dory Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Sly-One said: günlük zeynayı kulu kölesi eden herkül gibiyim hadi laaan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 ikiniz de hiç bişey değilsiniz :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 bisgünlükürahmanirahim hem daha kaslıyım hem daha zekiyim hem daha az çalışıp daha çok para kazanıcam hem daha imanım bütün ALLAMAŞÜKÜR. amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 parayı önemsemiyorum, komplekse girmeyek kadar kaslıyım, daha zeki olup olmadığını bilemiyorum ama zeka çalışmadığın zaman hiç bir işe yaramıyor, ben ara tatilde oturup tatil olarak lie cebiri, geometri ve fizik kitabını bitircem beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 ayrıca helme inanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 sina sçs <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Saldım iyicene finalleri bütler bizimdir mantıgıyla gidiyorum. Bu ara gecem yine gündüzüme karıstı nasıl düzelicem mrk içindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 nolcek benim bu halim lan ! ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 günlük 2 günde bitiririm dedğim dersi bugün bitirdim çözüyorum da ortalama üstü performansla ama bir şeyler eksik gibime geliyor pff 1 gün fazladan matematik çalışabilcem böylece gerçi 4 gün boyunca çalışacağım şeklindeki bir yalanı insan düşmanına söylemez de olsun büte kalmadan cc hatta kısmetse cb ile geçeyim geriye kalan derslerden kalsam da olur algoritma ve programlama hariç, ondan kalırsam kafatasımı ameliyatla açtırır içine dışkılar geri kapatırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 günlük, böyle.. Oha dersin. mahah oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 bacaklarım cok agrıyor gunluk.latincez beynimi uyusturdugundan farkına varamamısım,cok kaptırmışım kendimi.hastasıyıım ,sarkının sonu faciaa bu gece karakoldayız tutuklayın seklinde bizi gazlayan ayhan sicimoğluna sevgiler.pro içen ve sahnenin en onune masa cektiren orta yaş çifte nefretlerimi sunuyorm. dun yedim laflardan sonra(o kadar hediye aldık calısmıyorsun,bi kere bile calmadın) guiromla barısmaya karar verdim. de haydin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 bi halı saha yaptım, bütün meabolizma gitti. bi öksürüyorum tüm bronşlarımı tek tek hissediyorum. shit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 bildiğin gibi günlük. aimim bir gitti bidaha dönmüyor. ve ben aimim gitmeden sana bişey yazmadığımı farkettim.özür dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 günlük sıkılmaya başladım ben bu hayattan. değişik bişiler lazım, yeni insanlar tanıyım geziyim falan. finaller bi başlasa da bitse ah ah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 salı günü olan sınavımdan cok korkuyorum ya imdat gunluk..:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 mutluyum lan, ask sarkilari soyluyorum falan salaga bagladim biraz =) Carpe diem, baby! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 günlük, bak hala aklıma geldikçe oha diyorum. böyle onyüzbinmilyonda bir falan olur lan heralde. yani.. wat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 insanlar mutlu, ben ise mutsuzum günlük zor günler geçiriyorum , her şey üstüste geldi ama geçicek biliorum her zaman da mutlu geçmio. bi süredir mutluydum herhalde biraz da mutsuz olmam gerekio ki mutluluun deerini biliim tekrar mutlu olunca çok mutlu ve mutsuz kullandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 finaller bit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 iyigeceler günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 ağlamak istiyorum neden bu tarih dersleri var, onlar olmasa hayat süper olacaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Günlük... Finaller... Başladı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 günlük lan demin yazdığım postu sayma çok emo yazmışım ne lan öle , okuyunca kendimden utandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 seviyorum hüleeeeeeean ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 saol alican bende seni günlük üşüyorum dişim ağrıyo karnım aç midem yanıyo yemek yiyemiyorum(bkz:midem yanıyo,dişim ağrıyo) uykum var uyuyamıyorum(bkz:midem yanıyo,dişim ağrıyo) bi apranax alsam dişim geçicek ama alamıyorum(bkz:midem yanıyo) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar