Hardter Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 günlük annemle alkol yüzünden tartıştık biraz o yüzden 4 gün ara vermeye karar verdim ama neden 4 oldugunu bılmıyorum o an agzımdan 4 rakamı cıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Oda arkadaşım şu anda ayı gibi horlamakta olduğu için kulaklıklarımı çıkarıp yatağa girmek istemiyorum. Uykum var ve erken kalkmam gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 hala araba alamadım ! hala kurs başlamadı ! hala sevgilim yok ! hala parasızım ! nekadar mutsuzum biliyomusun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Xaenin said: Oda arkadaşım şu anda ayı gibi horlamakta olduğu için kulaklıklarımı çıkarıp yatağa girmek istemiyorum. Uykum var ve erken kalkmam gerekiyor. salla biraz çocuğu,horlaması durur, o ara yatıver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 günlük dharma kolisi yolladılar bizim eve gene. içinde bol bol vitamin var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 günlük özledim onu 5dk uzağımda aslında gidip görebilirim ama hep kasıyorum kendimi nefret ediyorum bu huyumdan offf offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 aile ile birlikte herhangi bir şey yapan herkesi yüce canlılar olarak görüyorum. aile daimi olarak çok demanding bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 günlük taze fasülye yaptım lan az önce. oha nereloloyor bana böyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Günlük ben bugün sunum yapacam saat 17.00 da. Akşam gelince anlatırım neler olduğunu. Umarım kitlenip, kalmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 bebeyim günlük, fizik vizesinden en yüksek notu almışım. başarılarımın devamı olur inşalla da şu işkenceden kurtulurum. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 tebrikler dinananim biz zamanlar ne firtinalar estirirdik calculusta toptim ben de zamaninda tey tey simdi sürünüyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 evet çalıştırsan olucak aslında ama arada 300km var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 günlük kafam karmakarışık oldu :S ne zormuş fotoğraf makinesi almak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 hah nereden cıkacak güzel geçen anların faturası diyordum bir anda kombo yedim pek tatlı oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 bu matlab'ın kafasını kırayım ya!! o ayrı salak ben ayrı salak!! laftan anlamayan ebleh şey! #@▒≈/?!! burada okkalının en daniskasından küfürler sallayıverin siz de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 okulda spora başladım, bildiğin body salonuymuş lan çok sevdim. pazartesi çarşamba cuma takılsam ohoo süper, bi de sıkılmıyorum. tamam 6 aya fitim ben. summon makarna! sosili kimyonlu off. tamam, kesin fitim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 death is the road to awe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 günlüük, ders çalışcaktım di mi ben? yalan oldu. bale izlemeye daldım. hayvan gibi yemek yedim bugün de ehemereh. eve bi geldim akşam, bilgisayarım yok. abim almış götürmüş. geo challenge oyanamak istedi canım, mouse u bile götürmüş it. oynayamadım sinir oldum. üstüne bi de keklendim, beraber kalamıcaz cuma dedi. yalan yalan kalcaz dedi. şarap makarna ada (muhasebe) 57yL3. yeşil başlı gövel ördek uçar gider göle karşı eğricesin tel tel etmiş döker gider yare karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 seni seviyorum cassandra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 pogodi said: mouse u bile götürmüş it. abiye öle denmez cık cık cık. günlük uyuyamadım. uyuyamazken birden canım nutella çekti. kalktım hemen zulamda bulunan kavanozdan kaşıkladım. çogzeldi. ayrıca yarın 7de uyanmam gerekiyor. ben uyuyamiyorum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semaa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Günlük iyice duygusallaştım. Her şeyi, herkesi özlüyorum...Bırakırken asla özlemem dediğim şehri, Ankara'yı bile özledim. Bu şehre asla dönmeyeceğim deyip hayatımı erteledim bir süre resmen ama bu gazla Ankara'ya dönüş yapabilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 akşam 7de yattım 3 te kalktım 8 saat uyumuş oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 bana ne yaptılarsa onlarda 2 katını görsün1!'!1!!1234556 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 lanet olası hippiler!! öeh bitmedi be bütün gün uğraşmama rağmen.. 7de kalkmam da lazım.. :[ lam keşke kanye west falan olsaymışım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Be Kanye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar