Giovanni Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 künnük :DSDZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 olum bünye alışık değilmiş vize haftasına. unutmuşum lan her şeyi haydi bakalım derse demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Günlük yarın lisede stajda ders anlatacam. Geometri çemberde uzunluk. Hocalarda dinleyecek. Heyecanlı değilim. Yatıroyum. İyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 niye sınavım varken oturup almadığım dersin ödevini yapıyorum bunu kimse açıklayamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 oeh ardeth aynisini yazicaktim oeeeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 yok artık valla mı kardeşimsin o zaman sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 naber? hatırladın mı beni? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 günlük boşuna okuyorum şu an bunu farkettim. bu okulun bana vereceği başka bir şey kalmadı artık. bari öğrenciliğin keyfini çıkarayım dimi son aylarda. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 uyanmam gereken saatte uyanabildim, hatta nerdeyse tamamen hazırlandım ettim, ama hala eksem mi acaba dersi diye düşünüyorum günlük, ağır dayaklığım ben galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 mınımınıcık mınımınıcık mınımınımınımınımınımınıcık mını <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 ben ektim yavuz çokzel olayo mauehaueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noahs`Ark Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Saat 1den beri pc açık. pijamamlayım. kimse yok. müzik bile dinlemekten sıkıldım. Yine o adam çıkıp 'Silid beng, eser kalmadı kirdeng' dedi uyuz oldum. Başımda ağrıdı hatta dışarı çıkmak istiyorum :ağaç: :böcek: pagodinin imzasına güldüm. ama yetmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 torrent indirlbien beleş wireless internet gibisi de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 geçen gün open office sux demiştim ve eklemiştim.. microsoft office ile aldığı tüm parayı en kralından hakkediyor diye. arttırıyorum.. latex -> lyx sux too.. abi e8500 + 4gb ram.. elimde 2gb daha var, her an takabilirim! alete diz çöktürdü oolatex.exe.. ee sonra screenshot alıverdim üzerinden yazıyorum. An error occured whilst running ootext "newfile2.tex" ben annamam.. yazının sonu gitti mi? gitti bak onu anlarım! onu çok iyi anlarım yok abi, olmuyo işte ha böle yazdım diye kötülemiyom lyx'ı.. latex'ın yaptığını yapabilen başka bişiler de yok anasını satayım. keşke daha bi iyi olsa. yine de gui'nin gözü seveyim be. hayatı kolaylaştırıyor valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 yorgunluktan ölüorum günlük... bi hafatdan beri köpek gibi çalışıyorum sabah 8-9 akşam 8-9... yarın 7 de iş başı akşama kadar zaman geçer mi sence...? birde yarın sınavım var off yaa.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Günlük yarın çok karman çorman olucak , okuldaki ihtiyar hocayı nasıl kandırıcam bilmiyorum.Adamın yanına gittiğimde ejderhadan fear yemiş gibi oluyorum bi de tutup kandırmaya çalısıcam sen düşün gerisini yine bi komedi dönücek yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 doldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Letsgetthesunshine said: Günlük yarın çok karman çorman olucak , okuldaki ihtiyar hocayı nasıl kandırıcam bilmiyorum.Adamın yanına gittiğimde ejderhadan fear yemiş gibi oluyorum bi de tutup kandırmaya çalısıcam sen düşün gerisini yine bi komedi dönücek yani. ahuahuahuzahuzha allah yardımcın olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 ne ayaksın günlük neyin peşindesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 o som psicodelico, ne güzel lan. burtonesk olmasa yüzüne bakmazdım ayrıca. merakımdan geldim hep buralara kadar. taocunun önde gidenisin günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 hastayım lam olm.. 2saat falan uyudum bi de.. öfff giyinip gitmem lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 günlük be, vallahi gidicektim bugünkü derse. ama uyuyakalmışım. gerçi içimdeki "DERS VAR BUGÜN, ALLAAM NEDEN, NEDEN DERS VAR, NE GÜZEL OTURUYOM EVDE" haykırışlarıyla uyandım, ama gidicektim ya :/ tabi mesajım dasaaa'nın mesajından sonra gelince dayak yemem gerektiği bir kez daha kanıtlanıyor, adeta gözüme gözüme sokuluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 şincik.. gündelik hayatın getirdikleri ile teori uyuşmaz ya.. hani ne bileyim su 100'C kaynar ama al eline ölç altındadır azıcık üstündedir birazcık vs. 100.00000'c değildir zinhar. insan da öle bişi işte. ütopyaları bi kenara bırakmazsak akçe pakçe bi yavrıcak. ama gerçek hayatta onun bunun kaynamış katranlısının önde gideni, durup dururken pislik yapanı, sorun çıkartanı, gıcıklık edeni.. yok çok sevileybıl yanı sevilmeye yatkın bi adam deilim ama gündelik hayat içinde etliye sütlüye karışmam, sesimi çıkartmam.. 25. saatte baba "keep a low profile" demişti ya, zaten egoyu yerle yeksan edip diplere diplere tıkıştıralı epey zaman olmuş, sessiz sessiz yapabildiğimi yaparım. gelgelelim bu marshmallow gibi ezilebilen bi görüntü yaratıyor sanırım. amca çullandıkça çullanıyor yok yere. hani reenkarnasyona inandım! o derece! kesin ben bi hayatımda bunun tavuğuna kışt demişim falan. yoksa normal yok böle bi nefret.. sit-comlardaki "beni sefmesi lazım amaaa" triplerine de girecek halim yok zaten.. neyse efendim, insan doğası gereği iğrenç bişi. dedim ya katran gibi diye... ziftin peki! bulaşıveriyor sana sen ona hiç bulaşmasan da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 puff.. 5dk mola. 2 bardak çay molası.. 4sf gitti, 14sf to go.. bi sürü minik not, düzgünce toparlamak lazım.. huyum kurusun şu kitapları da hiç sevmem; bulanık, sıkıcı, eski usül ders kitapları. sene kaç hatırlamıyorum ama yakın değil az biraz eski bi zaman işte! nerden baksan 3-4sene en azından. kendi hazırladığım ders notlarını şey ettirdim arkadaşlara, "bunlardan çalışalım" diye. bayağı iyi hazırlanmış, detaylı ama en önemlisi anlaşılır çok basitleştirilmiş notlar... alışkanlık işte, hep kolay anlaşılır olsun diye kasıyorum bu gibi zamazingolar. boşver sen seviyesini falan! bakkala versen anlayacak arkadaş! çizimler, çerçeveler, şekiller ve formüller. ama hiçbirisi göze fazla yorucu da gelmemeli. iyi yayılmalılar işte. {matematiksel hedeler ne sıkıcı lan köşeli parantezler falan} olurda kazara mezun olursam bi kitap da ben mi yazsam? bu arada domine ediyorum günlüğü hacı! hiç sormayıver.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 babamla maç izlemeyi özledim. adamcağız elenince hararet yapmıştır şimdi. zaten buradan da sıkıldım. git iç gel gez dolaş iç git gel eh yeter insanlar bu enerjiyi nereden buluyorlar sdf. eve gitçem ben=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar