Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

AshK

Öne çıkan mesajlar

günlük..
bunalım takılıom gene..canım çok sıkıldı..:(:([signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..!
Sosyal ağlarda paylaş

Günlük..
seni severim bilirsin.. ben aslında herkesi severim. asıl sorunum da bu benim günlük. sevilmeyecek insanlara kin güdüyorum günlük.. onları sevmeye devam edip en açık en boşta oldukları anı kollayıp öcümü alıyorum.. ne eksik ne fazla onların bana yaptığı kadar ama yine de yanlış. sonra onalrı sevmeye kaldığım yerden devam edebiliyorum çünkü içimde bi gram öc alma hissi kalmıyor. hatamı da biliyorum ama bunu düzeltmek için bir çabam da olmuyor günlük.. cevap ver bana yanlış yolda mıyım?[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death
Sosyal ağlarda paylaş

günlük..
2 hafta ara werdigim body e bugun tekrar başladım ve biraz agır çalıştım galiba her yerim feci şekilde arıyo..:)
yoruldum walla uykum geldi..[signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..!
Sosyal ağlarda paylaş

Selam günlük ;
Bugün yine uzun bir beklemeden sonra sınava girdim. Pek heyecanım yoktu ama yinede içim kıpır kıpırdı.

En iyi 3. Dereceyi yaptım. Şimdi asıl sonuçları bekliyorum.[signature][hline]Aşk'ın İğnesiyle Dikilen Dikiş Kıyamete Kadar Kopmaz. M.İrfan.
Sosyal ağlarda paylaş

günlük, bgn 1 de kalktım, git gide geç yatıp geç kalkıorum. puf. ben kahvaltı hazırlarken annemler öğlen yemeği yiyodu. :D sonra temizlik yaptımmm aylar sonra... çok güzel oldu ev. 3 de arkadaşlarla buluşmam gerekirken böööyle ağırdan alıorum. Neyse 4 olsa bişiy olmaz dimi 1 saat nedir ki_? bu kadar işte...[signature][hline]ne senden vaz geçmek sayılır ama bu...
ne de bir yangını bölüşmek seninle.
Sosyal ağlarda paylaş

günlük..
2 günden beri çok yorgunum..böle hep uykum war.. acaba okullar açılınca nası kalkıcam sabah ...offf..:([signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..!
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...