Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 kitana said: Ardeth said: xunn said: Günlük 20 kişilik sınıfta 4 erkek var. İyi say 3 olmasın old news O öyle yapılmaz, böyle yapılır. Çalış da gel
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 günlük şu yelemi bugün kısalttırayım düzene sokturayım biraz, çok dikkat çekiyorum lan.
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 günlük ben ağlamaz mıyım? günlük ben sinirlenmez miyim şimdi? ben o doktorun lafına güvenip cumartesi yaptırmadım, salı günü boşum dedi bana, ben bu akşam istanbula dönüyorum kadın poliklinikteymiş yaa. lan deli oldum of! edit: saat 4e randevu aldım RÖHAAHHEHEH
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 sabah sabah heyheylerim ustumde yine bebek
Arma Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Günlük az önce elektrik gitti çok uyuz oldum. Tam paticik e girerken gitti hemde. Çok sinirlendim. Evet.
dory Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 kafayi yeme sansim/ kafayi toplama sansim > 1
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 güzelmiş ve benim içinde aynı şey geçerli
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 UYANDIM SABAH PENCEREDEN DIŞARIYA BAKTIM HAYAT VAR MI? BEN İSE CARESIZ HAPİS KALMIŞIM ODAMDA INANCIM YOK İNSANLARA NEDEN HAYATIM KARAMSAR OLMUŞ BENIM SORDUM KENDİME NEDEN ŞEYTANİ DÜŞÜNCELER BEYNİMDE HEP GEZİNMEKTE? BABA PARASI YEMEK NEDİR BİLMEM ACI VERIR HER GUN GECIP GITSEM GURBETİN KÖLESİ OLMUŞUM KAYBOLMUŞUM BEN BURALARDA GOZUMUN ICINE BAKIP YALANLAR SOYLEDI BIRILERI HIC UTANMAZ ISRARIN NIYE GUVENEMEM SANA SIGINIRIM BEN BI TEK ALLAHIMA
cerebralis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 çok üşüyorum günlük,okul da yorucuydu,uykum var ama uyumamam lazım gece uyuymaıorm sonra
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 günlük bu fizik tedavi ne güzel şeymiş lan. omuzlarım hiç bu kadar rahat olmamıştı.
urmesque Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 günlük dün gece evde yangın çıktı. kimse yoktu evde. sigorta attı. bi baktım yanıyo alev alev. yere sıçramış ayakkabı yanıyo. ayakkabının yanında duran masa yanıyo. naapcagımı bilemedim bi an. sonra şartel attı nasılsa elektrik yok diye leğene su doldurup söndürdüm bi kısmını. o sırada arkadaşları aramıştım yangın tüpüyle koşup gelmişler. çok kötüydü be. bugün sigorta değişti çünkü kalmamıştı. kablolar değişti. yarın ev sahibi kira almaya gelicekmiş görsün bakalım evini. sinirlerim tepemde. evin heryeri simsiyah. is, kül. herşeyin yıkanması lazım. temizlik lazım. OFFFFF!
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Günlük bugün bi emoyum. bi kötüyüm. hadi hayırlısı. ///_-))
balon Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 günlük çek silahımı vur elim belime varmıyor affet lan hehe
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 günlük bayıldım ben eheheue. acımıyo dedim ama gözlerim karardı gittim =d yakıştı lağn. bu akşam istanbula dönüyorum 12 saat yol çekilir mi pls?
sesu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 gunluk boyle bir sey olabilir mi ya annem hayatinda arkadaslarina merhaba demek disinda nam-i deger kadife sokaga adimini atmayan insan dogum gununu hera da kutlamaya karar vermis. hep bunu yapiyor deli olacagim. gecen sene de ben gavur ellerdeyken beni arayip napiyorsun hee ben de kargadayim iciyoruz demisti cok uzulmustum cok kiskanmistim boyle giciklik gormedim bilerek yapiyor resmen almayacagim plak mlak dogum gununde.
urmesque Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 günlük beni kurtar. her yer is ve kül =(
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 selam ÇOK ÇALIŞMAM LAZIM http://img157.imageshack.us/img157/854/happy2005cg4.gif
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 ufak da olsa bir ponytailim var lan günlük ehihihi. hadi ben derse geri döneyim, matematik beklemez.
Llama Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 içmeden çekilmez bu zaman onlar kayanın kanını biz üzümün
urmesque Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 evin içi şantiye gibi. yürürken gacır gucur sesler geliyor. ooofffff!
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Geçmiş olsun. 170 ytl verdim uçak biletine duymayan kalmasın.
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 oha türk havayollarında öğrenci indirimi oluyo ona baksaydın :p
Öne çıkan mesajlar