GEd Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 DÜNLÜK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Off günlük dersanedeki ilk günüm bugün ve sonradan başladığım için sınıfta herkes birbiriyle tanışmışken kalıcam sap gibi.Üstüne üslük koca dersanede 1 tane tanıdığım insan yok kısacası sanırım iğrenç bi gün bekliyor beni.Neyse artist havalı modda gideym bari bi işe yarar belki İyi dersler bana günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 nedir bu uykusuzluk 2, uyuyamıyorum. eski günleri özledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 günlük çok hastayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Nedir bu uykululuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 alan yetkilileri bile celisirken, sen napasin gunluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 günlük gitmeye karar verdim sonunda, büyük ihtimal 2 ocak günü gitmiş olacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 kestaneli çikolata... origami oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Günlük lan... *gulp* Saçlar gitti olm =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 kavga ettik günlük.. bağırdı bağırdı bağırdı yuttum hepsini...ağır laflar etti uyardım etmiyorum dedi devam etti..ama doldum bu hatunun sinirlerine hakim olamamasından bıktım yeter..ben sıkıntıya gelemem günlük ya yok yani yapamam bu kadar olmaz ailem bile bağıramadı bana böle yok yok...gidiyorum ben..barışsak bile bişiler koptu gitti içimden sanırım...bilmiyorum belki öle diiildir şuanda sadece sinirliyimdir...çok diil bi kişiyi sevdim...çk değştm ben onun için çok şeyden vazgeçtim ama hayal ettiğim bu diiildi hayır..bu duruma 60-70 yaşında olsam bile hiç düşmemiş olmam gerekirdi.. ah be günlük hata yapmanın bu kadar ağır bedeli olduğunu bilmezdim..benmi çok merhametliyim benmi cezayı az kesiyorum..çok mu seviyorum ne çok kendimi acındırdım dmi...acınacak durumdayım beni bu akşam arama dedi keşke demeseydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 hoca yazacağınız program 1-2 dakika çalışabilir demişti C:tinyctcc>tcc 1DIsing.c C:tinyctcc>1DIsing.exe Starting time is Tue Dec 30 22:35:39 2008 Ending time is Tue Dec 30 22:35:39 2008 Doğru sonuç da üretiyor. tinyc mi süper bir compiler ben mi süper yazdım bilemedim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 günlük haaale daha izmitteyim. yarın sabah erkenden dönücem istanbula. sonrasında çok hızlı olmalıyım. eve uğrayıp bi kaç kıyafet alıp 2de capitolde olmalıyım. ne leş olur şimdi orası da. nolur ama nolur annem para göndersin. nolur =( sonra almam gerekenleri alıp onunla buluşmalı ardından arkadaşın evine gitmeliyim. içmeli ve kusmamalıyım. sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 günlük, sınav ertelenmedi, öngördüğüm programı 1 saat kaydırarak uyguladım. 3 saatten az uyudum, sabahın köründe soru ezberledim, ama hiç biri çıkmadı :) damarlarımdaki kafeinin etkisi azalsın diye bekliyorum şu an, geçtiği an çökücem çünkü, cidden yoruldum. sınav garipti ya, bol bol salladım ehe. 1 soru boş bırakmıştım ki, hoca çıkmama izin vermedi ya. çözersin sen bunu, hadi aslan, uğraş biraz falan dedi sırtımı sıvazlayıp gaz verip, sırama geri gönderdi o_O. ben de gerçekte olmayacak feci teorik ihtimallere göre çözdüm, sordum olur mu bu çok saçma falan diye. hoca da kimse endüstride böyle bişey yapmaz, teoride olur anca ama hadi sen devam et neyse dedi, eheuheu diyip devam ettim ben de. neyse bu sınav da bitti vizelerin sonuna geldik, yuppi! yarın yılın son günü :) şimdiden sana mutlu yıllar diliyorum günlükcan, seneye görüşürüz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 sevgili günlük, şu seneye görüşürüz lafı bana bugün 345262546423512 defa söylendi içim bayıldı.. kim çıkardıysa bu lafı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 iğrençte olsa bir gelenek haline gelmiş o artık. ayıp, öyle denmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 hadi ben yattım. SENEYE GÖRÜŞÜRÜZ. böyle desem sonra harbiden 1 sene uyusam. ejehhehee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 az önce başladı ama uyumayı tercih ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 yine berbat bi matematik sınavı daha.. yok şu olayı bi türlü aşamadık onu anlayamıyorum. 1.matematiğin böle çok ileri diyarlarını anlamıyorum 2.gerek yok! Perturbation theory falan fazla bi işime yaramıyor, yarayacağı zaman da yarayacağı kadarını bakıp, anlayıp, kullanıyorum zaten. temel bilgisini verseniz bile yeter... fazlası gereksiz. ne yani matematikçi mi olacam başınıza? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 günlük derslere girmiyorum. iyi halt ediyorum. hastaydım ama ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Doğumgünüme, hasta olmamın ve ders çalışamamanın verdiği moral bozukluğu ile gireceğim. Finallerde de bir şeyler girecek ama hayırlısı bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 günlük var mı heyecan? için kıpır kıpır oluyo mu? hayır benim olmuyorda, ama sevindim 2 gün tatil ohş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 2 günde bişi mi günlük 5 günlük babalar gibi karpuz buyutme eylemine giriyoruz. Hoş ondan sonrasında da finaller bana giricek o da ayrı konu.Bi de bugun bilet aldım tutarsa karayiplere kaçma planım var =P göle maya çaldık işte kısacası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 sevdiğim biriyle dinlenmek istiyorum günlük . ve bunu çok fazla istiyeceğimi biliyorum. hayatımda en fazla istediğim duygunun bu olacağını da. olucağını umuyorum . tamamen yapmayı deneyeceğim bu şey için de 4-5 senem kaldı. az bir süre .çok az. yeni yıl sadece bana zamanın ilerlediğini gösterdiği için seviniyorum günlük . biraz da çocukluğumdan uzaklaştığıma üzülüyorum ama çok az bu ilkinin yanında. başkalarından sıkılıyorum , sevdiklerimle mutlu oluyorum sadece . yoksa gün geçtikçe çocuklaşıyor muyum = ) bilmiyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 ehehe=) yeni yıla yeni kolye,south park fincanı ve bir adet hiç öğrenmemiş olmayı istediğim ama öğrendiğim bir mevzuyla giriyorum.Bunun artık bir önemi var mı?Yok.-bu arada farkettim de önemi yazmakta çok zorlanıyorum-neyse işte hadi bakalım 2009 benim olsun.Seneye görüşürüz. *cingılbels ruhu nedir günlük? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 yeni yılda jessica ablayı yenicem.. http://www.youtube.com/watch?v=zmzcKXsllWs&feature=dir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar