smerten Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 (valla bu thread'İ nereye acacagıma karar veremedım en uygun burası herhal) VI. film bıttıkten sonra ne oluyo evrende.. Luke akademıs fln kurup yenı yoda fln gıbı bısey mı oluyo? (jk'de gordumde o halde) eger ogleyse.. ıgrenc.. han solo fln napıyo? (yazılmıs kıtapları var dımı bunların george tarafından onaylanmıs fln)[hline]Duxus --------- blackchaos, 09 June 2003 23:22 tarihinde demiş ki: allaha yakın bana uzak ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 swg bölümüne açsaydın... benim alakam yok ama kitapları falan war bi sürü..[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 han ile lea evleniyo iki çocukları oluyor çocuklarda force sensitive oluyorlar. Luke da sanırım mara jade le evleniyo yada aşık oluyo gibi bişey luke bi ara dark side a geçiyo falan filan. Bende tam olarak hatırlamıyorum. :)[hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 www.starwars.comdan istediğin karakterin akıbetine bakabilirsin.[hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Daha sonrası "unofficial" olup Lucas Stüdyolarıyla alakasızdır söyleyeyim.. Luke bir ara karanlığa kayıyor, tekrar kendini toplasa da asla ruhunu tamamen kurtaramıyor ve bir parçası hep karanlık kalıyor. Leia ve Han önce darılıp sonra tekrar aşık oluyor ve evleniyorlar, çocukları denildiği gibi force sensetive oluyor. Ayrıca Han orduda oldukça yüksek bir rütbeye getiriliyor. İmparatorluk çöküyor, bu arada Trawn diye karizmatik bir amiral imp.i toparlamaya çalışıyor tam başaracakken suikaste uğruyor. Jedi Academy tekrar kuruluyor ve "bağnazlıktan" kurtuluyor. Luke Force'un bokunu çıkartıyor diyebiliriz. Mara Jade ile uzun süre savaşıp sonra birden aşık oluyorlar birbirlerine. Mara Luke'u karanlığa çekmeye çalışırken Luke Mara'yı "aydınlığa" çekiyor vs vs...[hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki: patlıcan ın altındaki goril yokedilsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 benim bildiğim luke un clonu nu yapıyolar ve luke un peşine takıyolar karanlık olan sahte luke yani[hline]Aket Atum, Founder and the mentor of the Comachero enstitüsü. Avatar of Odin Rogman, 20 August 2003 13:30 tarihinde demiş ki: ahah 5 kişi den 8 sayfalık thread cıkmıs hll walla.. (şu anda 27 sayfa) Açtığım threadin basarısı :) comanchero enstitüsü frp olmak isteyenler comanchero enstitüsüne (infernal-reborn a kılım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Yok, kendisi de karanlığa düşüyor olması lazım bu arada.. Ha bi de imparatorun zırt pırt klonlanıp klonlanıp biyerlerden pörtleyerek imparatorluğu canlandırmaya çalışması var tabii...[hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki: patlıcan ın altındaki goril yokedilsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 http://www.starwarsturk.com/databankmain.asp?cat=2 buyur bu bolumden istedigini bulabilirsin Istedigin karakterin gecmisi ve gelecegi Starwars turk saolsun[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler kimsesizlerin siirleri Miranin omnis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 ilerde bir de birileri mi ne geliyordu luke ve mara onlarla savaşıyordu,tabii han solo ve leia + onların cocuklarinin maceralari da var onlarla beraber,uzuyor gidiyor hatta han solo ve leia beraber ölüyordu galiba bir kazada tam hatirlamiyorum cok önce okumustum bir yerlerde [hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry [Bu mesaj Faerdun tarafından 26 August 2003 21:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 onların yazılarını ben çewirdim swg bölümüne bakın paticik.com un..[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 yaa sithler bi daha ortaya çıkıomuş falan filan yok abi en iisi 6lama :) yaa 1-2 'deki dueller çok daha hoşuma gidio bnm[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor -------------------------------- The sky's gonna open People gonna pray and sing I can't feel a thing I can't feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Aslında Lucas abi son bir üçleme daha yapsa iyi olur ama yapmıycakmış.Hem official olur hemde star wars d20 oynarken daha rahat ederiz.[hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 said: fizban, 26 August 2003 21:06 tarihinde demiş ki: triloji hatta trilogy olsa daha enteresan olurdu sanki[hline]Bonecrusher: yoğurttan çıkmış ak çatal ne fark eder? (hani amerikalılar "what ever.." derler ya o sesle okunacak..)[hline]Duxus --------- blackchaos, 09 June 2003 23:22 tarihinde demiş ki: allaha yakın bana uzak ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 said: Sly-One, 26 August 2003 21:01 tarihinde demiş ki: onların yazılarını ben çewirdim swg bölümüne bakın paticik.com un..[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar ya ben bakmıstım oraya hatta c/p yapıp bıl.e de kopyalamıstım hıc dıkkat etmemısım harbıden yazıyomus... pardon tembellık ettım sw.gen.tr ye bıle bakmadım ozur.. (swg bolumune yazmadım orası oyunla ılgılı dıye..) yanı luke bole super asmıs bı karakter olup yoda, ermıs moduna burunmuyo guzel.. :) sehr schon...[hline]Duxus --------- blackchaos, 09 June 2003 23:22 tarihinde demiş ki: allaha yakın bana uzak ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 said: smerten, 26 August 2003 22:24 tarihinde demiş ki: said: Sly-One, 26 August 2003 21:01 tarihinde demiş ki: onların yazılarını ben çewirdim swg bölümüne bakın paticik.com un..[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar ya ben bakmıstım oraya hatta c/p yapıp bıl.e de kopyalamıstım hıc dıkkat etmemısım harbıden yazıyomus... pardon tembellık ettım sw.gen.tr ye bıle bakmadım ozur.. (swg bolumune yazmadım orası oyunla ılgılı dıye..) yanı luke bole super asmıs bı karakter olup yoda, ermıs moduna burunmuyo guzel.. :) sehr schon... edit note:"schon" olmuş.. not2:imzalırınızdaki taglari kapatın >:] [hline]Duxus --------- blackchaos, 09 June 2003 23:22 tarihinde demiş ki: allaha yakın bana uzak ol [hline]Duxus --------- blackchaos, 09 June 2003 23:22 tarihinde demiş ki: allaha yakın bana uzak ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 said: ssj4songoku, 26 August 2003 22:02 tarihinde demiş ki: Aslında Lucas abi son bir üçleme daha yapsa iyi olur ama yapmıycakmış.Hem official olur hemde star wars d20 oynarken daha rahat ederiz.[hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro Heh, aksine bence böyle daha iyi, istediğimiz gibi değiştirebiliyoruz hikayeyi, öyle olsa herşey official esas hikayeyi etkileyemedikten sonra napayım ben o oyunu di mi[hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki: patlıcan ın altındaki goril yokedilsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Yok be ben yine hikayeyi değiştirirdim.Sadece biraz daha ön bilgi olsa daha iiy olur.[hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 rewendorun yazdigi ayrica ek olarak palpatine oyle bir bok ki vucudu olse bile ruhu kaliyor bilmem kac gezegendede bunun klonlari var onlari temizliyor[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 evet luke orta yaşlı bir adam olana kadar imparatorla savaşıyor. en sonunda imparator luke un oğluna yöeliyor ve onu dark side a çekiyor. babasıyla karşı karşıya gelen küçük skywalker "eğer dark side daha iyiyse benim yenmem gerekiyor ve eğer yenersem artık ben bir sith olacağım. ama light side ın daha iyiyse, beni yenersin ve eğer yaşıyorsam sonsuza kadar jedi kalırım." luke ağzının payını veriyor oğluna sonra da oğlu jedi olmaya devam ediyor vs. bu olaydan sonraki kayıtlara rastlanamıyor nedense..[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 yok abı benı sarmıyo bu hıkayelerın trılojılerın sonrası.. mısal:dragonlance..[hline]Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... --------- Star Wars:Galaxies oynayamayacağım için; kendimi fahri Bounty Hunter/(veyahut)Jedi ilan ediyorum, izninizle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 said: smerten, 31 August 2003 13:25 tarihinde demiş ki: yok abı benı sarmıyo bu hıkayelerın trılojılerın sonrası.. mısal:dragonlance..[hline]Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... --------- Star Wars:Galaxies oynayamayacağım için; kendimi fahri Bounty Hunter/(veyahut)Jedi ilan ediyorum, izninizle.. Beni de sarmadı ama meraktan öğrendik işte... En güzeli açık son, herkes kendi kafasına göre devam ettirmeli..[hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki: patlıcan ın altındaki goril yokedilsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xasf Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Expanded Universe olarak bilinen Return of the Jedi sonrası tek kelimeyle iğrenç bence .. İmparatorluk fanatiği olmamla da alakası olabilir ama ben genel olarak hem filmlerde hem kitaplarda kendi içerisinde tutarlılık arayan bir insanım, antik Yunan tiyatrolarında kullanılan Deus Ex Machina (~ "Takdir-i İlahi" , oyunun "iyi" kahramanı kurtulamayacağı bir duruma düşer, ama mantık kurallarını hiçe sayarak kurtulmayı ve kötülüğü alt etmeyi başarır, "gökten zembil inmesi" gibi .. ) tarzı "hey iyi adamlar yine kazandı!" konseptinden tiksinirim. Hangi taraf kazanacaksa bileğinin hakkıyla kazanacak .. Eğer illa iyilerin kazanması gerekiyorsa (ki Expanded Universe yazarlarının uymak zorunda olduğu Lisans Sözleşmesi'ne göre bu kitaplarda her zaman iyiler kazanmak zorundadır, ayrıca LucasArts'ın özel izni olmadan hiç bir "kahraman" ölemez) adamlar "hah be şansa bak.." diye kazanmamalılar .. Expanded Universe'den ne zaman kitap okusam delirecek raddeye geliyorum, özellikle R2-D2'nun ESD (Eclipse Star Destroyer, 17.5 km uzunluğunda, "süperlazer" silahıyla donanmış ve hangarında Victory sınıfı Star Destroyer taşıyabilen bi alet .. ) 'yi "hack" edip İmparatorluk tam kazanacakken bütün kötüleri havaya uçurması en kınadığım olaydır ..[hline] Captain Khar'al Lynnot Commander of Dark Legion Armed Forces Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar