Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

AshK

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Xaenin said:
Oda arkadaşım şu anda ayı gibi horlamakta olduğu için kulaklıklarımı çıkarıp yatağa girmek istemiyorum. Uykum var ve erken kalkmam gerekiyor.

salla biraz çocuğu,horlaması durur, o ara yatıver.
Mesaj tarihi:
bu matlab'ın kafasını kırayım ya!!

o ayrı salak ben ayrı salak!!

laftan anlamayan ebleh şey!

#@▒≈/?!!

burada okkalının en daniskasından küfürler sallayıverin siz de..
Mesaj tarihi:
okulda spora başladım, bildiğin body salonuymuş lan çok sevdim. pazartesi çarşamba cuma takılsam ohoo süper, bi de sıkılmıyorum. tamam 6 aya fitim ben.

summon makarna! sosili kimyonlu off. tamam, kesin fitim.
Mesaj tarihi:
günlüük, ders çalışcaktım di mi ben? yalan oldu. bale izlemeye daldım. hayvan gibi yemek yedim bugün de ehemereh. eve bi geldim akşam, bilgisayarım yok. abim almış götürmüş. geo challenge oyanamak istedi canım, mouse u bile götürmüş it. oynayamadım sinir oldum. üstüne bi de keklendim, beraber kalamıcaz cuma dedi. yalan yalan kalcaz dedi. şarap makarna ada (muhasebe) 57yL3.

yeşil başlı gövel ördek
uçar gider göle karşı
eğricesin tel tel etmiş
döker gider yare karşı
Mesaj tarihi:
pogodi said:
mouse u bile götürmüş it.

abiye öle denmez cık cık cık.

günlük uyuyamadım. uyuyamazken birden canım nutella çekti. kalktım hemen zulamda bulunan kavanozdan kaşıkladım. çogzeldi.
ayrıca yarın 7de uyanmam gerekiyor. ben uyuyamiyorum bile.
Mesaj tarihi:
Günlük iyice duygusallaştım. Her şeyi, herkesi özlüyorum...Bırakırken asla özlemem dediğim şehri, Ankara'yı bile özledim. Bu şehre asla dönmeyeceğim deyip hayatımı erteledim bir süre resmen ama bu gazla Ankara'ya dönüş yapabilirim...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...