napae Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 fena halde anne olasım var günlük. annem korkmaya başladı, o benim iş kadını olmamı istiyo. önce kariyer sonra bebek falan. ben bebek istiyorum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 abouuv. yollu bu yollu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Ben işe girersem yaparım çocuk. Sevgilim çok istiyor, ben de istiyorum bir tane velet. Gerçi büyüdüğünde abisi sanar beni öyle bir sorun var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 olm manyak mısın companion mı bu sevesin gelince summonla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 gunluk life sux :) eve misafir kedi geldi, kedi depresyonu besler. salak dori neden kabul edersin ki. dun kendimi intaar ediyodum az kaldi. zor kurtardik. sinavlar falan aldi basini gidiyo, sonuclar fena degil, 84 almisim ilk aciklanandan. secmeli falan ama olsun, KOYDUM. demek ki bu durumda olmasam ve calissam, 100 bilem alirmisim. süperim.(y reet) interneti iptal ettirmek hayati daha da daraltiyormus gunluk, bunu farkettim. salak salak dizilere sardim, butun pop sarkilarini ezberlerim, tabi guzel seyler de buldum WM izliyorum falan. eger bigun lazim olursa-ki olucak-, bi insani durvardan duvara eglenceli bi şekilde vurabilmeyi ogrendim. (once guc lazim deme, hayallerde sinir olmaz) etrafta surusuyle idiot var, 2 kelime bir araya getiremiyolar. ideal erkek kavraminda aradigim en onemli sey zeka iken, hayat niye bu kadar cekilmez? neden insanlar moron? neden neden ve neden. sarki yazdim, lol. hayatimda resim yapmaktan sonra yaptigim ilk sanatsal aktivite, 23 nisan siir yarismasina katilmakti 4. sinifta. onu da itiraf edicem, siir kitabindan calip edikleyip kakalamistim ve 1. olmustum. simdi sarki yaziyorum. ilerde bigun issiz bi adaya dusersem isime yarayabilicek aktiviteler edinmeliyim diye düşünüp gitar calmayi oğrenmeye basladim. gorundugunden cok daha zor, cok daha acili bi aktiviteymis, ustelik mukemmel uzattigim tirnaklarima da veda etmek zorunda kaldim bu olay yuzunden. 2 notadan daha ileri gidebilseydim cok eglenceli olabilirdi. işemeliyim sarkimdan sonra -ki o aslinda tamamen bi "nature calls" duygusunun verdiği sikintiyla tuvaletin kapisinda sicrarken yazdigim bi sarki- bu sarkimin hit olacagina inaniyorum. sarkinin icinde bol isim ve bol küfür gectigi icin, sozlerini seninle paylasamiycam ama inan bana süper oldu. cuma gunu okul staj icin aselsana goturcekmis, cok eglencesiz ve sikici olucagindan emin oldugum bi geziye neden katiliyim? bence de. gitar hiro kariyerimde hizla ilerliyorum, 3 parmak calamazken, depresyonum beni 5 parmaka kadar tasidi. 4 parmakta full golddan olusan bi kariyer üzerinde calismalarim var. of dar. gecenlerde bara gittim ve 30 yasinda bi kadin asildi bana. baslarda cok eglenceli diye düşündüm ama, lezbiyen olcaksam 25 yas siniri koymaliyim kendime, karar aldim. mathematical modelling dersini ilk aldigimda cok eglenceli bulmustum da sinavina calismak beni bi dersten fazlasiyla sogutuyo. allahtan onumuzdeki hafta 3 sinavim var ve sadece 1ine calismam yeticek, cunku java'da zaten iyyim. database management dersini de bizim bolume koyana kafam girsin. negzel 1 ders aramda geldim sana icimi doktum, simdi gidip ders calismaliyim. hadi bye. edik: aa unuttum, gozlerim kor oluyodu lan ahahah. yesilcam gercek oldu aglamaktan gozleri kor olan kiz titlei aliyodum ahahahah. 3 gundur gotum gotum hastane dolasiyorum gunluk, sen sen ol gozlerine sahip cik. gozun var mi? hmm =/// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Günlük son dönemim, okul bitiricem .4 ders alıyorum. ve seçmeli derslerden birinin ilk vizesi 30 . gel beraber küfür edelim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 ben 43 aldım diye seviniyorum ortalama 12 dünya ne tuhaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 1 bardak portakal suyu içtim günlük. şimdi bu C vitaminini öldürmek için sigara içmem lazım. sçs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Dynun said: olm manyak mısın companion mı bu sevesin gelince summonla? ahahaha benzetmene... ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Zuaa gunluk ilk ve son kez track atladim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 abi sevesin gelince companion mu summonlıyosunuz :S (evet :S) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 günlük sen hiç kocaman bir insanevladı kucagında kırmızı ışıktan koşarak karşıya geçirildin mi=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 yorucu bi gündü günlük. ikeaya otbüsle gitmek pek iyi bi fikir değilmiş. bana masaj yap, beni uyut. hayatım hep böyle güzel olsun. seyv yor kisıs for mi. insanın yattığı yerden başı mı döner ya hey allam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Günlük 5 ay oldu haaaala bakıyorum. Ne saçmasın be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 sevgili complete idiot, söyle salak kari dory'e gelsin artik. yanlis yaporsun kizim! ask-i memnu izleyecegine ben sana webkem acayim behlol olayim.ama en iyi baa-lol olabilirim, ekrana melül melül bakarak. dolly'miscesine.. sen dory ben dolly. ask entrika ihtiraaaas!! hepsi bende anam. yalan rüzgari gibi kariyim, bilmiyor musun? agzina vurmak istiyorum söyle gelisine=( it kari, dildo namik! biz geldik, sen gidiyorsun ayrica kahpe kadere de kafam girsin. sana hak vermiyor da degilim. haklisin sonuna kadar. o 1 bucuk sene giremedigimde burnumda en cok tüten sen oldun=( affed beni askusum. keske hersey daha farkli olsaydi. TÜLEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAY Ayrica burada simdi hayatimdaki degisiklerden bahsedecek degilim, biliyorum birileri elinde cekirdek burayi adeta bir magazin programiymiscasina trollüyor. köpekler. sdkjfd tamam fazla detaya girmem bahsetsem de. hayat önceden negzeldi, asilan matematik ögretmenleri tek actionimizdi. ben LL cooL vaniLLus hepinize cosinus vardi. demin kardesimle lambada yaptik, acaip eglendim. bingillarim sallandi resmen ahauh. kac kalori yaktik hesabini yapmak istemiyorum zira dizimden assaaa kasimpasa su an. sonra wow acc'umu actirdim tekrardan fekat pek giremiyorum, bi türlü firsat olmadi. lakin orly? dislerimi fircaladim. tv izledim. yattim. uyudum. yalan oldum. yemek yaptik. yedik. sarimsak koktum. ama iyiyim. yavvas yavvas rayina oturcak gibi hersey. simdi ben bi cügara sarip icerim bunun üzerine. sensiz cekilmiyor lan buralar dory. dön artik yuvana, cocuklar seni bekler. hersey güzel olcak bebeyim ayrica inaniyorum. en sonunda hakkettigini alcaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 evet ben izliyorum çekirdeğimle sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 ben de. ama çekirdek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 asdfjh kari milleti iste! sonra msnde doplu konusma acip dedikodu da yapiyor musunuz? o bisey degil ben bazen fazla hit alan topikleri gördügümde, monitöre ekmek bile baniyorum.=O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 karı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 GÜNLÜK ÖF BE ÖF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 göz kapaklarımdaki hakimiyetimi yitirmiş durumdayım günlük. uyumaya gidiyorum ben yea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Ders çalışmamak için saatlerdir inanılmaz yavaş olan internetimde güncel başlıklar, facebook home ve sözlğk bugün butonlarını spamliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Günlük babamın doğumgünü 11 kasımdaymış nan Senelerdir martta kutluyordum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 günlük yarın iki sınavım var ikisinide hazır değilim hadi görüşürz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Günlük. Herhalde bi 6 saattir falan bilgisayar başındayım. Ders çalışmam gerektiği düşüncesi kafamı kurcalıyor, kalkar kalkmaz kitaplarımı alacağım elimin altına, ondan korktuğumdan kalkamıyorum. Bir şey yaptığım da yok. OFF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar