Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ipod Almayı Düşünüyorum..

orc_lord

Öne çıkan mesajlar

ipodun alışveriş kısmından 50-70 milyon arasına prizden şarj adaptörü buldum, benzer bir adaptör kullanan varsa memnun mu değil mi yazabilir mi ? arkadaşımın ipod minisinde vardı ne güzel dinle dinle bilgsiayarı açmadan şarj ediliyordu..
Sosyal ağlarda paylaş

walla bluetooth ne kadar artı bır ozellık olur bılemem ama radyo aparatının kısa bır sure ıcınde cıkaralacagını bılıyorum.bu oldukca ıyı bır ozellık olur.

usb sarj adaptoru alınmasını tavsıye edıyorum cunku sarj tamaen gerceklesmıs oluyor yanı daha uzun omurlu oluyor ıpod.obur turlu pc den yarım yamalak olmuyor.ipod un omru kısalıyor.ben kullaınyorum usb adaptorunu ıyı bır sey ama para tuzagı sonucta.
Sosyal ağlarda paylaş

radyo aparatının türkiye de kullanılması imkansız, çünkü bizde çok fazla radyo frekansı var ve bu yüzden netlik sağlanamadığı için türkiye de satışı yok. size tavsiyem müzik seti bağlantı kablosudur, fakat bunu da 15 € verip apple store dan alacağınıza yazıcıoğlunda 3bucuk milyona alabilirsiniz ben kullanıyorum gayet güzel ses kalitesi fakat yakışıklı kablo almanızda fayda var.. aynen böle diin verirler : )

ayrıyetten kim ipod video almayı düşünüyorsa düşünmesin alsın.. really incredible!..

[ Mesaj 12 Şubat 2006, Pazar - 16:59 tarihinde, BlueStar tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bende arıyorum adaptör ama yok hiçbiryerde bu arada okudum yazdıklarınızıda içim rahatladı. Sürekli karıştırıyorum menüleri, neden bu kadar çabuk bitiyor diye kafayı yiyecektim :) birde görüntü kalitesi okadar kötü değil. Avrupa Yakası bölümlerini convert ettim DVDden çok kaliteli gösteriyor resmen portable dvd playera döndü :) bu arada %90 şarjla 2 tam bölüm, 3. bölümün 15dk sına kadar izlenebiliyor bu da yaklaşık 2:10:00 saat ediyor USB şarjla tabi
Sosyal ağlarda paylaş

video izlerken "bir dakka şuna bakayım ikid dk şuna" diye bakınmayın, ayrı ayrı videoları birer dakika izlemek yerine 2 dakikalık bir video izlemek çok daha az pil yiyor (test ettim, gördüm.)

pil ömrünü uzatmak için ek pil takma aparatları var ipodlar için, bu aletleri deneyen var mı ? ipod shuffle'a takılan aparat, aletin kendisinden büyüktü, ipod videolar için olanı alsam boyutlar ne kadar artar ?

[ Mesaj 15 Şubat 2006, Çarşamba - 18:33 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
ben teknosadan 40-50 milyon arasına görmüştüm onu almayı düşüyürum. hala ankara'da teknik servise gidip şu şarkıları karıştırma sorununu hallettiremedim ve gıcık oldum. üstelik ipod'u restore etmeme rağmen. bilemiyorum yeni nesil ipod ne zaman çıkar çünkü şuanda çıkan 5. nesil ve yeni çıktı gerçektende. hiç biryerde ipod kalmamış zaten çok az üretilmiş dünya çapında. yılbaşında pek çoğu tükenmiş vede siyah almak istiyorsanız sıraya falan girmeniz gerekebiliyor :)
tavsiyem beyaz bulursanız alın, çok fazla çiziliyorlar eli mahkum siyah bir kılıf alıp kullanabilirsiniz. elmasepeti.com'u önerebilirim size. hafta sonu sipariş etmeme rağmen ilk iş günü içerisinde kargoya verdiler. henüz elime ulaşmadı ama firma ile bayağı bir mailleştim. screenshot bile yolladığım oldu :)
bayağı yardımcı oldular yani anlayacağınız :)
Sosyal ağlarda paylaş

bi maruzatım olacak . ben eski 20 lik ipodumu merdivenlerden eğlencesine takla atarak inme kafalarımızdan birinde parçaladım , yenisini vermediler . ipod video alacaktım ancak memlekete daha siyahı gelmemişti . ben de babama ilettim yurtdışından getirtti , gümrükte takılmış makine . Nedenleri ise ''efenim türkiyeye daha bu model gelmedi , gümrükten hiç geçmedi , toplu nakliyat bekliyoruz ki işlem yapabilelim''. Sorum şudur ki , türkiyede siyah ipod video satıldığını gören yok mu ? Yoksa gümrükçü kankalar sıkıyor mu ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
60gb olanı çok büyük bence. türkiye'de pek siyah olan modelinden görmedim doğrusu zaten siyah almak istiyorsan sıraya falan giriyorsun. beyaz olanlar içinde almak istersen son olanları falan varki tükenmişte olabilirler. ithalatı mart veya haziran'a doğru başlayacakmış.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
elmasepeti'nden güvenerek alabilirsin. bu ürün ipod'u temizlemek amacı ile yaratılmış. arka ve ön taraftaki derin çizikleri bile yok edebiliyormuş. ayrıca lazer ile işlenmiş yazılara dokunmadan. işe yaradığını düşünüyorum eğer çizikleri görmeye dayanamıyorsanız alsanız iyi olabilir. bende almayı planlıyorum ama tabi bunu aldıktan sonra powerguard falan gibi birşeyde almak lazım :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...