|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 mutsuzum günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 eheh günlük sarhoslar tatlı olabiliyormus bunu gördüm bu gece. ne bilim ben bam die kafasının guzel olacagını.içiorduk bi baktııım hoop ayrı bi dunyaya gecmiş.nasıl tatlı oldu ama,kakara kikiri.yatagı gorur gormez uyudu.yarın da sınavı varmış garibin.şifrelerini de hatırlamıor bakamıorz sınavı kaçta.off insallah 9 da deildir.kalır yoksa ya bu kesin...off sabah uyandıgında da gene böyle tatlı olsun gunluk herşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 günlük 17 gün oldu.. onu görmeden nası dayanıyorum ben de bilmiyorum.. elbet görücem evet ^^ inancım tam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 dif sınavı guzel gecti adam akıllı zor 1-2 sınavım kaldı sonra rahatım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimapesieL Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 selamın aleyküm günlük kardeş. Şimdi sabahın erken saatlerinde geldiğim iş yerindeyim. bıraksalar balıkların arasında uyuyacam walla. dün biraz forumda takılayım dedim ama alışık olmadığımdan biraz uykusuz kaldım. iyi de geçti aslında sevdim bu forumu. sanırım beni de kabul edecekler aralarına. neyse patron gelmeden kapatayım ben gnlük. hade eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 çişe gittiğimde yorganı açık unutmuşum soğudu güzelim yatak günlük. uyusam mı uyumasam mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 günlük, çantadan haber yok hala. biri bana toshiba şarj aleti yollasın pls. finallerin sonuna kadar bekleyip yeni bi şarj aleti almak zorundayım sanırım. olmaz böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 günlük mutsuzum,yorgunum, uykusuzum, pft lanet olası finaller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 iyice miskinleştim hiç bişey yapasım yok mal mal oturuom günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Günaydın ! Açım aç, bu saatte kahvaltı niyetine ne yenir ? Evi bok götürüyor, kim uğraşcak temizlemekle ?.. Müziği kıs, komşular sorunlu. İçme, yeter. Soğuk, üstüne bişiler giyin artık. Koku, banyo yap artık. Benzin al, yolda kalacaksın valla.. Kalabalık, pardon ama sen kimsin ya ?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 partial differential equations! siradaki finalimiz bu gunluk. 1. vizemin cok kotu olmasi ve 2.vizede de bos kagit verip artistlik yapmamdan oturu, kalmamak icin cildirasiya mucadele vermem gereken bi haftasonu beni bekliyor. peki bu haftasonunda başka neler var? doom gunum var gunluk, doom gunumde PDE calismaktan daha eglenceli ne olabilir ki! doom gunume yapayalniz ve bissürü salak denklemle giricem işte of =( ev arkadasim 12ye yalniz girme gel bu gece goldena gidelim, içelim dart atalim dedi lakin hiç hevesim yok sanırım. wow accountumu mu actirsam yoksa =/ gunluk doom gununun yalnizligi tribine girdim, cek cikar beni burdan =( zaten aştiden nefret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 günlük, çok hengovır saks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 dory said: wow accountumu mu actirsam yoksa =/ yapılan istatistiksel çalışmalara göre wow accountunu açtıran her 10 matematikçiden 9u salakmış bence açtırma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 10-9=1 o 1 tane akilli belki de ben olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 bence de sende bu potansiyeli görüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 günlük, tuğba'nın doğumgünü kardeşimin doğumgününden bir gün sonra olduğu için kötü geçmesi olanaksız. kendine çeki düzen versin, haddini bilsin. kardeşim de baya çocuk oldu lan günlük, bi de konuşmayı öğrense. şimdi burun direği kırmacalı sarımsaklı bişeyler pişiriyolar, az sonra misafirler gelicek, ben süsleniym. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 lan antalyaya gitmek için heyecanlanır oldum su sınavlar bitse de gitsem derken buldum kendimi.Kendime gelmem lazım bu kadar da umutsuz vaka olmamam lazım.Napcam lan antalyada ben!tanıdık yok bişi yok artık kuzenlere falan bakarım pfft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 uykum geldi uyıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 ben iyiyim hem de kotuyum ama kendimi daha cok iyimisim gibi hissediyorum,cok hoş bi kafam var su an yani gunluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Tüm gün evde geçti. Akşam canlı müzik, türkü, şiir, alkol, çiğ köfte ve ev. Baş ağrısı şimdi. Sonra uyku. Sabah yine aynı şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 caenorhabditis elegans solucancıkları kadar sosyalist canlılar görmedim ben, her yumurta kesin bir şekilde tam olarak 959 vücut hücresi meydana getirecek şekilde büyüyor, aynı gelişim süreci, aynı boyut ve vücut. eşitlik dediğin bu olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 herkes ayrı cins aaakee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 büyüyünce kiteboard yapcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 gunaydin gunnuk gunaydin 1 yas daha yaslandim ve sana 22 yasinda hafiza sorunlari olan biri -balik, kuş, kuzu cesitli sifatlarla cagiriyolar beni-merhaba diyorum. ciceklerle uyandim sabah, cok mutlu oldum =) cok guzel bişeymiş insanin doom gununde cicek almasi, ehu teskur ediyorum. bugun ders de caliscak olsam "kendime bi dus aldirip, kuaforle odullendirme" (afsdf) bayildim, simdi hemen bişeler atistirip dusa giricem. annem numara mi yapiyo unuttu mu cozemedim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 karim beni bosadi evden atti bende bursaya anamin evine dondum ps3 aldim unuttum herseyi skate oynuyorum... bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar