Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Gunluk, nefret ediyorum Amerika'ya gelis ucusundan anasini satayim. Millet "yeaa birak jet lag falan artistlik yapma" diyo (bkz dela homoseksueli), lakin gunler karisti yine ben ne zaman turkiye'den ciktim, taksiye bindim falan hepsi boyle 1 hafta once gibi geliyo yine. Enfes raki, lokum, turk kahvesi tarhana vs. stogu yaptim ama valla Turkiye'den, persembe de dersler basliyo bu gece bi icmek lazim :) scskib Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 günlük hadi beni geç bu saatte kalkıp mercimek çorbası yapan babama ne demeli? bide mutfağa çağırmış beni "bak buna bide ufak patates atıon" diye mercimek çorbasının önemli detaylarını anlatıyor. peki baba sen manyak mısın? dediğimde ise bana verdiği cevap "ne var be içcem işte. yarım saat sonra çağırırım sende içersin." ahahah güldürdün be adam sabah sabah =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 başlarım böle cenabet güne lan.. kafayı yardım günlük çok acıdı, arabanın kapıya gömdün hatta kapıya sıkıştırdım kulağım çınlıyor başım dönüyor.. bişi oldu galiba. gözde kararırsa yolun sonu göründü demek. bildiğin tribe girdim bak şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 aaa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 yoğun bi gün günlük. sabah kalktım, alınacak ıvır zıvır varmış alışverişe yollandım. sonra geldim, evrak işleri varmış ona yollandım. girdim içeri. birazdan da çıkıp başka bi işe yollanıcam. yarın ankaraya gidiyorum, garip bi kararla, gitmek istediğime de emin değilim aslında. geçen yıl gidişimi hatırladım, ondan garip olamaz yalnız. işin daha ilginç tarafı, yarınki finalden çıkıp koşuştura koşuştura hemen gitmem lazım. pazartesi dönücem. ayrıca reklam giriyorum araya, pegasus seviyorum seni, baya baya ucuza uçak bileti buldum, sevindirik oldum. otobüsle gidince daha pahalıya geliyor o derece ehe. son lab raporumu bugün yazmam lazım. çantamdan hala haber yok. ümidimi de kestim artık. abim hasta olduğundan ötürü, şarj aletine geçici bir süre direk el koymuş bulundum. yeni bi çanta, şarj aleti, ethernet kablosu almam lazım. üzüldüğüm tarafı bunlar değil de, anısı olan 3-5 şey de vardı o çantada. onlara yazık oldu. öyle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 bi sinav daha atlattik, hadi simdi gogo 381. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 baterist olmak zor iş. set yoksa daha da zor iş. alman da imkansızsa küfür ediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 günlüğ kulak damlası sayesinde duymuyorum lan. Bazen acayip güzel bişey. İşime gelenleri duyabiliyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 cok acıyor kafam ya !! sanırım sol kulagım duymuyor ... bişiler yap günlük !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 lan digital iyi gecti.yarın son final var sora konsere go go go soraki gunde ver elini antalya ha gayret bu gunde bitince 3 hafta rahat olucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 7 Bölge 8165163 Ivır zıvır 1 Utopia Let the challenge begin! Resmen lise hayatıma geri evrilmiş gibiyim, bu ne ya ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 günlük ajdarı gördük saati sorcaktık baktık bi tek o var vazgeçtik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 oh soyut cebirden 88 almışım ben bu gazla ne foundations of mechanics çalışırım, manifoldlar üzerinde mekaniğin topolojik özelliklerini ne öğrenirim var ya (evet alakasız konular ama olsun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 ben bugun ardeth gördüm gunluk. ne yemek yiyor adam var yaa ooo sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 günnük yukardakinin cümlesi ilginç olmuş.. neyse kurs başlıyo c.tesi sabah kız geliyo c.tesi akşam finaller başladı araba yıkandı yarın arayıp paramı nerden alcağımı sorcam body devam ediyo şindilik bukadar.. grş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 irin said: ben bugun ardeth gördüm gunluk. ne yemek yiyor adam var yaa ooo sdfg ya bi tabak bişey yedim sen nerden gördün -_-; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Sürükleniyorum be günlük.. Yoruldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 karnım acıkmış, uykusuzum kaç zamandır, yaptıklarım yetişecekmi zamanına belli değil, bıkkınlık, tiksinmişlik zaten ne zamandır tavandaydı.. bunların yanına zorunlu alçalmaları ekleyin.. ondan bunu rica et, şundan bunu iste vs.. bi taraftan halletmeye çalışıyorum her şeyi bi taraftan benim tamamladığımdan daha bile hızlıca yıkılıyorlar yaptıklarım.. habire bilgisayar başında bitirmeye çalışıyorum falan işleri, bi taraftan da müzik dinliyorum.. e haliyle moral dipler de ulan!! yoksa ne cırlayacağım burada.. kırarım bu hayatı! böyle geçmez ulan! alırım ayağımın altına, çiğner giderim artık bu diyarlardan derken üstü üstüne gelen şarkılar sal gitsin, koy ver kurtul, bırak yahu koy götüne diyorlar paso.. hayat ne garip bişi lan.. %100 çaba harcasan bile kazanmak için garantili yenilgi alabiliyorsun. sonra standart geyik; her şeyin hayırlısı.. neden çaba harcadığım sonuç bana genelde hayırlısı olmuyor da ulaşamıyorum anlamıyorum. çok sıkkınım ulan, bitmişim -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 bugün harbiden başlayacağım kitaba. hayır 1 haftadır aynı şeyi demiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 günlük sen hiç yatağında paket paket jelibonla uyandın mı? ehehe şanslıyım oğluuum^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 işteyim bi hafta iş yok, sonraki hafta paso mesai bi düzelemedi şu olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 irin said: günlük sen hiç yatağında paket paket jelibonla uyandın mı? ehehe şanslıyım oğluuum^^ çok zararlı ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Matematik öldürüyor Sina. Benden söylemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 herkes komedyen herşey komedi.. komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 bir an çok korktum ama geçti sonra. okuduğumuzu anlayalım ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar