erucalavera Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 günlük. saçlarımı kestirmeye karar vermiş olabilirim. du bakalım, belki geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 günlük alın kısmındaki sinüsüm beni öldürücek sanırım.. Sızlıyor acıyor ağrıyor,burnum da tıkalı doğru düzgün nefes alamamak oraya ağrı yapıyo olabilir diye düşünüyorum. Gavur ellerinde elimde bi kutu sallama ıhlamur çayı ve adaşayı ile kalakaldım.Keşke annem burda olsa da nane-limon yapsa be =P uyuyamıyorum ama uykusuzluktan sürünüyorum. Derdime bir çare.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Ekmek said: öf ne kadar boş insansın ekmek=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Bırak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 gunluuuk 19 oldum ve sunu anladim buyuk bir parti duzenliyorsaniz millete facebooktan mesaj atmayin event acin kesin unuttum birilerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 günlük çok sıradan bi gündü. uyandım duş aldım okula geç kaldım ve gitmemeye karar verdim. sonra bütün gün yatıp gassip görl izledim. 6 gibi abimle çıktık börgır törkte çizburger yedik. cevahire gittik işte bana yatak baktık koçtaştan. geri dönerken iddaa oynadık. bugün günlerden ne? uykusuz günüü! uykusuz aldık. sütlü çikolatalı topitop aldım. kapının önünde cicicana öpücük gönderdim, malum sevemiyorum kendisi biraz pireli. öyle işte. he bi de şeye çok güldüm. abimle yataklarımızı düzeltiyoduk aynı anda eğildik ve popolarımız değdi birbirine. abim ooo es tu es dedi eheheheueheuehe hala gülüyorum =d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 ulan antrenman varken diyorum içme diye, dinlemiyor pezevenk bünye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 günlük. hmmp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Yarın okulda oryantasyon war günlükçüm çok heyecen yaptım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 kronik sinüzüt varmış, kist olmuş . ne alakaysa norolojiye gönderdiler. ne alakaysa o da anti depresan yazdı, birde üstüne mr çektirecez. madem mr çektirecektim, niye tomografi+ röntgen yaptırıyonuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackdevil Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 iş bul la bana günnük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 hay allaam, cık cık cık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 herhal bi 5gün yoktum.. bilemiyorum ne kadar oldu ki. hedeler ve bişiler falan işte, alıkoyuyor insanı.. uykum var erkenden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 ulan pazartesi arı soktu hala şişliği geçmedi kolumda günlük. olm arı mısın komple iğne misin lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 I believe in miracles o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 zebeh 6da kalkmam lazım da sırtım ağrıyor deli, uyuyamadım.. paramore+flyleaf dinniyom falan gibi bişiler.. do you believe in god written on the bullet say yes to pull the trigger çok seviyom lan bu oya küçümen çakmasını.. 2sinin de mtv live falan bulup izliycen, onlar daha bi eğlenceli.. neyse uyuyam bare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 günluk ikibuçuk saat sonra evet yazı ile 2.5 saat sonra kalkmam lazım bügün hiç uyumadan okula gitmeyi deniycem sabah derslerine bi giriyim bakıyım nasıl olcak performansım randıman alabilcekymim falan allahtan cuma boş ya eşşek gibi geliyime uyuyım bi ya hadi çabuk geçsin vakit günluk hadi ya bi kahvatı baglıyım iniyim aşagı serviste uyurum 1.5 saat sonra tak sigaramı yakar dersime girerim baktım sarmadı uyurum derste hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 günlük beni evden çıkarma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 günlük öğleden sonra yine iş görüşmesine gidiyorum bu sefer olsun günlük şans dile bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 (bol şans) 2 saat boş dersim var günlük..planet earth izledim sınıfımda,şimdi de sıkıldım.sınav hazırlamam lazım ama sıkkın canla kazık sorarım diye yapmıyim iyisimi. poff hadi zil çal artık (12 dev dev adam çalıo zil die:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 mutluyum gunluk haftaya carsamba internetim baglanacak artik dun aradilar soylediler. okula biraz erken geldim galiba 12de spora gidecektim ama saat daha 11e 20 var :S charlotte a cok sinir oldum 1 hafta once soyledim cumartesi cikacagiz diye gelmis bana arkadasimin house warming partisi var bik bik diyor carpacagim bir tane..kotu kotu insanin verdigi degerin karsiligini alamamasi. ama evet sesu radikal kararlar, bosver o zaman takma kafana sen gerekli insanlarla zaman gecir. bir de burada havalar cok guzel ya boyle olmamasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 arabam çizilmiş günlük odtüde birilerini gıcık etmişim ama kimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 ofpof ders çalışmam lazım odamı toplamam lazım uykum var annemin dizine yatmaya gidiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Gulnuk pek bi duygusalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 şunu anladımki bu sene türev integral polinomlar ve geometri işlemcimi yakacak arkadaş. özellikle geometriciye dalasım geliyor lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar