RayCharles Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 pesimist rapper gothik ha :) Offf sevip sevilmemek çok zor bişey... Allah kolaylık versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Püfff hayattan sıkıldım ben yaaa[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 günlük sana 1 hayata 2 be.[signature][hline] Nick: Jayna Lvl: 56 Clan: Nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 baby, i compare you to a kiss from a rose on the grave. ooh, the more i get of you, the stranger it feels, yeah. and now that your rose is is in bloom. a light hits the gloom on the grave.[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vrkylokas Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 höst bana kendi defterim sandım galiba, kimse okumadı inş.! bian duygu hakimiyetimi yitirdim neyse yarım saat geçmeden topladım da sildim lan! ohhh... [Bu mesaj vrkylokas tarafından 22 Eylül 2005 02:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 gunluk. onu cook ama cook ozluyorum. 10 gun sonra anca gorebilicem onu. nasil gecicek zaman onsuz ah nasil[signature][hline]Eluinth - Night Elf Huntress (Pain Train) Semygrus - Gnome Warlock (SEVEN) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 günlük az sonra okula gidicem. sonra yarın yine okul var. sonra dersane var. pazar da dersane var. sonra sonra yine okul var.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Günlük.. Afedersin ama dün inekler gibi uyudum.. hatta bi öğün yemeğimi bile atladım biliyor musun.. Ama bırak şimdi bunları 2 gün kaldı günlük 2 gün!! Başlamak bitirmenin yarısıdır denen deli saçması doğru ise eğer 1.5 gün kaldı hehe..[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 ben istanbulu özledim =([signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sarah Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 günlükkk, günler sonra yazıorum sana... çook mutluyum :9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
greenday Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 öss kötü sey gunluk....bunu bıl yeter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
greenday Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 gunluk bugun ormandakı(evımdekı) sıncaplarla kavga ettım.tavsanlar da bana küsmüş.yukarıdakı çam da sureklı kafama kozalak fırlatıo onunla da tartıstım.dun ayı kardes bıze gelıcektı mahalledekı çakallarla kapısmıs gelemedı.maymunlarla kahve içtik az once..as sora balık avlama gıtces bırlıkte...guzel bı gun sayılır...*öss kafa yedırtır adama* .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 günlük sonum ii deil[signature][hline]zebani.(düşünen ceset) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Günlük bu kadar kötü bir gün geçirmedim hayatım da. Bu kadar sıkıcı ve kötü bir gün olmaz, imkansız ya. of of[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 O kadar güzel başlamıştı üniversite... Hiç beklemediğim pek çok hoş sürpriz gerçekleşmiş, çoktan sönmüş umut kıvılcımı alevlenmişti bende birden, acaba... diye. Gerçi biraz uğraştırmış, 3 ay yaz tatilinde koştuğum miktardan çok daha fazlasını bir günde koşturmam gerekmişti. Ama değmişti. Gözlerim ışıldıyor, yüzüm gülüyordu uzun süredir ilk defa... Herkese keyifle yaklaşıyor, muhabbet üstüne muhabbet açıyordum. Çenem bile düşmüştü. Ne de güzeldi... Ve sonra birden değişti işler. Hele son 3-4 günde bir anda hiç beklemediğim darbeler üstüste geldi. Önce o kadar sevindiğim o hoş sürprizler bir anda teker teker silindi gözümün önünden, uçtular uzaklara. Ve sonra... evet neler kaybettiğimi anladım bir anda. O bıraktığım yerde değildim, bir anda değişmişti her şey. Gerçek yüzüme çarptı... O kadar mutluluk silindi... Saatlerdir boş boş ekrana bakıyorum, arada bir boş boş geziniyorum etrafta, keşke gezinmeseydim aslında, daha kötü oldu gördüklerim... Eh, bu da benim yolummuş demek ki... Napalım.. Ama bu kadar ağırlığı kaldırmak çok.. zor.. Her saniye de ağırlaşıyor zaten. Eh, diyecek laf yok zaten. Belki de o hoş sürprizleri görmeseydim başta, o umut kıvılcımı çakmasaydı tekrar, şimdi bu kadar büyük bir düşüş olmicaktı bu. Ama olan oldu. Ve düşündüğümden çok daha kötü olduğunu gözlerimle görmek en acısıydı zaten... Hele bu kadar çok isterken, bu uğurda hemen hemen herşeyimi verebilecekken... Eh belliydi ama, hep son anda her şey bozulur. Yazık, neşeli ve mutlu olmayı özlemiştim oysa...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... [Bu mesaj Rewendor tarafından 22 Eylül 2005 18:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 -------------------------------------------------------------------------------- hani kişisel ya bu bölüm herkes başlık açmasın die günlük açalım dedim yazsın herkes günlük olarak kullansın... sabahın körü saat 8:45 ben iş yerinde to mega therion dinliyorum. kulaklığım bangır bangır ötüyor. msn de birisiyle konuşuyorum ist. dan arkadaşım adam kafa sallarken kafede kafasını ekrana vurmuş olaya bak yaa puahuahauhaua offf bugün yine bir sürü iş var yaa... şimdilik yeter ben gider. -------------------------------------------------------------------------------- hahahah koptum abı ya :D[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir. Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 günlük olum yurttanda nete girdik puhahahaaaaaa:-)[signature][hline]zebani.(düşünen ceset) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 20 gun kaldı alçının çıkmasına ha gayret.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 günlük, dün sokakta arkadaşlarla ölesine oynarken sakatlandım.Takım koçumda çok kızdı.Okullada sorunum var moralim bozuk üstüme gelme.[signature][hline]UH LELELELE UH LELELELE FENERBAHÇE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 bendeki şansa tecavüz edeyim günlük[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 günlük özledim lan seni :)[signature][hline]aadvark pogodi olduu!(i am from garbage) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Bugün hoş bir gün, hoş olduğu kadar boş bir gün Artık anla sen günlük, anlamıyorsun beni[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 uykum var bu saatte günnük[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 beklemeye inanmıyorum gel be artık aaaaaaaaaaaaa[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 günlük çok sıkıldım çook[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar