Nefr Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Sensin master swordsman, işim olmaz swordla, DPli kryssin üstüne tanımadım tanımam eheh fencer ftw [signature][hline] Nefir of BL [Bu mesaj Nefr tarafından 04 Ocak 2006 11:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Ahaha olaya bak, evlenme teklif etmemiş daha... Ayıp be abi, olur mu böyle, bi de zamanı var diyo... Düğünden sonra mı teklif edicen?[signature][hline][b]nille vakt-i zamanında msn'de demiş ki: bi keresinde cok gothic giyinmistim. annemle beraber yürüyorduk. iki amele gecti, seytaaaaan diye laf attilar
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 *!Perith gaz mode on* Nasıl evliliktir bu, teklif yok birşey yok olmaz böyle şey!!! Evlenemezsiniz siz, ayriyetten kardeşsiniz. *!Perith gaz mode off* Hala devatiye bekliyorum ahah[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" )
Sabrina Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: Asteroth, 04 Ocak 2006 11:19 tarihinde demiş ki: Düğünden sonra mı teklif edicen? Ehüehs, zamanı var daha =P[signature][hline]But the bards' songs will remain.. ----------------------------------- Paticik FM Evvvet ! Post +1 daha.. !
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 aaaa ayıp ayıp wow oynarken et bnce daha romantik :D[signature][hline]Viva La SémiH irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki: EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !! bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Kızım Wen bana teklif etti de ne oldu! Boşver teklifi meklifi bas imzayı direk hihihihi! Şaka bir yana canım size mutluluklar diliyorum! Nedimeniz Diab =oP[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse of Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun
Nefr Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Hah bak ne güzel demiş Diab, bizde söz yok icraat var kızım =P *!wen online olunca mesajı silmeye hazırlanır*[signature][hline] Nefir of BL
PeriTh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 hueheu lol şey arkadaşlar tşk ederiim destek için snif snif *elinde mendil boynu bükü arkasını döner*[signature][hline]"la fée aimée"
helena Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 tebrikler =][signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 A nefir evleniyor çok sevindim valla yüce rahib(e/i)miz bizim =) Tebrikler[signature][hline]Ardeth saat 5.30'a kadar çalıştıktan sonra mutfağa gidip taze ekmek bulamayınca şu cümleyi sarfetmiş: Çalışan ekmek yok mu?
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mutluluklar artık ne diyim...[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Drall Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: çok tebrikler.[signature][hline]*![/b]Drall The Grall[/b]*
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ben bu olayı başka bir forumda tebrik etmiştim ama bir daha edeyim eheah.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye | MZ: Brotherhood of the Ball
PeriTh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: Silphatos, 04 Ocak 2006 12:00 tarihinde demiş ki: ben bu olayı başka bir forumda tebrik etmiştim ama bir daha edeyim eheah. ehuheuhue Nefre çaktırmaaaaaaaa[signature][hline]"la fée aimée"
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 inanılmaz derecede tebrik ederim! :D kulübe hoşgeldiniz diyecem ama istisnai bir durum var ortada :) ikinizin de bilgisayar ve internet ilişkilerinde de böylesine uyumlu olmanız daha da garantilemiş mutluluğunuzu, Allah tamamına erdirsin... *!düğünde göbek atabileceği bir kıyafet bakar dolaptan*[signature][hline]Halatsız A3 .:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 tebrikler & mutluluklar[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Admin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 oyoy tebrikler, ne güzel bir haber böyle sevindim. :) wendigo golü yemis ama olsun yilmak yok siradaki sizsiniz hatta benim tatile fln denk gelsin(siparise göre alios evliligi admin olduk ya :p) ;)[signature][hline]*
khalad Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 mutluluklar!!!! darısı geride kalan patilere :P Balayında wow hımm süper fikir aslında :D[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede.
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 mutluluklar :d wow fikri sufer hehe[signature][hline]Lianna Human Paladin Lianna: Msnde gelecek seneye görüşürüz esprisini mi yaptılar? Alomatik: Blocklıcaksın 2-3 tanesini Taksim Meydanı'nda bak bir daha yapıyorlar mı? Lianna: LOL
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 hayırlı olsun nefr abi[signature][hline]Biliyorum bugün kulakların bir başka çınlayacak, anlayacaksın seni yine nasıl andığımı, özlediğimi. Ellerin titreyecek, gözlerin yollarda kalacak, sende hissedeceksin yüreğimde neler hissettiğimi!
Dorn Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Tebrikleeerr !! Düğün hazırlıkları başlasın o zaman ! Ailenizin Paladini olarak bizzat ben kıyıcam nikahınızı da Cathedral of Light'da :)[signature][hline]Eski OguzAmca'yim ben ! Zamaninda gaza gelip almistik OguzAmca'yi ama 5 sene sonra dönüp bakıyorum ki olmamis. Oh be kendimi buldum thanx pati :P Godon Onerous - BL Paintball maniaX! [/b] [Bu mesaj Dorn tarafından 04 Ocak 2006 13:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Nefr Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Yahu cidden bak onu niye akıl edemedim ki ben. İyi fikirmiş. SM de iyi fikir =][signature][hline] Nefir of BL
toggie Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Çok sevindim, mutluluklar dilerim. Pastadan bir dilim ayırın, ya da benim için de yiyin :). *!dolapta tatlı arar* Nazar boncuğunuz da benden size hediye. Allah ayırmasın. Darısı başıma.[signature][hline]Holigan TeamThe Paticik Cup =o= II
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 sufer :) damada erkek tarafindan bir mustang o zaman! :D[signature][hline]4 8 15 16 23 42
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 hayırlı olsun ya ne güzel :)[signature][hline]Designer® | Kâh çıkarım göklere, seyreylerim dünyayı.. Kâh inerim yeryüzüne, dünya seyreyler beni.. Tasarım Sayfası
Öne çıkan mesajlar