pogodi Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 annemin yumurtalı ekmek yapıcanı söylemesiyle bütün kahvaltı hayallerim tuzla buz oldu günlük. ağlayabilirim o derece nazlandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jos Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 2.5 saat... 2.5 saat yazdım ulan. 2.5 saat ULAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 4 bardak çay içdim günlük sabah sabah karnımdaki açlığı bastırabilmek adına bir adımdı benimkisi. Boğazım açılmadı daha pazartesi ders kaydı felan var kolpa sistem yine çökcek biliyorum. ha bide bölüme geçdim 2 senelik hazırlıkdan sonra bölümde hukuk be günlük boru değilki bu bağlayıp yanağından su içesin. tehhhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 ohh beee 2 saatte 50 ytl kazanmak ne güzel bişey be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 günlerdir çukur olan yoldan geçerken yapamadığımı yol düzeltildikten sonra başardım.. bileğimi fena burktum günlük.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 günlük hala kick-box için yeni yer aramaktayım sinir oldum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Az kaldı laaaaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Of yurt bakmaya gidemedim günlük annem aradı ve binbir laf söyledi genelde böyle yapar ama sinirim bozuldu sinir oluyorum böyle yapmasına.Yarın da okul açılıyor günlük :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 günnük şu taksitlerim bitince çılgınlar gibin alışveriş yapıcam la annem herşeyimi ramazan filan diye olmayanlara veriyo versin iyi güzelde benim bişeyim kalmadı la ay başı gelsin gidip bişeyler alcam olm olmuyo böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 3günlük rahatlık.. tüm yaz kendi popomu kurtarmaya çlıştıktan ve bunu bi şekilde sağladıktan sonra sadece 3gün mola verebildik.. hayat bayağı kötü bi türk dizisi gibi gidiyor işte :[ kardeşimde yüksek tansiyon baş gösterdi birden.. tahliler devam ediyor, doktoru tahlilerden sonra bir daha bakıcak.. bazen dağıtılan kartlar hep kötü gelebiliyor. oynamaya devam etmek lazım yine de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Günlük lan dünya rekoruna gidiyoruz he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 "wherever you don't go, I'll be by your side," you lied. I hate the way things change. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iCequeen Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 stajda son bir haftam.son bir haftamın 2 günü izin aldım. mutlu olmak böle bişi.ehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aglaures Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 gene aynı terane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 günlük, yarın okul açılıyor. 8.40ta ders. business law. muadili öğretim kurumlarındaki kardeşlerimiz hukuk derslerini daha 1. sınıfta alırkene biz neden 3. sınıfta alıyoruz? ha bi de şu decision analysis vardı ya, aldım lan onu. eheh. pazartesi 4 saat ders. salı günü 2 saat. acaip işler bunlar günlük. bu arada yurtta tek kişi kalıcam gibi. du bakalım lan. hayırlısı artık. yeni dönemde sipor yapıcam. kol bacak kasmıycam, takımdan ayrı düz koşu şeklinde devam edicem. karar verdim, acaip entel olucam, kızları bu şekilde etkilemeye çalışcam. ibreyi bilkent kızlarından komünüs kızlara çeviriyorum artık. to do list - telefona sabah alarmı kurulacak - koşu için eşofman ya da şort, öle bişiler alınacak - erasmus belgeleri toparlanacak, vize için eblek foto çektirilcek. - deniz gezmiş parkası alınacak. - en az 7 tane nazım hikmet veya can yücel şiiri ezberlenecek, güzel sanatların önünde tayyibe laf sokulacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 ben benim babam olsam, ağzımı burnumu kırarım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 sabahlamak kötü bir şey. insanlar zorunlu olmadıkça niye sabahlar? gündüzün suyu mu çıktı? ışıkları kapattım. mumlar yetiyor şimdilik. fonda mercan dede. kafam başka yerlere gidiyor böyle olunca. hani zaten sıkılmışım, atmosfer de kopmama yardım ediyor ama iş elimden tutmuş bırakmıyor. nitekim iki arada bir derede duruyorum öyle. boş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 gündüzümve gecem eşit gibiyim hergün ekinox ve herşey büyülü herzaman ki hisse DEJAVU.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Sonunda istediğim yerlerden burs bağlandı. Seviniyorum çünkü simdilik hiç kimseye bağlı kalmadan özgürüm şimdilik diyorum bi yamuk yapıpta bursu kesmeslerse eğer. Bunun dısında burnumdaki eti ve kemiği aldırmak için randevu aldık.Herşey iyi güzel de densiz bi arkadsım keşke burun kırma ameliyatlarını izletmeseydi diyorum simdi. O katır kutur sesler hala aklımdan gitmiyor =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 hay usisine de yıldızına da. bi ders seçtirtmedi ya, ne çileymiş arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 2 saat önce nerdeysem, hala ordayım. haha çıldırıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 haha benim de sinirim bozulmuş olmalı ki senin mesajına güldüm günlük beynim durdu yarın uyanınca kontrol etmeye devam etmem lazım yazıyı 3e kadar mümkünse, nası yapıcam bunu acaba 60 a4 sayfasını sabah sabah nası okuyacağım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 ben hala aynı yerdeyim. kendimi tebrik ediyorum. en ufak bir şey bile yapmadan tüm geceyi geçirdim ve işe gideceğim.. sonra ne diyeceğim? çok boktan bir geceydi. yok bunu demeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 "elektrikler kesikti çalışamadım" ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 GÜNLÜK SÜPER BİŞEY OLDU Word'de yanlışlıkla sayfanın başladığı yeri ileri almışım bi yerden sonra, onu düzeltince haliyle sayfa sayısı azaldı, 60 sayfam varken 39 sayfam var artık! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar