Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

AshK

Öne çıkan mesajlar

Günlük..
Afedersin ama dün inekler gibi uyudum.. hatta bi öğün yemeğimi bile atladım biliyor musun.. Ama bırak şimdi bunları 2 gün kaldı günlük 2 gün!! Başlamak bitirmenin yarısıdır denen deli saçması doğru ise eğer 1.5 gün kaldı hehe..[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death
Sosyal ağlarda paylaş

gunluk bugun ormandakı(evımdekı) sıncaplarla kavga ettım.tavsanlar da bana küsmüş.yukarıdakı çam da sureklı kafama kozalak fırlatıo onunla da tartıstım.dun ayı kardes bıze gelıcektı mahalledekı çakallarla kapısmıs gelemedı.maymunlarla kahve içtik az once..as sora balık avlama gıtces bırlıkte...guzel bı gun sayılır...*öss kafa yedırtır adama*
....
Sosyal ağlarda paylaş

O kadar güzel başlamıştı üniversite... Hiç beklemediğim pek çok hoş sürpriz gerçekleşmiş, çoktan sönmüş umut kıvılcımı alevlenmişti bende birden, acaba... diye. Gerçi biraz uğraştırmış, 3 ay yaz tatilinde koştuğum miktardan çok daha fazlasını bir günde koşturmam gerekmişti. Ama değmişti. Gözlerim ışıldıyor, yüzüm gülüyordu uzun süredir ilk defa... Herkese keyifle yaklaşıyor, muhabbet üstüne muhabbet açıyordum. Çenem bile düşmüştü. Ne de güzeldi... Ve sonra birden değişti işler. Hele son 3-4 günde bir anda hiç beklemediğim darbeler üstüste geldi. Önce o kadar sevindiğim o hoş sürprizler bir anda teker teker silindi gözümün önünden, uçtular uzaklara. Ve sonra... evet neler kaybettiğimi anladım bir anda. O bıraktığım yerde değildim, bir anda değişmişti her şey. Gerçek yüzüme çarptı... O kadar mutluluk silindi... Saatlerdir boş boş ekrana bakıyorum, arada bir boş boş geziniyorum etrafta, keşke gezinmeseydim aslında, daha kötü oldu gördüklerim... Eh, bu da benim yolummuş demek ki... Napalım.. Ama bu kadar ağırlığı kaldırmak çok.. zor.. Her saniye de ağırlaşıyor zaten. Eh, diyecek laf yok zaten. Belki de o hoş sürprizleri görmeseydim başta, o umut kıvılcımı çakmasaydı tekrar, şimdi bu kadar büyük bir düşüş olmicaktı bu. Ama olan oldu. Ve düşündüğümden çok daha kötü olduğunu gözlerimle görmek en acısıydı zaten... Hele bu kadar çok isterken, bu uğurda hemen hemen herşeyimi verebilecekken... Eh belliydi ama, hep son anda her şey bozulur.

Yazık, neşeli ve mutlu olmayı özlemiştim oysa...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...

[Bu mesaj Rewendor tarafından 22 Eylül 2005 18:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

--------------------------------------------------------------------------------
hani kişisel ya bu bölüm herkes başlık açmasın die günlük açalım dedim yazsın herkes günlük olarak kullansın...

sabahın körü saat 8:45 ben iş yerinde to mega therion dinliyorum. kulaklığım bangır bangır ötüyor. msn de birisiyle konuşuyorum ist. dan arkadaşım adam kafa sallarken kafede kafasını ekrana vurmuş olaya bak yaa puahuahauhaua

offf bugün yine bir sürü iş var yaa... şimdilik yeter ben gider.
--------------------------------------------------------------------------------
hahahah koptum abı ya :D[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir.
Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır...
Sosyal ağlarda paylaş

20 gun kaldı alçının çıkmasına ha gayret.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...