Othranx Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 git gide sıkıcılaşıyor hayat günlük, ne halt etsem bilemedim. en son geçmişle yüzleştik falan sonra eee diye kaldım o kötü oldu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 lan ben az uyumaya programlanmamışım galiba. kıçımı da yırttsam olmuyo yani. gece işi bulacam mecbur. bu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caramel Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 günnük. markete gittim. tavuk aldım. kasaya gittim. fiyatı sormadan 10 ytl uzattım. para üstü 50 krs verdi. eve geldim. farkettim ki tavuk 9.5 tl. gittim dedim böle böle yanlıslık var. dediler size 1 yıl bedava banvit ürünü vericez. sevindim. eve. geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 çüş nası yani lan bir yıl beleşe doycan ozaman O.o günlük kısmetse çarşamba işbaşı yapcem yarın gidip şu mp3 player ı deiştircem ne biçim pc lan bu mp3 playeri tanımıyo..yenisini aliim bakalm..onda da sorun olursa ozaman pc gg .. şimdilik bay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 su bitti sabunlu kaldım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 avatar'ı izliyodum bitti yahu, napsam ki şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 sivgili günlük az önce yeni budolabımızın açılışını gerçekleştirdik. abim konuşma yaptı, fişe takarken alkışladık falan böyle. hepimiz bişey yerleştirdik merasimle. eğlendik güldük bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 hehe lan ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 image processing kasıyom.. o_O! niye ben de anlamadım ama öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 günlük.. eve geldim ve acayip şekilde yorgunum bu gün 7 saat nesne canlandırma dersinden sonra başım çatlıcak duruma geldi, bilgisayar görmek istemiyorum. ama naparsın yapıcak bişi yok:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 yaptığım yemekler artık beni aşıyor. böyle güzel yemek pişirilmez. hepsi adeta sanat eseri. bugün de doyduk şükür orçuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 günlük bilgisayarım kendi kendine açılıyor geceleri. yakında samara'yla filan da tanışır mıyım acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 günlük,hayatımıza yeni bi sayfa açıldı ama müsfette sanırım ne yapıcam hiç bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 günlük öyle böyle hasta diilim. ağlıyorum resmen. ciğer partikülleri çıkıyor ağzımdan resmen. bildiğin akciğeri gördüm demin ya! 38 derece ateş. lan bakacak kimsede yok emdiğimin izmirinde. tek başına böle hasta hasta oturuyorum. oturamıyorumda 3-4 saatte bir 3-4 saat uyuyorum. beyin allak bullak oldu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 günlük karaokeye gittik. güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 günlük... internetten iki ps2 oyunu indirdim dvd ye yazdım. geçtim karşısına oynadım. beleş oyun o kadar zevkli oluyo ki sana anlatamam. keşke böyle birşey ps3 içinde geçerli olsa. var ama oynamioz =) bide aklım hala, geçen az kaldı ehliyeti veriodum orda kaldı ne alakaysa. bide uykum geldi yarın dersim var nasıl kalkıcam onu düşünüyorum... iyi geceler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 sınıf ortalaması 24.yuh günlük yuh.nasıl olur ya:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 günlük sıkılıyom lan içim daraliyor. evde durumlar kötü biriyle konuşmuyorum biriyle limoniyim ve bunu kafama takıyorum. işin kötüsü evdekilerin hepsiyle aynı bölümdeyiz nerdeyse tüm arkadaşlarımız ortak. yeni insanlarla tanışmam gerek ama nasıl olcak bilemiyorum. birde param bitti günlük ögrenimde kiraya gidecek durumlar cacık yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 günlük dynun msjlarıma cevap vermiyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 bugün galiba okul hayatımda ilk defa okula sabah gidip akşam geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Ben nası adam olcam lan.Olan nasıl oldu onu da anlamıyorum. 5 yere başvurdum simdiden 5 te 1 fail olduk ama bu bişi değil 5 te 5 bekliyorum ha gayret. 3 dil ++++ özellik ne işe yarıyor? Hiç bişiye =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 java ask gibi gunluk ne onunla ne onsuz tey alaam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 içim cız etti günlük =(=(=( =)=)=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 bugün okuldan atıldım günlük, hatta 25 kişi olarak atıldık.^^ ama olsun canım istemiyodu zaten bugün gitmek. film izleyip kestiresim var suan. birazdan da atolyeye gidiciim. mucuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Yine işyerindeyim nedense canım sıkkın(hava yüzünden olabilir), eve gitmek istiyorum ama babama sorucak g.t yok. Bütün bulmacaları çözdüm gazeteleri bitirdim uykusuzu bitirdim sıkıntım hala geçmedi. Sigarayıda bırakmaya çalışıyorum.. Cebimde 3 lira var sadece bişey yapmak istesemde yapamam. Dün bi ''arkadaşımla'' buluştum(kız) nedense sanki onun gözünde muhabbetim bayıyomuş gibi hissediyorum ama biliyorum genelde insanları güldüren eğlendiren biri olarak bilinirim öylede yaparım ama nedense sanki yaptığım espriler saçma, salak ve çocukçaymış gibi geliyo onun gözüne veya ben öyle zannediyorum bilemiyorum. Okula hala gitmedim, gitmem lazım. Oysa dün ne kadar neşelidim taa ki arkadaşlımla buluşana kadar te allam ya. Arabayı alıp gezsem mi diyorum trafik gözümü korkutuyo iyice darlanıcam. Bira içmek istiyorum ölümüne sebepsiz ama yine yarın iş olucak.. Ha bu arada ''arkadaş'' dedim ama bende ufak bi hoşlantıda yok değil. Çok yakışıklı biri sayılmam ama en azından geçen sene spora gidiodum deli vücut yapmıştım ama yazın tatilde 7 kilo aldım şimdi iyice şiştim kendime güvenim yerlerde geziyo bide üstüne basıyolar. Her sene bu sene daha iyi olucak diyorum ama sanki herşey benim hayatıma ters çalışıo. Ekonomik kriz yüzünden ne spora nede yabancı dil kursuna gidebiliyorum. Of günlük ya senlede paylaşıyorum ama iki ucu boklu değneğin ortasındayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar