Sufenta Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 günlük ya... 2 ay olcak 3 gün sonra... 1 haftadır bekliyorum... 3 gün kaldı.. alt tarafı 2 ay olcak ama baya heyecan yaptım ya... =) mutluyum lan![signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Bugun cok guldum[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 bu gün sevdim ve sevdiğim için dayak yemiş kadar oldum ya:'( (kızın manitasından) ama pzt si okula gelmesin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drenor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Off günlük bi gün de güzel geçiremiyecek miyim ben acaba haketmiyor muyum?Neden benım basketball antrenörüm diğer antrenörler gibi değil çok değişik birisi o kadar idmanlara çıkıyorum ama adam nedense yazın iyiki bi 1 ay tatile gittim hergün benım yuzume vuruyor Summer Man dior sinir oluyorum yarın maçımız var bende geliyim mi antrenörüme o da gel bakarız dedi inanamıyorum hadi kötü olsam tamam abi ben kötüyüm at benı takımdan ama kötü de değilim ya ne yapacağmı bilmiyorum bu sene benım için heralde facia olucak eğer transfer olmazsam lütfen bana cevap verin sesimi duyun yaw off..:([signature][hline]ßuyrun buradan geçin.. | ßi kere tıkla noLur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Günlük kalp aldım mutluyum :)[signature][hline][TWEETY+GOTHİC=AŞK] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 ya sen cık oynamana bak ıısen kaybetmek istemeyecektr zaten.hıç takma cık oyna ancak bundan anlar onlar[signature][hline]zorda kaldığım tum zamanlarda yalnızlığım sendınn!!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 ona söyleyemediğim yazamadığım herşeyi senin gibi zibidi bişeye yazıyorum günlük olarak görevini yap yarın açıp okuycam bunları kimin yazdığını bilmiyor gibi yapıcam kızarsam felam hiç cevap verme mesela ilk günün fırçası olarak, SASKIN neden ona söyleyemedin yazamadın korktunmu şansın varken dene hadi kendine iyi bak yarın gelip okuycam ne halt etmişsin bakalım[signature][hline]tay tay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 gunluk inanılmaz yorgunum uykum geldı gıdemıorum ama ya delı olcam[signature][hline]zorda kaldığım tum zamanlarda yalnızlığım sendınn!!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 günlük boazım arıo pastil aldım geçmedi napıcam:([signature][hline]-can i be a vampire? -come with me... -where? -here...hrgttt(ısırma efekti) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 boazına bi bez bağla becerebilirsen sıcakda dur[signature][hline]Film dl ediyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 gunluk... ramazan ramazan dun akşam içki içtik.. alimallah çarpılcsaz sonunda o olcak..ama ii oldu ya dagıttım kendimi yani..mutluyum şuan...:D[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 10dk sora dısarı cıkacam karnımda doydu şimdi alemlere akma zamanııı cyaa[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Günlük olaylar var dı bugün, allahtan evdeydim.[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deniz Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 gunluk cok yalnızım bı de cmts ya hanı.bana ordan bı erk ark ceksene varsa.ama yagsız olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 günlük bu saatte uykum geldi çok feci hayırdır?[signature][hline]Biziz | Değiliz twistedemo, 16 Eylül 2005 tarihinde bana demiş ki: genk ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 günlük, neden üzerime geliyolar? illaki onları kırarak mı anlatmam lazım bazı şeyleri? :'( niye hep işleri düşünce arıyolar soruyolar ? :'( niye .. niye .. niye?.. :'([signature][hline]wel gala alan hasana, velakat aha vele aloku gemme alen üç kaze bealllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 ulan herkes maç seyrediyo günlük hiç heyecanlı konu yok forumda ben de çıkıyom hadi by[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 bugün sokakta basket oynarken smaç vuriyim dedim az daha kırodum parmağı.maç seyrediyorum bye.[signature][hline]Goin to work , Every night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Mutsuzum günlük, mutsuzum...[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 herşeyden mutlu olmaya çalışmak yoruyo bazen günlük ama son enerjime kadar devam edicam[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 çoğu kişide olmayan şeylere sahibim ama mutsuzum günlük neden sence?[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 niye bu akşam böyleyim ya bi gıcıklık, bi sinirlilik alla allaa..bakma sen de öyle dana gibi. dün gece tgrt'de behlül-i dana hazretleri diye dizi vardı zaten.[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki: Yat Lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 günnük ben maç izlemiyom.. sırf sen yannız kalma diye.. biliyom sen yalnız kalmaktan korkuyosun.. canım benüm :)[signature][hline]wel gala alan hasana, velakat aha vele aloku gemme alen üç kaze bealllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 herzamankinden farklı bişey olmadı be günlük yine araba bozuldu yine masraf çıkardı yakıcam bu arabayı[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 başkalarının günlüğünü okuyunca kendimi çok kötü hissediyorum günlük[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar