elesso Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 4970 mesajım olmuş bu akşammı kassam yarınamı bıraksam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 artık bünyem yenik düştü günlük 2 gündür 3-4 saat uykuyla duruorm iyigeceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 1 35lik bittik, gecmis olsun. mrb wow, bb hayat. bi daha da aska inanmam, daha da gelmem, küstüm. bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 en kötü günümüz böyle olsun lütfen günlük =) uyumaya devam ediyim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 dün akşam 7de uyudum. gece üç buçuk gibi kalktım. best badilerden biri paristen geldi. şimdi izmire geliyor. evi bok götürüyodu cırt diye temizlik yaptım hemen. erkek temizliği. (eve herangi bir hatun kişisi gelecekse bunun 4 katı falan temizlik yapıyorum) nese birazdan gelir heralde. ay oldu görmeyeli ki ciddi kardeşim gibidir adam. karamelli kave+sigara ile beklemedeyim. şu uyku düzeni dediğimiz şeyin allah belasını versin. gecede oscar var nasıl seyretcem acıbağı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 günlük uzun zamandan beri bu saatte kalkmıyorum, şuan turşu gibiyim akşam olsada yatagıma geri dönsem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 günlük mount and blade çok iyiymiş, bi de mektup getir götürden başka quest verse şu gloryus lortlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Günlük eve geldim şimdi. Başım çatlıyor. Çok yorgunum ama hava aydınlandı uyuyamıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 bedükte alkolsüz de eğlenilebiliniyormuş yahu. tabi arkadaşların ve hatun kişinin de etkisi yüksek. eğlendik falan da oyh çok yorgunum, bugün evci çıktım. evdeyim mis gibi. film izleyip abur cubura abanacaam. haydi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 istediğin hiçbir şey olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 ders çalışıyorum günlük haftada bir falan bakmak lazım ama dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 hola! gunluk.)) onum arkam sagim solum, yanimda yatan kiz, karsi komsu oglanlar ispanyol burda.hersey bekledigimden guzel oldugu icin operim seni^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Günlük et aldım et yiyeceğim. Mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 5 yıl önceki dersane arkadaşlarımla buluştum bugün. Görüşmediğim arkadaşlarımı gördüm. Arada yapmak lazımmış onu anladım. Bugün bunu öğrendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 bugün kendime 10 üzerinden 9 verdim. afferin lan bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 günlük venediğe gittim geldim, hiç bir numarası yokmuş yahu. bizler eskişehir görmüş çocuklarız, şaşırırmıyız lan şehrin içinde su görmeye. hey yavrum hey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 dünyanın en yüzeysel adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 su lan işte. ne farkeder. hepsi su. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 günlük kadınlar çiçektir su ister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 balık kokuyo mu venedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 balık domuz karışık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 D. E. Shaw Group'tan durup dururken basvurmadan is teklifi aldim arastirmam sebebiyle, su an soktayim. Mukemmel laaaan, NYC'de hem de abiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 gelme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 microsoft, EA derken shaw group ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Biraz kendime çeki düzen vermem lazım uyku sistemi,yemek,spor,,,,,,,, b.k veririm bu gidişle çok zor geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar