PhysX Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 hava durumuna sitem ediyorum, be mübarek yarım saatte 10 derece düşülmez ki. hasta ettin beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 uyuyamıyorum. keşke kafamı yastığa koyar koymaz uyuyabilsem uyuyamayınca aklıma bi sürü abuk subuk şey geliyo sinirim bozuluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 günlük 13 yaşındaki kuzenimin ergenlik maceralarını dinlemek çok zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 günlük bu gün evin temizliğini resmi olarak bitirecem. canım çıktı 3 gündür ev ve buzdolabı temizlemekten :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Saatleri 4 saat ileri alsakta orucumu açsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 gunluk gidip son ignemi yicem..mutlu muyum..yoo son mon gene igne yiyoruz yaf.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Saeros said: günlük dediğin sırlar dünyası, sır kapısı gibi bişey olur. herkesin görebildiği bi yere yazmak saçma olur. ha ben sırlarımı yazmicam, ne yaptığımı yazıcam sadece derseniz o da saçma bi atraksiyon olur gayet.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 günlük dün çok güzeldi. yiğit bize biftek, koca bi paket elma dilimli pattis, birsürü bisküvi ve en önemlisi aile boyu nutella almış. görünce çıldırdım. bifteklerin 6 parçasınıda pişirdik. pilav yaptık yanına. pattisleri de kızarttık hepsini afiyetle yedik. yemek bitince hepimizin yüzünde aptal bi gülümseme vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Ardeth said: Saeros said: günlük dediğin sırlar dünyası, sır kapısı gibi bişey olur. herkesin görebildiği bi yere yazmak saçma olur. ha ben sırlarımı yazmicam, ne yaptığımı yazıcam sadece derseniz o da saçma bi atraksiyon olur gayet.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! :)-D (msnden küfrediyorum smiley'si)(oflaynmış, korktu tabi.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 günnük yarın 20lik dişlerimden ilkini ameliyatlan aldırıyorum hadi hayırlısı.. yeter lan hergün ağrı ağrı nereye kadar alsında kurtuliim babamın gelmesine az kaldı la özledik adamı bide gelsin araba alalım artk.. okul filan açılcak of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Günlük bugün Silmarwen ve mulgear6 ile buluştuk. Bizi satan balon'a saygılarımızı sunduk. Bi de kızmayın dedi bize balon. Hafif kızdık ama. Öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Günlük, o balon bi de tutup kızmayın demez mi? Gel de kırma kafasını. Lan o kadar yol çektim be ben. Neyse artık, satıcı listeme eklendi kendisi. aşınanyavuz, malgear ve ben süper bir üçlü olduk. For Nerdia! Editle gelen önemli eklenti: Dün gece rüyamda Kişisel bölümünün moderatörlerini Viper Dynun şeklinde gördüm. Ne alaka bilmiyorum. Ha Viper'ı da tanımıyorum, hatta patide o şekilde bir nick olduğunu bile yeni gördüm. Nasıl iş anlamadım. Hayırdır duriye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Günlük felaket yağmur yağdı bugünde akşam 4 e kadar uyudum şimdide uyuyamıyom bi ninni söylesende uyusam be günlük. Neyse gidip duş alıyım,saçları kestirdim kaşınıyom :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 21 senedir ilk defa anneme bu kadar siki sarildim. butun bi yaz hersey oyle ustuste gelmisti ki gelip arada bi citlatiyordum sana, herkes kotu, herkes kazik atiyor. iyi haber duymaya dayanamadi bunyem, error verdi. telefon caldi ve o guzel haberi verdi, temiz cikmis annemin tahlilleri, kanser yokmus. sevincten aglamak ne süper biseymis ya teron fightinin ortasinda telefonla aldigimiz haberden sonra ventten millete LAAAAN TEMİZ CİKTİ diye haberi vermek, tanimayan insanlarin bile sevinmesi, sesim falan gitti, anlamislardir agladigimi :D gunluk annemi cok seviyourm ben bugun soz verdi sigarayi birakcak. gunluk :') Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 cok gecmis olsun dori saygili gunluk bugun hava guzeldi gezdim tozdum parkta caz dinledim, adam ayni anda iki trompet caliyodu, hem de ikisinide agziyla, oha dedim sonra strawberry fieldsda imagine soyledik hippilerle, hipilerin arasinda takim elbiseli, helvacioglu blok flut calan bi eleman vardi, enteresan, bi ara fotosunu koyarim. sonra roller disko seyrettim, insanlar egleniyor gunluk, hayat guzel. bi teyze vardi 60li yaslarinda cilgin atiyodu patenlerle, helal olsun dedim kizlara baktim filan, baya guzel kiz var, tebrik ediyorum hepsini yemek falan filan onlarin detayina gerek yok, ama yemek yedigim yerde tuvalete gitmek zorunda kaldim, benden sonra giren kadindan ozur diliyorum, hayatinin hatasini yapti. love guru izledim, simdi de bunlari yaziyorum evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 günlük bu günlerde acaba hayatımda bu kadar keskin uçurumlarım neden var ? o kadar yorucu olmaya başladı ki bu . fazla insana göre karakterimi ve huylarımı dengelemişim ve olur çekmişim , bu yüzden mi sıkıldım ? bir travmadan kaçarken bunun sorun olması garip bir şey.sanırım bundan da kaçmam gerekiyor .kaçarım da bu sefer tekrar bir şeyleri yorumlayıp icat etmem gerekiyor ama buna pek halim yok açıkçası . allahtan eskisi kadar bocalamıcam bu sefer.öyle ya da böyle yolunda gidecek her şey. büyüdümü farkediyorum günlük .22 yaşındayım ama bir 30unda hissediyorum . ama bir 70inde gibi yorgun ve olgun hissetmek ve bir 18'inde gibi aynı anda içinin karışık olması , yaşımı 90'lara taşıyor . şükürler olsun ama, her şeye rağmen, daha iyisi için , daha mutlu bir hayat için şükürler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 lan sabh sabah kalkmak ne zor birşeymiş ya soguk duşla anca ayıldım simdi okula gidiyorum =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 günlük çarşambaa geliyoooo=) tabi bugn patronla bozuşup işi bırakmazsam. özledim günlük çok özledim hemde askere gitmeden göreyim bi kez daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aglaures Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 lan aglaures içme lan şu sigarayı erkenden gebercen.önce yüz yıkanır yüz hayvan sigaraylamı baslanır güne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 günlük muhteşem bir ilkokul arkadaşım var. edit: allah bozmasın , allah sapıtmasın .doğru dürüst kılsın aramızı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 günlük sana uzun zamandır bisi yazamıom cunku hayatımda cok buyuk bi deisiklik yok artık kusura bakma hersey monotonlasmaya basladı gene okul sagolsun en buyuk derdim de bu olur umarım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 lan günlük saçımı kestirdim bugün uzamıştı baya.21 yaşındayım berberim dediki bi daha saç uzatmaya kalkma 5 sene içinde kel olursun.saçlarım dökülüodu zaten de berber öle deyince canım sıkıldı eve geldim harbi harbi saçlar baya açılmış.günlük ne olcak şimdi seyyar ampül gibi mi takılacam ortada.offff ulan bitmezmi bu dertler.acaip ölesim geldi pehhh. eyvalah günlük.öptüm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 böyle uykum gelince çakralarım mı açılıyo noluyosa, bi enerjiyle doluyorum. bi acayip oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 günlük daha hiç bir şeye alışamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 sevdiceğim günlük. bugün 11de uyandım. çişimi yaptım yüzümü falan yıkadım. sonra hazırlanmaya başladım. giycek bişey bulamadım, abimin tişörtünü giydim. kotumu giydim uzun hırkamı giydim. saçımı ördüm böyle hafif dağınık görünümü vererekten. yanıma yurtta giymek için pijama aldım. 12:00de abimi uyandırmaya gittim. önce bana bilgisayar bakıcaktık sonra ben okula geçicektim buydu planımız. uyanmadı abim çok geç yatmış. ben de daha erken diye msne falan gireyim dedim. abim geldi 10dk içinde hazırlanıyorum çıkıyoruz dedi. e insan kardeşini kıramıo tabi ehe. çıktık işte profiloya gittik. güvenlik sormadan kendi ellerimle teslim ettim biber gazımı. teknosaya gittik işte. göz ucuyla ps3e baktım doluydu maalesef. nba oynamayı teklif edicektim abime eheu. 3 tane beğendik laptop. annem birini seçip alıcak. sonra ayrıldık abimle ben okula geçtim. dersin başlamasına yarım saat vardı daha. yurda bi bakıyım dedim unuttuğum duş jeli duruyo mu diye. kapıdan girdiğim anda burnuma çarpan garip yurt kokusu (yemek ve oda parfümü kokusu karışımı) moralimi bozdu. direkt memurun odasına yönelip 2 günlük izin aldım. işte derslere falan girdim sonra 18:00de çıktım. dolmuşa bindim böyle çok kalabalık. iftar trafiği var santim santim gidioruz. 2 liseli kız bindi. bi durak sonra bi kadın bindi. kızlardan biri "asktr gizem annem bindi" dedi. kadın kızını farketti ve "gene mi okuldan kaçtın sen" dedi. ve.. *ŞRAK* elinin tersiyle bir koydu. bütün dolmuş O_O moduna geçti. öyle bi anıydı bu da. eve geldim sonra adana yedik. bikaç saat sonra da patlamış mısırla big bang çakızladım. öyle şimdi de sıkıldım ve yazıyorum malak gibi. büyük ihtimal ie hata vercek. muk bb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar