tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 günlük ortama hargbiden akıoruz bu gece,gel sende kıro gözün gönlün açılsın,de sulanmak yok..[signature][hline]önce Allah sonra yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 günlük seni seviyorum.[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 günlük, bugün az kalsın felç geçiriyodum. o kadar kastığım dersane sınavı için sabah yola düştüm. adamlar bana senin kaydın bizde var sınava girmene gerek yok dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 günlük belam mekildi evi temizleyene kadar. Hala b.k götürüyo ne halt yicem bilmiyorum[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoonZ Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 günlüüüüüüükkk!!!!! ben çok aptalımmm...bende akıl yokk...sevdiiim insanları birer birer kaybediorum...aptallıım yüzünden....karşı koyamadıım düşüncelerim yüzünden... gelde kafaı yeme sonraa....!!!! neden var şu aşk denen şeyy??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Günlüüüük Bu akşam istanbuluma dönüom günlüüüüük ama yarın trabzona gidecem. Ama olsun 12 saat bile olsa istanbulumun o güzel havasını içime çekebilicem günnüüüüüüükkk :D[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 günlük ablam başımda bilgisayardan kalk artık diye baskı yapıyor... zaten gergin ve çulsuzum... offf offfff çok bunalıyorum günlük........ zaten kız arkadaşım bütün gece otobüste olacak konuşamayacağız... ühüüüüüüüüü[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 bebek yağı aldım çoook güzel woo. =D[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Gökhan Kırdar... Güzel, sorunsuz bi günde bile insanı alıp götürüyo...[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben On the keyboard of life, always keep one finger on the escape key. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_black_angel_ Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 günlük kafam çok karışık çok..[signature][hline]i'm in love with u and it's crushing my heart all i want is u take me into your arms when love and death embrace i love u and it'S crushing my heart i need u please take me into your arms when love and death embrace....(him) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 günlük be... telleri değiştirmem lazım.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 lan gunluk dunun aksine bugun cok sıkıcıydi....kafayi sıyırcaktım gitar calmaktan..yapcak hic bisi yookkkkkkkk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_black_angel_ Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 günlük sence günlerimi daha çok kaykayamı ayırim yoksa gitara mı?[signature][hline]i'm in love with u and it's crushing my heart all i want is u take me into your arms when love and death embrace i love u and it'S crushing my heart i need u please take me into your arms when love and death embrace....(him) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 gülüğüm gülüğüm saçımı kestirdim mutluyom hoş bi mutluluk hala alışamadım ama olsun kendimi çok iyi hissediyorum :D[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki: ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça.. Anialeyn - Priest(60) Deadwing-Rogue Undead- Haumarush Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 günlük; ilhama ihtiyacım var. sanatımı konuşturmak için.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Artıkın son saatler günnük ! Biliyosun kazanırsam sana pembe bişiler alıcam.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 günlük ruhum daraldı yaa..[signature][hline]damam saL bi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_black_angel_ Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 günlük gitarla kaykay arasında kaldım[signature][hline]i'm in love with u and it's crushing my heart all i want is u take me into your arms when love and death embrace i love u and it'S crushing my heart i need u please take me into your arms when love and death embrace....(him) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 günlük film izlicem[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 günlük be eve yeni geldim zil zurna sarhoşm annemler anlamasın diye 20 takla attım walla..:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Sen hiç bir gecede gündüze küstünmü? Kanadini kiranlara gözyasi döktünmü? Günesi hiç bu kadar sönük gördünmü?Söyle nerde yanlis yaptim? Inanmazdim sözüne hiç gücüm yok zamani çevirmeye. Görmesende duymasanda yasardim yine bu aski seninle...[signature][hline]insight, 27 Ağustos 2005 18:04 tarihinde demiş ki İvy'den şüphem var onun kalbi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 aslında hiç bir buluta binmemişçesine gökyüzünde salıverdim kendimi bir heyecan yaşamak istedim mi emin değilim tek bildiğim aklımı yitirdim[signature][hline]bi gün üşenmicem valla şu yonca, 86930 hödölerine gircem merakımı gidercem noluyo ne var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 yarın baya şekil giyinmem lazım şimdi de düşünüyorum ne giysem diye yarın büyük gün olabilir olmayabilirde neyse bakalım nolcekkk[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 ağlamak istiom günlük ya...batsın bu dünya üğhühühü :(([signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 günlük.. sonunda istanbuldayım. 12 saat için bile olsa istanbulun bu pis ama güzel havasını içime çekebiliyorum. ama beni asıl sevindiren şey sevdiğim bayanla rahat rahat konuşabiliyorum artık günlük. o beni her ne kadar yanlış tanısada umarım yakında gerçeklerin farkına varır... clementinemi dedin günlük? sana "onu unutturacak bir kadının var olması çok zor" demiştim. ama imkansız dememiştimki günlük..[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar