Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 bi dakka kazandın mı?[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Bosver urza, biz seni hala sevioz :P Valla haber vermedin heralde forumlarda, darildik :) Egitime harca direk, iyidir[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 tüh be tekrarı felan oluyomu bu programın ?[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 hadi bakalım sıradı yarışmacımız kim olcak :)[hline]Yaşa Urza Yaşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 oo yakında reklam yıldızıda olursun :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 oha 10m mı sen paraları bıtırme orda :p bıde 2 temmuz daydı ve hala paranı alamadın ha yuh! :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 oo kım 500 ıster den de bı 500 kap gel :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 helal ne diyimm 500 milyar isterde bol şans sana :)[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 ulan 500 milyara ben de katilmak istiyoruuum!..[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 urza çok şaşırdık seni orda görünce 40milyarın hayırlı olsun ii ye :D artık alırsın bi p4 3.06 fln[hline]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 40 milyar nerden cıktı 10 kaat aldı alt tarafı :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Urza 30 ağustos akşamı saat 00,15 de kanald de insan sarrafında demiş ki: Zoru başardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 10 kaat :) 10 milyar be iyi para valla kim kime 10 milyar veriyo bu devirde :)[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 direk faize falan yatır aylık yersin aldıkça :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Urza 30 ağustos akşamı saat 00,15 de kanald de insan sarrafında demiş ki: Zoru başardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 hiçbi yere mesaj atmadım malum nedenden dolayı bilirsin.. ama belirtmeden geçemicem takdir ettim valla hayırlı olsun[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri. ::arcane ::::::::hp:hss::::::::1::::::::2::::::::3:::::::: I really tried,I did my time! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 oeh urza nerde kaliyorsun oyle?[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 grats urza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Bravo urza keske turkiyede olsaydim da izleseydim Yedinmi bari mankenleri arada :d[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler kimsesizlerin siirleri Miranin omnis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 vaybeee[hline]Rahatım... --------------------------------------------- Saol DraculaVigorous... Metall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 URZAYA BIR ALKIS ALLAHSIZ URZA HEEEEY ALLAH ALLAHSIZ URZA HEEY ALLAH ARABAYA hoynk? Neyse anlamisindir benim dedigimi :D[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler kimsesizlerin siirleri Miranin omnis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 lol türkbükündeki o internet kafeyi biliorum melismi ne adı 4 bilg var yanında balık kesimhanesı var bende gitmiştim para bayıldım kalktım lol[hline]Wiss lvl 48 Armswoman Kay Darkonn Grenhart lvl 30 infiltrator Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 yakında sosyetede olur urza yok insan sarrafı kim 500 milyar ister fln ehuehue :) başarılar :)[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 pepelek buluşmasında görmüştüm urzayı oradan hatırladım. Valla tebrikler ne diyim yane darısı bizlerin başına :P[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 hayırlı olsun güzel güzel ve güle güle harca. ;)[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Ati 29.4.2003 tarihinde saat 18.40 da demiş ki: Kirk Hammett vokalde manyak bir ton yakalamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 urza abi sadece 500milyarda değil bütün yarışmalarda keserler yüzde 60 gelir vergisi diye bir şey var. senin eline 4milyar filan geçmesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Terbikler Urza.. ay tebrikler, heycanlandım şimdi..[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar