pogodi Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 günlük kulağım çınlayor. ayrıca yazcak bişeyim yok sana. her şey çokzel falan filan. mukumk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 günlük annem beni hala 18 sanıyo.. of :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 bugün kütüphaneye gittim çok insan vardı ve oturup çalışacak yer yoktu. aynen şöyle dedim kendi kendime "inek misiniz yahu lan dakika da çalışmayın" nasıl bir insan oldum ben günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 günlük sıkıldım lan hemde öyle böyle değil. biliyorum aslında çok saçma sapan şeyler ama sorunlar beni yordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 günlük böyle garip bi sıkılıyorum. uçak kazasının etkisi mi bilmiyorum. canım sıkılıyor günlük işte. eve gelirken aklımda bissürü şey vardı, bilmem nereye bilmem ne bakmaya gidecektim, çok müsait gün falan diyordum ama nereye niçin gideceğimi unuttum resmen, ehe. oturuyorum öyle evde boş boş. beirut pek güzel bi grup, onlara da burdan selam gönderiyorum. yarın mülakata gircem galiba, hadi bakalım. eöö, pek bölük pörçük oldu ama en iyisi yeter bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 bu dönem 9 ders, 31 kredi alıyorum. en birinci benim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 günlük m42 vidalı tele objektif buldum bugün, hemen aldım, çok sevindim^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 üstüne bir de genel relativite dersinin diferansiyel geometri kısımlarına gircem ama o iki hafta falan sürer. yani aslında iki hafta boyunca 35 kredi 10 ders sonra 31 e 9 sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 aklım almıyo lan. eheheheh. 60 sene önce filan doğsaymışım keşke. 30 da olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 günlük çok dertliyim olum ! evde oturmaktan sıkıldım hemde çok ! yarın o adama mail atayım belki beni işe alır.. kurs devam ediyo aynı zorlukta.8 saat kursmu olur lan bi günde.. ambele oluyo kafa tabi..onuda geçtim manita yok hala..aklımda bi kişi var en iyisi onla bi konuşiim oda olmadı s.çtık zaten.. şans oyunlarında çok şanssızım kumarda kaybet aşkta kaybet işte kaybet parada kaybet sağlıkta kaybet eee.. Allahım yardım et.. amin hadi by grş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 günlük nolcka olm bizim bu halimiz. neyse yatıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 günlük bu saatten sonra uyunmaz dimi acaba çıkıp koşsam mı ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 huzur ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quesgi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 günlük huzur istiyorum artık biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 günlük dün saatlerce üçlük çalışmaktan kollarım gövdem her yerim ağrıyor, akşam antrenmana neremi götüreceğim bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 günlük, aras kargonun özellikle evde olmadığımız zamanları takip edip, bekleyip kargo teslimi için o zaman geldiğini düşünmekteyim. bu üçüncü oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 enee uyuya kaldım lan. kulaamdaki virüse de çok alıştım ben. antibiyotiği falan bırakacam beraber yaşamayı öğrenecem onunla. yazık. koduumun yaratığı, duyamıom lan soldan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 az önce farkettim ki ev arkadaşımla muhabbetimiz hep aynı günlük. *arkadan kapı açılır* ben: aa sen evde miydin, korktum *merdivenden ayak sesleri gelir* ben: aa sen evde miydin, korktum ne güzel bi ev burası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Steve Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Dear Diary, Today I went to WalMart, Target, Seven Eleven. Then I ate my BigMac, drove my BMW to Sherwood Forest. On the way, I got a break at Starbucks. That's all. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 futbol oynadım çok yorgunum günlük.. saat 9 da raid var uyursam hiç bi güç kaldıramaz beni inş raid sırasında uyuklamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Steve said: Dear Diary, Today I went to WalMart, Target, Seven Eleven. Then I ate my BigMac, drove my BMW to Sherwood Forest. On the way, I got a break at Starbucks. That's all. Today you served well to capitalism. Good boy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Steve said: Dear Diary, Today I went to WalMart, Target, Seven Eleven. Then I ate my BigMac, drove my BMW to Sherwood Forest. On the way, I got a break at Starbucks. That's all. ankarada bu dediklerinden sadece 3 u var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 sevgili günlük ben bugun üst topiclerden birinde isyan ettim knightonline bölümü trolleniyor diye kimse sallamadı bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar