Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

AshK

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ayaklarım üşüyo
gözlerim görmüyo
pijamalaırm büyük geliyor
bu oda çok karanlık
okula başlamaktan korkuyorum

böhüüüüüwwwwwwww[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained.
Mesaj tarihi:
Olm günlük kızı bi bozdum bi düzeltiyom. Tornacı gibi oldum yaaa

Düzeldi lan :D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D[signature][hline]Bence Natalie insan değil..

Bakma öyle simulation Two olabilir belki....
Mesaj tarihi:
izmirde yağmur pek bi güzel be günlük[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki:
peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın
Mesaj tarihi:
günlük hava çok güzel yaa çok mutluyum :):):)[signature][hline]cik cik cik pogodi sta mi treba sta mi godi brdo para brdo zlata diamanti oko vrata ...
i am from garbage
Mesaj tarihi:
Dün içkiyi fazla kaçırdım.
Uyurken birden yatağım kırıldı ne oluyor huleean diye bir hamle ile uyandım.

yer yatağı yaptım uykuma devam ettim.
saat 14.30 da kalktım.

başım çok ağrıyor ağrı kesici içtim.[signature][hline]
Aşk Oyunu
Mesaj tarihi:
okula gıtmek ıstemıyorum
uyumak ıstemıyorum
hiçbişey istemıyorum gunluk ya!!!!!!!!!!!!!![signature][hline]mutluluk bile acı werıyor çunku sonu war biliyorum
Mesaj tarihi:
[
İstemesende bazı şeyleri yapacaksın.Yapmak zorundasın.[signature][hline]Acıların Patisiyim...
Post Kasıyorum....

[Bu mesaj LordOfBlood tarafından 02 Ekim 2005 19:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
gunluk mrb canım sıkıldı bı konusacak sen kalmışsın nasılsın umarım iisındır ben de yrn okula gıtcem ya bılıosun hıc ıstemıyorum napıcam bılmıorum neguzel senın hıc boyle dertlerın yok neyse benı dınledığın için saol okul acılınca onemlı bişi olursa soylerım sana tamam tamam uğrıcam mutlaka mrk etme tekrar saol byesssss[signature][hline]mutluluk bile acı werıyor çunku sonu war biliyorum
Mesaj tarihi:
sewgılıl gnluk:)bugn bu guzl sıteye uye oldm.we delı gıbı yorgunm.tum antalyayı gezdm yuruyerk...[signature][hline]Dünya bir kerhane we hiçbirimz bu dünya denilen kerhanede bakire değilz!!!!!
Mesaj tarihi:
Sevgili günlük;

Bugun basketbol antrenörüme hiçkimseye sinir olmadıgım kadar antrenörüme oldum.Sinir sahibi etti beni bugün.Alallalala sinirimden ağladım dayanamadım..[signature][hline]Click! | plz!
pogodi, 25 Eylül 2005 17:15 tarihinde demiş ki:
azmış bu
Mesaj tarihi:
günlük yine ist.e geldim. twistedemo'yu özledim. yarın ders var heh.[signature][hline]Biziz | Değiliz
twistedemo, 16 Eylül 2005 tarihinde bana demiş ki:
genk ne demek?
Mesaj tarihi:
günlük... napiyosunnnn? zaman, hayat akıp gidiyo... ben de...[signature][hline]ne senden vaz geçmek sayılır ama bu...
ne de bir yangını bölüşmek seninle.
Mesaj tarihi:
bu kızlar beni hasta etcek tamam mı
yeter valla bıktım ya asexual olcam ben yaa[signature][hline]i can't give up to love natalie
ühühühühühühühühühühühüh
Mesaj tarihi:
günlük kızla iletişim kuramıyorum help me plz[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden
Hayatımı arıyorum kaderimin içinden
Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden
Şimdi çıkaracağım geleceğimi
Mesaj tarihi:
allah belanı versin gunluk[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...