Saeros Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 süper bi kahvaltı hazırlamış yemeye başlayacakken işinin çıkması prayslıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 bugün uçağa binicem umarım düşmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caramel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 867 sayfayi okuyorum kendime aciyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 günlük, sınava çalışmam gerekirken hasta oldum. zamanlamam kusursuz. gideyim yatayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 feza gürsey enstitüsünde bu yaz lie cebiri dersi varmış sanırım şirince matematik yaz okulunu satabilirim bunun için sdf mutluluk falan filan. böyle şeylerden mutlu olmak ne enteresan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 ehe dün feci uyuyakalmışım, bi uyandım sırtım boynum abov... yine süper garip ve aşırı gerçekçi rüyalar gördüm. lütfen gerçek olmasın demekten başka bişi yapamıyorum. hatta gecenin ortası uyanıp bi tanesi gerçek mi diye kontrol ettim, değilmiş :) tatil de çok çabuk bitti ya. gerçi tatil başlayalı beri evde oturduğum süreler sayılı ama napim cidden canım sıkılıyor. okul gündemimiz hemen başlıyor tabii, çarşambaya 2 ödev, cuma günü de 1 sınav. sonra hemen sonraki hafta pazartesi bi sınav daha, cuma bi sınav daha, ondan sonra finallere kadar sınav yok. okul bitsin o zaman. işte öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 bayram ne kötü bişiymiş yahu günlükcan. neyse dün geldi hasret giderdik. özlemişim bildiin. haydin kaçtım şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 kolum ağrıyor günlük ameliyattan 25 gun geçmesine ragmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 günlük kendimi en birinci aşçı ilan ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
conanx Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 günlük tatil bitti pskolojim bozuldu bugun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 günlük bi güzellik yapalım dedik demediklerini bırakmadılar. meyve veren ağaca sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Günlük, eskileri görüyorum da, hepsi benim zamanimda masum biere kedi yavrusuydu. Simdi onlari taniyamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Chastise said: günlük, sıkıntının doruğuna merdiven dikip çıkıyorum sanırım. Doğru demişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 günlü halisahada 13-11 yenildik, üstüne eve giderken x6 ya çarptim. Yarina teslim etmem gereken ödev ile ilgili tüm bayram tatili boyunca 1 bok yapmadığından dolayı sabahlayacağim =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 terminalden nefret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 nihayet tatil yapabildim.. hızlı alınmış bi karar ile ufak bi kafkaslar turu attık geldik.. yuppi her şey iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 sunucuda kullanıcılara ayrılan işlem gücü o kadar da fazla değilmiş ben daha hızlı olur diye umuyordum :/ en iyisi ben açılınca bi parallel algorithms dersi alayım tek çekirdekte çalışan programdan kimseye hayır gelmez bu çağda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Sevgili Günlük; Bütün gün ewde ehliyet + öss'ye hazırlanarak bide dota oynayarak geçrdmm çok sıkıcıydı yarın hafta başlıyo bir sürü işim var.Geç kalkıcam ama yinede off çok zor geliyo neyse günlük sende yat bende yatıyorum iyi geceler... Hee günlük bu arada Dalya yaptım paticikte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Birazdan muhtemelen kafayı sıyırcam günlük. Dün gece sadece Skype açılan, hiç bir siteyi ve msni açmayan okulumun bağlantısı bugün de sadece siteleri açıyor (blizzard oluşumunu komple engellemişler bu konuda tecrübelilerden yardım bekliyorum ayrıca :D) msn veya skypea tenezzül etmiyor. Ha facebook da açılmıyor o ayrı mesele. Öyle işte günlük. WoW'a başladım başlayalı bütün uyku düzenim bozulmuş bunu anladım. Artık tamamen gündüzleri uyuyup geceleri oturuyorum. Yarın da ders var. Neymiş efendim hukuka gircekmişiz. Peki... Günlük öle böle değil çok sıkılıo canım valla bak. Neyse ki 22 Ocakta finaller bitiyor. Ben de biletimi şimdiden aldım. 22 Ocak 2009 19:00'da Ercan Havabişeyinden kalkçak uçağım. Çok heyecanlıyım :D Hatta arada bir şu linke tıklayarak ne kadar süre sonra uçağın kalkacağını görüyorum. Zaman geçtikçe mutlu oluyorum :D Öyle işte günlük. Bilgisayarda da oyun filan da yok. Yapçaz artıkın bişiler :D Hadi görüşürüz. Byes :elsallayanchibismile: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 üff tarih gibi gereksiz derslerin sınavlarıyla uğraşıtırıyolar adamı cebir çalışcağım kuantum çalışcağım yerde hey allahım. bi dönem gördüğüm tarihi hatırlıycam 1 sene sonra sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Read no history: nothing but biography, for that is life without theory. -Benjamin Disraeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Günlük, Noolur uyumayayım tamam mı? Lütfen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 öğrenci belgemi arkadaşa vermeyen okulum... TEŞEKKÜR EDERİM. şimdi 1.5 saat yol git, belgeyi al, imzalatacak adam bulama 1 saat bekle, sonra dön, sonra diğer işlere koştur, gel çanta hazırla, banka sigorta bilet işlerini hallet gece yola çık. aşk bu mu sevda bu mu hayaağğt bu mu kalp acı dünya hüzüüğn göz yaş doluğğğ sdf. hiç işim yoktu, müthiş oldu(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 butun gece uyumadim manyak gibi 9 bolum lost izledim. millete "ne var yani bu kadar izlicek?" derken kendimi basindan kalkamaz bi halde buldum, konu sacma, hatalar var ama yine de acaba nolcak diyip kalkamiyorum basindan. ne manyak bi dizi yahu, bitirsem de kurtulsam ayh. annem kontor atmayi unuttu, ve sifir kontorle yasama savasi veriyorum suan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 az sonra evden çıkıcam, berbere gidicem ve bu sefer kırıkları alalım değil, kısa saç istiyorum ben şeklinde kendimi ifade edicem. korkuyorum lan of, 2 yıldır uzamakta olan saçlarımm yalan olcak bi anda. ama sıkıldım da uzun saçtan, ayrı bi dert bakması falan. bak yine kararsızlaşmaya başladım, bi an önce berbere gitsem iyi olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar