Horrible Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 biiiir booooş-luk,ortasındayım gün tükenmiş lalaal... Boşum,cnm sıkılıyor,kötü hissediyorum...peki neden? Belki cvp verirsin sen gnlük,ne demişler,en önemli cvplar en beklenmedik anlarda...[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Çalış yat 6da kalk git gel çalış yat 6da kalk git gel çalış yat 6da kalk git gel çalış YAT 6da kalkmalıyım!![signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Günlük.. benim fezi halde uykum geldi ya..sızıcam galiba brz sonra..üzerine afiyet biraz içiom da.. ne yaparsın dertler dertler...bitmioki.. en azından bi süreligine unutuyorum..nese ben gidiciyim sana ii geceler..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 günlük..pişmanım..hem de çok..[signature][hline]suya düştü gülümüz ötmüor bülbülümüz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_black_angel_ Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 günlük doğduğum için pişmanım kaykaycılarla arkadaş olduğum için pişmanım ölemediğim ve ilaç aldığım için pişmanım aşkım öldüğünde ağlamayıp güldüğüme pişmanım 21 aralıkta yaşadığıma pişmanım bugün salihle vurup ona vurduğuma ve sonrada neden böyle bişiy yaptığımı söledime pişmanım salihin ben bunu söledimde bana sarıldığına pişmanım tiyatro oynaıp kimseye zaman ayıramadıma pişmanım tiatroyu çok sevdiğime ve vazgeçemediğime pişmanım.. yaşadığım için pişmanım günlük...sence ne yapim..?[signature][hline]www.kaykayci.com/nuke serseri polise pandik attı...:) [Bu mesaj _black_angel_ tarafından 03 Eylül 2005 01:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Jnm jnm[signature][hline]...to ascend , you must die , you must be crucified , for our sins and our lies...goodbye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Aşkı neden seçemiyoruz be günlük haa neden bikere aşık oldum uzaktaydı çok uzakta yaklaştım ama kaybettim şimdi gene aşığım gene çok uzakta kendisi yanımda ama kalbi uzakta bu sefer yaklaşmaya korkuyorum onuda kabetmemek için kaçırmama için korkuyorum ve içimde tutyorum ama nereye kadar.Ha günlük sen bilirsin belki neden aşkı seçemiyoruz neden o bizi seçiyor?Neden...?[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki: ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça.. Anialeyn - Priest(60) Deadwing-Rogue Undead- Haumarush Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 bir gün daha bitti benim yine uykum yok! hadi hayırlısı.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 allah belanı versin günlük hayata küstürdünüz ulan beni.[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 günlük lan bilmeden de olsa kendini herhangi bi şekilde gereksiz beğenen veya öyle göstermeye çalışan insanlardan çooook nefret ediyorum. eet hepsini sildim msn listemden engelledim de ohhh rahatladım[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 yok lan yanlış anladın tabii ki kendini beğensin ama böle kibirli modunda olmasın dedim.. bilerek ya da bilmeyerek kendini beğenmiş insanlardan nefret ediyorum onlara kin kusuyorum kınıyorum rezil ediyorum dışlıyorum.[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_black_angel_ Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 günlük neden hiç cevap vermei denemiosun...?[signature][hline]www.kaykayci.com/nuke serseri polise pandik attı...:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 günlük ayağını denk al yakarım seni şöminede[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: _black_angel_, 03 Eylül 2005 01:48 tarihinde demiş ki: günlük neden hiç cevap vermei denemiosun...? +1[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Günlük neden sayfalarının arasında "Cevap verirdim ama çok sıkı tehdit ediyorsunuz." yazıyor?[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 şimdi biri günlük isminde fake acc açıp buraya gelebilir...[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 insanlara değer verince sapıtıyolar. allah cezalarını versin.[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 günlük , yine dershane var. yithır.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Sabah sabah yenimahalle tarafına gidecekmişiz.Annem kalk kalk diyerek kulaklarımı yırttı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gunluk_ Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 artık karar verdim...sizi dinlemek yerine...size cevapta yazıcam...:) bundan sonraki bütün sorularınızı cevaplayacağım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sarah Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 GÜNLÜK herşey berbat! öf[signature][hline]ne senden vaz geçmek sayılır ama bu... ne de bir yangını bölüşmek seninle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sarah Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 said: Horrible, 03 Eylül 2005 01:56 tarihinde demiş ki: said: _black_angel_, 03 Eylül 2005 01:48 tarihinde demiş ki: günlük neden hiç cevap vermei denemiosun...? +1 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 günlük be.. ben gene acaip mutluyum bugun çok güzel geçti ya gerçi brz kovalamaca kaçmaca oldu ama genede güzeldi yani..:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 günlük , açıldım. ama kaçtı. ben anlayamıyorum şu dişileri. :/[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Akvaryum mu yoksa magic the gathering mi karar veremiyorum offff düşünmekten beynim çatladı[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar