mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 deneme[signature][hline]the truth is out there... Luke: I can't believe that Yoda: That's why you failed FB may the force be with you
Frasier Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Olmuş mu bakim dedim de (:[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >> O Bir SakaryaLı >>
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 said: Frasier, 24 Aralık 2005 22:09 tarihinde demiş ki: forum yaptım ama gene açılmadı :) çözemedim şu olayı. link verebilirmisin? TIK![signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit.
Lethious Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 selamlar bayrak deneme test teşekkürler[signature][hline]www.otostopcu.org My flavour is you babe...
akinm Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 selamsss izmirden demek isterdim ama maalesef allahın ankarasından akın ben[signature][hline]
A-R-E-S Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 BAKİİM bende çımış mı?[signature][hline]Bir tatlı, güzel kız, gelse şu mevsimde eğer, Bir kırda kadeh doldursa, şarap verse eğer, Herkes kınasın varsın, bu sözümden ötürü; A-R-E-S köpek olsun, cenneti isterse eğer...
RabbiT Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 hebele.[signature][hline]()_() ('o' ) <=== RabbiTs Aren't Sweet!
A-R-E-S Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Yaa millet diğer konularda niye çıkmıyo bayraklarımız yawww?[signature][hline]Bir tatlı, güzel kız, gelse şu mevsimde eğer, Bir kırda kadeh doldursa, şarap verse eğer, Herkes kınasın varsın, bu sözümden ötürü; A-R-E-S köpek olsun, cenneti isterse eğer...
Finrod Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 deneme[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2007 ya bu topik artık kapanmıcak mı? yoksa günün birinde tekrar bayrak konulabilme ihtimaline karşı mı duruyor?
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 MrLevie said: ya bu topik artık kapanmıcak mı? yoksa günün birinde tekrar bayrak konulabilme ihtimaline karşı mı duruyor? +1 Güzel nostaljiydi.
Öne çıkan mesajlar