklar artık ne diyim...[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: çok tebrikler.[signature][hline]*![/b]Drall The Grall[/b]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ben bu olayı başka bir forumda tebrik etmiştim ama bir daha edeyim eheah.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye | MZ: Brotherhood of the Ball Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeriTh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: Silphatos, 04 Ocak 2006 12:00 tarihinde demiş ki: ben bu olayı başka bir forumda tebrik etmiştim ama bir daha edeyim eheah. ehuheuhue Nefre çaktırmaaaaaaaa[signature][hline]"la fée aimée" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 inanılmaz derecede tebrik ederim! :D kulübe hoşgeldiniz diyecem ama istisnai bir durum var ortada :) ikinizin de bilgisayar ve internet ilişkilerinde de böylesine uyumlu olmanız daha da garantilemiş mutluluğunuzu, Allah tamamına erdirsin... *!düğünde göbek atabileceği bir kıyafet bakar dolaptan*[signature][hline]Halatsız A3 .:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 tebrikler & mutluluklar[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 oyoy tebrikler, ne güzel bir haber böyle sevindim. :) wendigo golü yemis ama olsun yilmak yok siradaki sizsiniz hatta benim tatile fln denk gelsin(siparise göre alios evliligi admin olduk ya :p) ;)[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 mutluluklar!!!! darısı geride kalan patilere :P Balayında wow hımm süper fikir aslında :D[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 mutluluklar :d wow fikri sufer hehe[signature][hline]Lianna Human Paladin Lianna: Msnde gelecek seneye görüşürüz esprisini mi yaptılar? Alomatik: Blocklıcaksın 2-3 tanesini Taksim Meydanı'nda bak bir daha yapıyorlar mı? Lianna: LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 hayırlı olsun nefr abi[signature][hline]Biliyorum bugün kulakların bir başka çınlayacak, anlayacaksın seni yine nasıl andığımı, özlediğimi. Ellerin titreyecek, gözlerin yollarda kalacak, sende hissedeceksin yüreğimde neler hissettiğimi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Tebrikleeerr !! Düğün hazırlıkları başlasın o zaman ! Ailenizin Paladini olarak bizzat ben kıyıcam nikahınızı da Cathedral of Light'da :)[signature][hline]Eski OguzAmca'yim ben ! Zamaninda gaza gelip almistik OguzAmca'yi ama 5 sene sonra dönüp bakıyorum ki olmamis. Oh be kendimi buldum thanx pati :P Godon Onerous - BL Paintball maniaX! [/b] [Bu mesaj Dorn tarafından 04 Ocak 2006 13:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Yahu cidden bak onu niye akıl edemedim ki ben. İyi fikirmiş. SM de iyi fikir =][signature][hline] Nefir of BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Çok sevindim, mutluluklar dilerim. Pastadan bir dilim ayırın, ya da benim için de yiyin :). *!dolapta tatlı arar* Nazar boncuğunuz da benden size hediye. Allah ayırmasın. Darısı başıma.[signature][hline]Holigan TeamThe Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 sufer :) damada erkek tarafindan bir mustang o zaman! :D[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 hayırlı olsun ya ne güzel :)[signature][hline]Designer® | Kâh çıkarım göklere, seyreylerim dünyayı.. Kâh inerim yeryüzüne, dünya seyreyler beni.. Tasarım Sayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar