Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

AshK

Öne çıkan mesajlar

günlük
2 günde bitiririm dedğim dersi bugün bitirdim çözüyorum da ortalama üstü performansla ama bir şeyler eksik gibime geliyor pff
1 gün fazladan matematik çalışabilcem böylece
gerçi 4 gün boyunca çalışacağım şeklindeki bir yalanı insan düşmanına söylemez de olsun
büte kalmadan cc hatta kısmetse cb ile geçeyim geriye kalan derslerden kalsam da olur
algoritma ve programlama hariç, ondan kalırsam kafatasımı ameliyatla açtırır içine dışkılar geri kapatırım
Sosyal ağlarda paylaş

bacaklarım cok agrıyor gunluk.latincez beynimi uyusturdugundan farkına varamamısım,cok kaptırmışım kendimi.hastasıyıım ,sarkının sonu faciaa bu gece karakoldayız tutuklayın seklinde bizi gazlayan ayhan sicimoğluna sevgiler.pro içen ve sahnenin en onune masa cektiren orta yaş çifte nefretlerimi sunuyorm.
dun yedim laflardan sonra(o kadar hediye aldık calısmıyorsun,bi kere bile calmadın) guiromla barısmaya karar verdim. de haydin!
Sosyal ağlarda paylaş

insanlar mutlu, ben ise mutsuzum günlük
zor günler geçiriyorum , her şey üstüste geldi ama geçicek biliorum her zaman da mutlu geçmio. bi süredir mutluydum herhalde biraz da mutsuz olmam gerekio ki mutluluun deerini biliim tekrar mutlu olunca

çok mutlu ve mutsuz kullandım.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...