Asgard Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 baydım tam apaçi modundayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Çok hoş başlıyoruz bakalım günlük yarın. Neymiş ne değilmiş örenicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 lan günlük yine aklım çok karışık.nedir bu kızlardan çektiğim lan yeter..en sonunda elimde kalcaklar :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Pilar Montenegro gibi mükemmel bi ablamızın one hit wonder olması ne garip deil mi ey yüce majesteleri? 39yaşında böle güzel gözüken ve şakıyan bi bağyanı Törkiyemizin çok mühim san-at dünyasına kazandırsak fena mı olur ha? imza: güney amerikanın star olamamış starlarını kazandırma vakfı.. lan bi de diego perez diye bi futbolcu buldum ama bizim bildiğimiz diego perez değil. bu 16-17yaşlarında bi tıfıl.. fenerbahçe'ye transfer edelim onu da.. evet.. kısaca, hastayım ve sıkıcı bir gün. kış çok kötü bişi işte! bize latin sıcaklığı, kan kaynatan bi ortam lazım, kış soğuğu değil! şubat gelince naapcaz kim bilir. benjamin çantalarımı hazırla! brezilyaya taşınıyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Günlük soldan soldan bir esinti var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 çok değişik duygular içerisindeyim guynük, naapsam neetsem bilemiyorum şu an. iki uç b.k değnek desem anlarsın sen zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 kusucak kadar sinirlerim bozuk günlük. gelene kadar 2 defa ciddi ciddi kaza yapma tehlikesi de geçirdim. sanırım bugün lanetliyim. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 (bkz: doğumgününde evinde oturup içen insan modeli) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 ben ders çalışmıştım doğumgünümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 günlük, camı kapadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 çestis çestis çestis bom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 canım fena halde türk kahvesi istiyo günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 istemeye gelelim seni de yapmak için bahanen olsun eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 artık istemiom günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 öf esprik yapmıstım neyse yatıyorum ben günlük :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 sen çok endorfin salgılamışsın, bi kısmını bana versene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 yok hepsini yemedim duruyolar çok sevmem ben zaten arada gidip gelip yerim ^^ sevgili gunluk bugun aşınanyavuz bana çikolata aldı ^^ acaba amacı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 OHA! Manipüle etmesene olayları ya. Çikolata istiyorum dedin, melek bi halime denk geldin, aldık işte. Şimdi istesen imkansız mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Berk ama bilemiyorum çok kırdın beni sen sinan ya aşkolsun sinan dur alıcak olursak elime çikolata alır gelirim :D Berk ahaha dalga geçiyorum be :D Berk beyaz yada sütlü olsun sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 kahve çikolata .... biri de çiçek dese evercez bugün birini burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 slm işten çıkarıldım ama mutluyum hala araba alamadım araba konusu açılınca miğdem bulanıyo artık kurs hala başlamadı kafam karışık okula gidicem bi süre napsam günnük ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 günlük, tüm iyi niyetimle uyumak için saat 1.30 gibi yattım fakat uyuyamadım. sanırım akşam yemeği yemediğim için oldu. bi daha bi deneyim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metastasis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 gunluk bu ilk mesajim sana heyecanliyim. ama sIkintiliyim da. nolur şu eleman salak salak depresyona girmesin de bu yil da alti ayimizi onun nazini cekmekle ya da duzeltmekle ugrasmayalim. ilet kendisine lutfen. of be. onun disinda sorun yok. tanistigimiza memnun oldum. daha sonra ugrarim ben yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 günlük bu hafta yada haftaya onunla buluşucam çok mutluyum çok özledim onu leyla leylayım yine günlükk umarım bi aksilik çıkmazda buluşuruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 sevgili günlük, sen bu satırları okurken ben çok uzaklarda olucam.. valla lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar