Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

AshK

Öne çıkan mesajlar

Off günlük bi gün de güzel geçiremiyecek miyim ben acaba haketmiyor muyum?Neden benım basketball antrenörüm diğer antrenörler gibi değil çok değişik birisi o kadar idmanlara çıkıyorum ama adam nedense yazın iyiki bi 1 ay tatile gittim hergün benım yuzume vuruyor Summer Man dior sinir oluyorum yarın maçımız var bende geliyim mi antrenörüme o da gel bakarız dedi inanamıyorum hadi kötü olsam tamam abi ben kötüyüm at benı takımdan ama kötü de değilim ya ne yapacağmı bilmiyorum bu sene benım için heralde facia olucak eğer transfer olmazsam lütfen bana cevap verin sesimi duyun yaw off..:([signature][hline]ßuyrun buradan geçin.. | ßi kere tıkla noLur?
Sosyal ağlarda paylaş

ona söyleyemediğim yazamadığım herşeyi senin gibi zibidi bişeye yazıyorum günlük olarak görevini yap yarın açıp okuycam bunları kimin yazdığını bilmiyor gibi yapıcam kızarsam felam hiç cevap verme mesela ilk günün fırçası olarak, SASKIN neden ona söyleyemedin yazamadın korktunmu şansın varken dene hadi kendine iyi bak yarın gelip okuycam ne halt etmişsin bakalım[signature][hline]tay tay
Sosyal ağlarda paylaş

gunluk...
ramazan ramazan dun akşam içki içtik.. alimallah çarpılcsaz sonunda o olcak..ama ii oldu ya dagıttım kendimi yani..mutluyum şuan...:D[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız
bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..!
Sosyal ağlarda paylaş

günlük, neden üzerime geliyolar? illaki onları kırarak mı anlatmam lazım bazı şeyleri? :'(
niye hep işleri düşünce arıyolar soruyolar ? :'( niye .. niye .. niye?.. :'([signature][hline]wel gala alan hasana, velakat aha vele aloku gemme alen üç kaze bealllll
Sosyal ağlarda paylaş

niye bu akşam böyleyim ya bi gıcıklık, bi sinirlilik alla allaa..bakma sen de öyle dana gibi. dün gece tgrt'de behlül-i dana hazretleri diye dizi vardı zaten.[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki:
Yat
Lütfen
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...