Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şahan

Daniel

Öne çıkan mesajlar

masal saati kopuştu ya, cevizkırandaki adam yerine çocuğun gelmesi ve "8 çift sayımıdır yoksa asal sayı mı?" tartışması süperdi zuahuh çocuk tam tükürcek böle tükürmiip parmak işareti yapıodu orda ölüodum auhauh[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it.
Sosyal ağlarda paylaş

bence son bölümün en iyisi metin tok'un yakarışıydı. kameramanına yaptığı yakarıştan bir kesit:

'abi ben hiçbiyere gitmiyorum aslında biz stüdyodayız arkaya görüntü koyuyorlar, bana diyor ki 'sen bugün şurdasın', bende ona göre muhabirlik yapıyorum. ben hayatımda gitmedim amerikaya hep arkaya resim koyuyorlar. sonra kendi oturduğu yerden 'allah allaaah' falan diyerekten prim yapıyor. beni muhabirlikten öteye götürmem diyor ya!'

diye devam eden yakarışı baya güzeldi..
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada "son bölüm bu özensiz cekilmis adam gülüyodu arada" demiş biri önceki sayfada. en özensin bölümü böyle olsun diyorum. kıyaslamak istemem ama en iyi bölümüydü desem fazla iddialı olmaz. ayrıca gülmeyi bi hata olarak görme bence son bölüm diye biraz samimiyet katma kistemis olabilir. sonucta tekrar cekebilir di mi? güldügünü kendiside farkediyor... cokta güzel gülüyo :) o kadar güldürüyo adam sizi. ona bigülüşü çok görüyonuz:-p[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin!
Ayda 24 dolar kazanmak isteyen tıklasın.[
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fizban, 31 Mayıs 2005 10:11 tarihinde demiş ki:
masal saati ve dişi yakarış süperdi. baymadan önce tehlike çanı, cevizkıran ve engin jürnal de aşmıştı.

ama engin jürnal in darth vader a hala oya küçümen diye kızışını hatırladıkça gülüyorum.

yalnız engin jurnal kaldırılırsa metin tok ve bi yıgın absürd haberde kaldırılmıs olur yani o haber bülteninin kaldırılması bence olmaz o yüzden. ha engin jurnal kovulur işinden başkası alınır:)[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin!
Ayda 24 dolar kazanmak isteyen tıklasın.[
Sosyal ağlarda paylaş

ya şahanın acıklaması vardı
bu "Dikkat Şahan Çıkabilir" bu sezonu kapattıktan sora gelecek sezon programın %60 ınımı dedı valla %40 ınımı degistirip tekrar bi skec showla karsımızda olacakmıs.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Soldat: [Fire] BlaCKDaGGeR

Sosyal ağlarda paylaş

NEA ISMAIL YK ROBOT DEGILMI

E NEDEN OZAMAN HALININ USTUNDE 9 YASINDAKI COCUK GIBI DANS EDIYO AHA BOLE HAREKETLER YAPIYO (hareketleri yapıyo bu arada)

SEN BANA BUNUN CEVABINI VİİER
SEN BANA BUNUNG CEVABINI VİEAR

---------------------

Bu kısmına hasta olmustum bide bunun ustunde asimodan girdi kollarındaki metallerden cıktı ismail yk nın..

Of of bombaydı son bolum be :-)

Not: Şahan gülben ergenin salak saçma olan sabah programı gülbence de İsmail Yk İle Yan Yana oturmuştu konuk olarak :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Soldat: [Fire] BlaCKDaGGeR

[Bu mesaj BlaCk_DmC tarafından 31 Mayıs 2005 20:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
zaten sezon tatiline girdi, sanıyorum ondan sonra kanal d'ye geçecek. çünkü kanal d'nin hemen hemen her programına konuk olarak çıktı. umarım tatilden sonra değişir biraz..[signature][hline]===> orc_lord <===
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet||KTB için..|
orc_lord/phoenix (day:257/melancholy/depression)|
Sosyal ağlarda paylaş

bak!! ben bir japonya seyahatinde asimo adlı robottan önceki prototipi gördüm, gördüm geldim hiç konuşmadım!!
burda açıklıyorum... gördüğüm şey ismail yk!![signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...