khala Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 günlük yukardaki şahıs akşama sızarsa olacakları düşünemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 günlük bu şahıs sızmamalı maça gitmeli akşam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 O_o hey allahım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 gene cok kötu ruyalar gördum gunluk. bu 5 gunluk korku konulu ruya dizim bitsin istiyorum.amen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Penthesilea said: boston logan havaalanindayim, amsterdam ucagini bekliyorum ozledim len turkiye'yi. bi de sabanciya sorunsuz kacak girdim mi oooh degmeyin keyfimeamerika ucagi rotar yapti, istanbul ucagi kacti. tam 14 saat bir sonraki ucusu bekliyorum amsterdam havaalaninda. schengenimin suresi bittiginden disari cikamiyorum, hicbisey yapamiyorum malak gibi oturuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 tam uçak tarihine göre vize alırsan veya tam tersini yaparsan, bi sorun çıktığında öyle malak gibi oturursun ilke. Dikkatli gel. Ölme. Sçskibye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 sen ne diyon abi, amerika'dan aktarmali geliyorum da sorun cikarsa gezerim diye vize mi alicam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Penthesilea said: schengenimin suresi bittiginden disari cikamiyorum. uzun al uzun yada bileti kısa al kısa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 la oglum 40 yil once aldigim vize, eger denk gelse disariya cikabilirdim anlaminda dedim onu ulan neyse neyle ugrasiyom ben napicam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 git gümrüğe bi arkadaşa bakıp çıkcam de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Penthesilea said: Penthesilea said: boston logan havaalanindayim, amsterdam ucagini bekliyorum ozledim len turkiye'yi. bi de sabanciya sorunsuz kacak girdim mi oooh degmeyin keyfimeamerika ucagi rotar yapti, istanbul ucagi kacti. tam 14 saat bir sonraki ucusu bekliyorum amsterdam havaalaninda. schengenimin suresi bittiginden disari cikamiyorum, hicbisey yapamiyorum malak gibi oturuyorum. bi film vardı böyle ülkesinde darbe çıkan bir adam geri dönemiyordu baya bir süre sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Tom Hanks, Terminal. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Osso said: git gümrüğe bi arkadaşa bakıp çıkcam de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 GÜNLÜQÜE çok iyiyim, ama iyiliğimi insanlığa aktaramıyorum =(((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 insanlığı iyiliğinle yıka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 pokerde kaybedip duruyorum gunnuque. asqueta kazanmaque umidiyleennnnn :P:P:P:P ders calismam mutfagi temizlemem ve ders calismam lazim geez mon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 SELAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 10.000 kelimelik çevirim var günlük. hemide yarın sabaha. boku yedim galiba. bu akşam maç falan da var, onu da izleyemicem. Böhü demek istiyorum son olarak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Sly-One said: SELAM HAHAHAHA NOLDU LAN MUHTIRA MI YEDİN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Xaenin said: Sly-One said: SELAM HAHAHAHA NOLDU LAN MUHTIRA MI YEDİN. EHEEHHE HAYIR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 ULAN! abi bi saattir kasıyorum.. son derece salak şeylerde hata yapmışım.. 1.deprem kaydını içeren data'nın transpozesini almadım. deprem kaydı 8sn çıkıyor 2.deprem kaydım 40sn çıkıyor. internetten bakıyrum datalara 50sn falan. tamam yakın abi. istasyona göre değişir, zaten büyük kısmı noisedir onun devam ediyorum seismosignal'e veriyorum deprem 8sn çıkıyor 3.şaşkınlık 4.NE 8'i BE! sonra farkediyorum ki ben salak gibi çoklu data girişini açmamışım. deprem datası 5kolon her kolonda 1000e yakın satır var. bu arkadaş tek kolon alıyormuş. sadece 8sn için işlem yapıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 anlatmak lazım. anlatmam lazım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 ev bulduk günlük, zeynep kamilde, dubleks, mezarlık ve deniz manzaralı gayet güzel, ucuz ve sessiz. biraz yürücez iskeleye ama olsun. son günlerin minik mutluluğu oldu sanırım. onu arama gücünü kendimde bulamıyorum. düşündüğüm zaman gözlerim doluyo, telefonda ağlamak istemiyorum. geç teşhismiş falan, sanırım biraz sindirmem gerek bunları. umutlu olmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Xaenin said: HAHAHAHA NOLDU LAN MUHTIRA MI YEDİN. ehehehe e-mıhtıra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Günlük ben dün çok sinirlenmişim de haberim yokmuş. Keşke pataklasaydım kadını bir iki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar