Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

AshK

Öne çıkan mesajlar

ya hala uykum yok günlük.. benim uyumam gerekio ama.. bana bi ninni söler misin..:)[signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..!
Sosyal ağlarda paylaş

uyusunda büyüsün ninni..
tıpış tıpış yürüsün ninni....
e e e eee
e e e eee[signature][hline]Dikkatli sev beni canımı acıtabilirsin,
Dikkatli acıt canımı seni sevebilirim...

insight, 27 Ağustos 2005 18:04 tarihinde demiş ki
İvy'den şüphem var onun kalbi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün en yakin arkadas grubumlaydim, ki cogu 12-13 senelik anaokulundan bu yana arkadasimdir.
Banyo adli angut filme gittik, ama onda bile kendi cabamizla eglendik, maksat beraber olmak zaten : )

Kiz arkadaslarim sacimin kisa haline iyi tepkiler verdiler, görücüye cikmadan önce iyi bir moral oldu : P Öyle alsancak, konak pier falan gezdik iste.

P.S. Home Store iyice kazik olmus yahu[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress

In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Sosyal ağlarda paylaş

Sabah erken kalkıcam uykum yok.
Okullar açılacak artık WoW a vaktim yok.
Yok yokların arasında bitek sen ve dostlarım varsın.
Demiyeceğim.Şaka bir yana okullar açılacak yeni okul stres olucak.Sabahın köründe kalk zombi gibi okula git kasıcak.Pffed...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Horrible, 05 Eylül 2005 03:22 tarihinde demiş ki:
bana film önersene günlük...
off ztn taxi driverı bulamadım daha..Hüü arkadaşım öldürcek beniii... :(
Hep popüler sayicam cogunu izlemissindir gerci :)
Gerilim falan seviyosan The Saw (gerci seviosan izlemissindir :) )
Hafif tarihi, ikinci dünya savasi ve 3rd Reich olaylarini seviyorsan Downfall (Untergang / Cöküs), Hitler : Rise of Evil
2 saatimi nasil bosa harcarim diyorsan Banyo
Savas filmi (silah icat edildi mertlik bozuldu, savas dedigin kilic kalkanla yapilir :) ) seviyorsan Braveheart, King Arthur, Troy, Spartakus, Gladiator
2. Dünya Savasi toplama kampi filmi seviyorsan Schindler'in Listesi, Piyanist
Savas kismina ilgiliysen Er Ryan'i Kurtarmak
Hafif film olsun, güleyim diyorsan (benim favori film türümdür :) ) Cilgin Cuma (Freaky Friday) türünde baya basarilidir, öneririm :)[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress

In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Sosyal ağlarda paylaş

günlük.. az önce kadıköyden geldim hava acaip sıcak ya.. sucuk gibi olmuşum yarım saatte..keşke inmeseymişim hiç..:([signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..!
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...