Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

AshK

Öne çıkan mesajlar

biiiir booooş-luk,ortasındayım gün tükenmiş lalaal...
Boşum,cnm sıkılıyor,kötü hissediyorum...peki neden?
Belki cvp verirsin sen gnlük,ne demişler,en önemli cvplar en beklenmedik anlarda...[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Sosyal ağlarda paylaş

Günlük..
benim fezi halde uykum geldi ya..sızıcam galiba brz sonra..üzerine afiyet biraz içiom da.. ne yaparsın dertler dertler...bitmioki.. en azından bi süreligine unutuyorum..nese ben gidiciyim sana ii geceler..[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Sosyal ağlarda paylaş

günlük doğduğum için pişmanım
kaykaycılarla arkadaş olduğum için pişmanım
ölemediğim ve ilaç aldığım için pişmanım
aşkım öldüğünde ağlamayıp güldüğüme pişmanım
21 aralıkta yaşadığıma pişmanım
bugün salihle vurup ona vurduğuma ve sonrada neden böyle bişiy yaptığımı söledime pişmanım
salihin ben bunu söledimde bana sarıldığına pişmanım
tiyatro oynaıp kimseye zaman ayıramadıma pişmanım
tiatroyu çok sevdiğime ve vazgeçemediğime pişmanım..

yaşadığım için pişmanım günlük...sence ne yapim..?[signature][hline]www.kaykayci.com/nuke

serseri polise pandik attı...:)

[Bu mesaj _black_angel_ tarafından 03 Eylül 2005 01:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Aşkı neden seçemiyoruz be günlük haa neden bikere aşık oldum uzaktaydı çok uzakta yaklaştım ama kaybettim şimdi gene aşığım gene çok uzakta kendisi yanımda ama kalbi uzakta bu sefer yaklaşmaya korkuyorum onuda kabetmemek için kaçırmama için korkuyorum ve içimde tutyorum ama nereye kadar.Ha günlük sen bilirsin belki neden aşkı seçemiyoruz neden o bizi seçiyor?Neden...?[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki:
ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça..

Anialeyn - Priest(60)
Deadwing-Rogue Undead- Haumarush
Sosyal ağlarda paylaş

yok lan yanlış anladın tabii ki kendini beğensin ama böle kibirli modunda olmasın dedim.. bilerek ya da bilmeyerek kendini beğenmiş insanlardan nefret ediyorum onlara kin kusuyorum kınıyorum rezil ediyorum dışlıyorum.[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan..
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...