Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 öf çok işim var -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 insanlara laf anlatmaktan bi de mesaj beklemekten gına geldi yeminle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 kes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 lam! 3forvetim de sakatlandı, 2 tane salak AM ile gol atmaya çalışıyorum. ama olmuyor işte! yetmiyor! son 7maçın 6sını 1-0,2-1 gibi skorlarla kaybettim.. :( forvetlerim yarın da yok.. bariz beraberliğe oynuyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 günlük son sigaramı içiom, yıllar sonra gelip bakıcam bu posta sonra dicem ki way beh!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 günlük japonca: yaradan allahın adıyla oku. yazabiliorum hem de kanji ile asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 ütop reloaded oldu bu akşam resmen. bana iyi geliyor inandığım şeyleri bir şekilde elle tutulur halde görmek. bana iyi geliyor sahne, izlerken dahi. sahneye ayrı aşığım, takım olduğunu her şeye rağmen taa içinde hissetmeye ayrı. inandığım gibi yaşayabiliyor oluşumu seviyorum, bu gücü bana veren her şeyi de seviyorum. şimdi son 4 ay içinde düşüp kırılan kopan parçalanan geç kalan zamansızlıktan ertelenen koşullar uygun olmadığından vazgeçilen ne varsa geriye alma zamanı. bana bu lazımmış aeuhau. Sacco&Vanzetti de huzur içinde uyusun ayrıca. Ete kemiğe büründüler bu akşam sahnede, küçükken de canıma okumuştu bu hikaye, büyüdüm anladım. zaten her şey öyle olmuyor mu. küçüklükten fikir edinip büyüyünce aydınlanıveriyoruz. garip yaratıklar olmakla beraber kendimizi bulursak çok yararlıyız da ayrıca. neyse. sonuç olarak ileriye bakabilme özelliğimi geri kazandım. fon müziğimiz hooverphonic - the world is mine o/ cause the world iiis mineee -o_ I won't stop thiis timeee _o- cause the world is mine ~o~ and I'm feeling soooo diiiiiviiinee o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 günlük OFF sevgiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 günlük az önce hayatımın görsel şovunu yaptım, göbeğimden ip geçirdim. güzel bi akşamdı. kankutum ferreroya teşekkürler ehu. yarın da nazlı geliyor. 5 gün burda EHE. yatiim artık ben. iygeceler. mukmuk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 günlük dün güzeldi keyfi tekrar eski renklerine döndürmüşler baya bi olmuş gitmeyeli tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Osso said: kes canın sağolsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 100 bastıydım yattım lan günlük ashgdsfd çok salağım ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 yine tek maç yine yeniden tek maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 dünkü maçtan sonra heryerim kasılmış durumda günlük 5 aydan sonra ısınmadan maçlara çıkmıcam bidaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 termodinamik yalan oldu ehue, çalışmaya ne motivasyonum var ne de ilgim ehe. çok bunaldım ya. yarın çalışırız artık. canım sıkıldı şimdi de. büyük bi kısmını sileceğim facebook albümü filan oluşturuyorum çok fantastik ve vakit harcatıyor, eski fotoğraflara filan bakıyorum, "kısa saç =/" demek istiyorum, lise yıllarıma selam ediyorum filan eheheu. öyle eğleniyorum kendi çapımda işte. sen napiyosun günlükcan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Yemedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 günlük çok güzel bir baklavanın arasına kaymak sürdüm yedim sanırım aşırı dozda mutluluktan ölcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Ondan sonra Cumartesileri kafam çalışmıyo dersin tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 GOL GÜNLÜK GOL 210 YTL GETİREN GOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 halısaha yaptık çaktılar bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 zeki murenden ''seviyorum işte var mı diyeceğin'' sana gelsin gunluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 kafam girsin günlük o kadar sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Ardeth said: günlük çok güzel bir baklavanın arasına kaymak sürdüm yedim sanırım aşırı dozda mutluluktan ölcem çok kanım ısındı sana şu an :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 günlük böle olmucak ben bi şişe daha açıom, bide sigara almaya gidiom, bırakma işi yarın sabaha delay oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 günlük facebook sağolsun ortaokuldan bi sürü hocamı buldum çoğunu tanıyamadım yaşlanmışlar baya bekarlar evlenmiş çocukları olmuş fln bi garip oldum anılarım depreştii=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar