HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 günnük aşık olmıyim ben. gerek yok yani. böyle her aklıma biri geldiğinde gülümsesem , yanında olsam kalbimin atışı hızlansa ne olucak ki yani ? hadi oldu da noldu ? yok almiyim ben. gelsin biri gitsin biri , silicem gelmişi geçmişiyee.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Günlük Melankoli beni arıyor sanırım :( ... Şu Son Günler Çok Sıkıcı ve yanlız geçiyor .. ne yapıcam ben ... Sende Cevap ver artık Günlük ![signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Akvaryum kurucam diye bütün gün kitap ve makale okuyorum.[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 günlük güzel günmü? güezl güzel[signature][hline]zebani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 günlük ya. yine düşüyorum off...[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_gunluk__ Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 said: sarah, 04 Eylül 2005 01:58 tarihinde demiş ki: said: _gunluk__, 03 Eylül 2005 23:48 tarihinde demiş ki: said: sarah, 03 Eylül 2005 22:39 tarihinde demiş ki: günlük, neden herşey berbat? neden çevremde istemediğim kişiler var? neden bunalıyorum? neden sinirliyim? neden uyuyamıyorum? neden bildiğim dilleri karıştırıp sürekli hata yapıyorum? Neden Neden? başım ağrıyoooooooooo öfffffffffffff! etrafında istemediğin kişiler varsa ya onları uzaklaştır ya da sen uzaklaş..bu olmadıkça sinirli olursun.... sinirli olunca bilinç altı uyumaya izin vermez....uyku problemlerin olur...bildiğin dilleri çok iyi bilmiyormuşsun demekki yoksa karıştırmazsın... günlük kafan karışmış senin: beni duman mı edicen dostum? desene "insanlardan kaçarak bi yere gelemezsin. her ortamda bazı şeylere katlanmak zorundasın, bunlarla karşılaşıcaksın" die. beni güçlendir die yazıyorum sapıtma! Ayrıca ben bu 3 dili de ileri düzeyde biliorum çıldırtma beni! işimden mi oliim? uykusuzluuma bi çare bul, başka bişey istemiorum senden ok? bi de günlükkk ; herşey kötü, bişeyler düzelsin :( canım...insanlar sana zarar veriyorsa onlardan uzak durmalısın..kendine yeni bir çevre yap...karıştırmanın nedeni kafanı çok doldurman...sakinleş biraz....kafanı biraz boşaltırsan her problemin altından kalkacak çözümler bulabilirsin....hemde işinde daha başarılı olmuş olursun.... ravena.....sende biraz sakin ol...melankoliyi unut....her zaman ileriye bak ..onun için çalış..buna alıştıkça mutlu olucaksın....seni sevenler vardır..kimse yanlız değildir...inan bana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 gunler çabuk bitiyo[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Günlük .. Gerçekten yanlızım .. eyer madem dostların vardır diosun .. Hani nerdeler,niçin işleri olduklarında yanıma geliolar,niçin normalde selam vermeyen adam biş istedimi yanıma geliyor ..? bumudur Arkadaşlık .. ileriye bakmaya çalıştığımda daima daha kötü oluorum çünkü ileride bu günleri arıcağımı biliyorum,ama bu günlerde çok kötü geçiyor ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Aşkımı ÇOK AMA ÇOK ÖZLEDİM[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Ultima Rlz!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sarah Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 sinirliyim çokkkk...[signature][hline]ne senden vaz geçmek sayılır ama bu... ne de bir yangını bölüşmek seninle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 sakinledim birden....[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 hala akvaryum için araştırma ypaıyorum[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 günlük istemeden üzdüm onu. Şaka yapmayı hiç beceremiyorum sanırım. Yardım et günlük. oof of. çıktı msn den gitti . arasam mı ?[signature][hline]:."You could be my unintended" Çöl çiçeği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 günlük.. bu pazar günlerini hiç sevmiyorum ya .. çok sıkıcı oluyo..geçmek bilmio zaman..ama nese akşama doru hava brz serinledi..şimdi alcam çayımı balkonda oturcam mis gibi havada..[signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 günlük 3 tane test çözmem gerekio ama istemiorm yarın sabah dershane var içim bayıldı bktm.Lise-2ye geçtm ama ailem hala aşırı üstüme gelio bktm[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b] [b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki: Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu. [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_black_angel_ Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 . [Bu mesaj _black_angel_ tarafından 04 Eylül 2005 21:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_gunluk__ Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 said: Dynun, 04 Eylül 2005 20:15 tarihinde demiş ki: günlük istemeden üzdüm onu. Şaka yapmayı hiç beceremiyorum sanırım. Yardım et günlük. oof of. çıktı msn den gitti . arasam mı ? aramalısın said: RaVena, 04 Eylül 2005 15:39 tarihinde demiş ki: Günlük .. Gerçekten yanlızım .. eyer madem dostların vardır diosun .. Hani nerdeler,niçin işleri olduklarında yanıma geliolar,niçin normalde selam vermeyen adam biş istedimi yanıma geliyor ..? bumudur Arkadaşlık .. ileriye bakmaya çalıştığımda daima daha kötü oluorum çünkü ileride bu günleri arıcağımı biliyorum,ama bu günlerde çok kötü geçiyor .. madem öyle diyorsun...patiden insanlarla buluş... arkadaş sayısı çoğalsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 said: Pluton, 04 Eylül 2005 17:33 tarihinde demiş ki: Aşkımı ÇOK AMA ÇOK ÖZLEDİM Günlük seninde böyle eski sayfalarından quote edebilme imkanımız var mı? Bende çok özledim günlük. Açılsın artık şu kahrolası okullar.. Yarın dershaneye gidicem günlük. sonra hastaneye arkadaşın ziyaretine günlük. ses kartımı yaptım günlük mutluyum helelöy... hadi iyi geceler..[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 günlük yarın istanbula gidiyom hobareeeeyyyy[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_black_angel_ Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 günlük kendimi kötü hissediyorum......ağlayacak gibiyim...:( hatta ağlıyorum..[signature][hline]www.kaykayci.com/nuke ...Punks Not Dead... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 günlük ya hiç uykum yok sabahlasam mı acaba..[signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 sabah 8.30 da uyanmam kazım ama içimden film izlemek gelio :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_black_angel_ Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 günlük...yadıma ihtiyacım var :'([signature][hline]www.kaykayci.com/nuke ...Punks Not Dead... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 günlük cnm sıkılıo naapsam film mi izlesem? bi de mutsuzum,demin kazayla azımı kestim pifhhh :([signature][hline]ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Günnük kedimle hayal kurduk çok güzeldi keşke gerçek olsa ben onu çooooookk seviyorum =)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar