Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

AshK

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
günlüüüüüüükkk!!!!! ben çok aptalımmm...bende akıl yokk...sevdiiim insanları birer birer kaybediorum...aptallıım yüzünden....karşı koyamadıım düşüncelerim yüzünden... gelde kafaı yeme sonraa....!!!! neden var şu aşk denen şeyy???
Mesaj tarihi:
Günlüüüük
Bu akşam istanbuluma dönüom günlüüüüük
ama yarın trabzona gidecem. Ama olsun 12 saat bile olsa istanbulumun o güzel havasını içime çekebilicem günnüüüüüüükkk :D[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind
Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez.
Mesaj tarihi:
günlük
ablam başımda bilgisayardan kalk artık diye baskı yapıyor...
zaten gergin ve çulsuzum...
offf offfff
çok bunalıyorum günlük........

zaten kız arkadaşım bütün gece otobüste olacak konuşamayacağız...

ühüüüüüüüüü[signature][hline]... that's me in the corner...
Mesaj tarihi:
Gökhan Kırdar...

Güzel, sorunsuz bi günde bile insanı alıp götürüyo...[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben

On the keyboard of life, always keep one finger on the escape key.
Mesaj tarihi:
günlük kafam çok karışık çok..[signature][hline]i'm in love with u and it's crushing my heart all i want is u take me into your arms when love and death embrace i love u and it'S crushing my heart i need u please take me into your arms when love and death embrace....(him)
Mesaj tarihi:
günlük sence günlerimi daha çok kaykayamı ayırim yoksa gitara mı?[signature][hline]i'm in love with u and it's crushing my heart all i want is u take me into your arms when love and death embrace i love u and it'S crushing my heart i need u please take me into your arms when love and death embrace....(him)
Mesaj tarihi:
gülüğüm gülüğüm

saçımı kestirdim mutluyom hoş bi mutluluk hala alışamadım ama olsun kendimi çok iyi hissediyorum :D[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki:
ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça..

Anialeyn - Priest(60)
Deadwing-Rogue Undead- Haumarush
Mesaj tarihi:
günlük gitarla kaykay arasında kaldım[signature][hline]i'm in love with u and it's crushing my heart all i want is u take me into your arms when love and death embrace i love u and it'S crushing my heart i need u please take me into your arms when love and death embrace....(him)
Mesaj tarihi:
günlük be eve yeni geldim zil zurna sarhoşm annemler anlamasın diye 20 takla attım walla..:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Mesaj tarihi:
Sen hiç bir gecede gündüze küstünmü?
Kanadini kiranlara gözyasi
döktünmü?
Günesi hiç bu kadar sönük gördünmü?Söyle nerde yanlis
yaptim?
Inanmazdim sözüne hiç gücüm yok zamani çevirmeye.
Görmesende
duymasanda yasardim yine bu aski seninle...[signature][hline]insight, 27 Ağustos 2005 18:04 tarihinde demiş ki
İvy'den şüphem var onun kalbi yok.
Mesaj tarihi:
aslında hiç bir buluta binmemişçesine gökyüzünde salıverdim kendimi bir heyecan yaşamak istedim mi emin değilim tek bildiğim aklımı yitirdim[signature][hline]bi gün üşenmicem valla şu yonca, 86930 hödölerine gircem merakımı gidercem noluyo ne var
Mesaj tarihi:
günlük..
sonunda istanbuldayım. 12 saat için bile olsa istanbulun bu pis ama güzel havasını içime çekebiliyorum.
ama beni asıl sevindiren şey sevdiğim bayanla rahat rahat konuşabiliyorum artık günlük. o beni her ne kadar yanlış tanısada umarım yakında gerçeklerin farkına varır...

clementinemi dedin günlük? sana "onu unutturacak bir kadının var olması çok zor" demiştim. ama imkansız dememiştimki günlük..[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind
Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...