Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

AshK

Öne çıkan mesajlar

Penthesilea said:
boston logan havaalanindayim, amsterdam ucagini bekliyorum
ozledim len turkiye'yi.
bi de sabanciya sorunsuz kacak girdim mi oooh degmeyin keyfime
amerika ucagi rotar yapti, istanbul ucagi kacti.
tam 14 saat bir sonraki ucusu bekliyorum amsterdam havaalaninda. schengenimin suresi bittiginden disari cikamiyorum, hicbisey yapamiyorum malak gibi oturuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea said:
Penthesilea said:
boston logan havaalanindayim, amsterdam ucagini bekliyorum
ozledim len turkiye'yi.
bi de sabanciya sorunsuz kacak girdim mi oooh degmeyin keyfime
amerika ucagi rotar yapti, istanbul ucagi kacti.
tam 14 saat bir sonraki ucusu bekliyorum amsterdam havaalaninda. schengenimin suresi bittiginden disari cikamiyorum, hicbisey yapamiyorum malak gibi oturuyorum.

bi film vardı böyle ülkesinde darbe çıkan bir adam geri dönemiyordu baya bir süre sdf
Sosyal ağlarda paylaş

ULAN!

abi bi saattir kasıyorum.. son derece salak şeylerde hata yapmışım..

1.deprem kaydını içeren data'nın transpozesini almadım. deprem kaydı 8sn çıkıyor
2.deprem kaydım 40sn çıkıyor. internetten bakıyrum datalara 50sn falan. tamam yakın abi. istasyona göre değişir, zaten büyük kısmı noisedir onun devam ediyorum seismosignal'e veriyorum deprem 8sn çıkıyor
3.şaşkınlık
4.NE 8'i BE! sonra farkediyorum ki ben salak gibi çoklu data girişini açmamışım. deprem datası 5kolon her kolonda 1000e yakın satır var. bu arkadaş tek kolon alıyormuş. sadece 8sn için işlem yapıyormuş
Sosyal ağlarda paylaş

ev bulduk günlük, zeynep kamilde, dubleks, mezarlık ve deniz manzaralı gayet güzel, ucuz ve sessiz. biraz yürücez iskeleye ama olsun. son günlerin minik mutluluğu oldu sanırım.
onu arama gücünü kendimde bulamıyorum. düşündüğüm zaman gözlerim doluyo, telefonda ağlamak istemiyorum. geç teşhismiş falan, sanırım biraz sindirmem gerek bunları. umutlu olmak gerek.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...