KireiMerodii Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 İstifamı vermeden önce izin kullanıp bayramla birleştiririm diye düşünmüştüm günlük. Bunlar izin vermiyor bana günlük. Ne biçim şirket bu günlük, böyle holding mi olur? İşkenceyi uzatacaklar, elimden bir kaza çıkacak. Ekim'e ulaşmalıyım günlük. O tam ikramiyeyi söke söke alacağım. Sabır veeer, sabııır. Yanımdaki hamile zebellah da gitcek iki ay sonra, dımdızlak ortada kalın emi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 "HASTANEMİZİM İMKANLARI İLE BU DİŞİ ÇEKEMEYİZ!" iyi bok yiyonuz. illa ankaraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 -stajda son gün -elde hala tatil planı yok -yogun bi haftasonu olcak okulda son yılımın sosyal kaderini etkilemesi ihtimali çok yüksek -bi de yeni insanlar, hayatlar tanıma evresine girdim sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Uykum vaaaaaar! Annemle hala konuşmuyoruz günlük negzel dimi :) Galiba dün akşam eve gelmedi zaten. Akşam geldim yoktu, sabah kalktım yok. PFT. Ben artık dönmek istiyorum günlük gerçekten çok sıkıldım burdan. Gidicem evime yerleşicem; herşeyden önce bilgisayarıma ve WAR'a kavuşucam. Kendi yemek alışkanlıklarıma dönebilicem artık. Hava hiçbir zaman sıcak olmayacak, mükemmel. O kapalı havada battaniyemi yemeğimi alıp oturup kitaplarımı okicam. Sonra über internetimle über bir arşiv yapıcam. Of ağlicam şimdi yeter uçak bileti alıyorum ben günlük. He bir de paintball var lan bugün. Çogzel olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 en kralından faranjit olmuşum günlük.. doktor bugüne kadar gelmeden nasıl durdun lan manyak,bi de buraya da minibüsle gelmiş diye şaşırdı.üf,ölür müyüm ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 azuhauha.. kronik farnajit sahibi olarak (ısırmaz abisi uysaldır, aşılarını da yaptırdık hem) burundan tuzlu su çek, burnun açık kalsın, bol bol ılık sıvı al ve dinlen.. tavuk suyuna çorba en kral ilaçtır ve ketek adı verilen ilacı alma. karaciğerine zarar.. gibi gereksiz önermelerde bulunabilirim. -çay.. iğrenç.. tek kelime ile iğrenç.. yazıktır. böle çayı satmayın çay diye.. nükleer atık olabilitesi bile var. -ev.. iğrenç.. tek kelime ile çöplük.. yazıktır. böle evi dağıtmışım çöplük gibi.. toplayasım yok ama toplamam gerek bugün. en azından biraz daha vaktim var -gitmek.. iğrenç.. tek kelime ile berbat.. yazıktır. böle güzwl bi günde habire gidip saçma angaryalarla vakit geçirmek..gidesim yok ama gitmem de gerek. uyuyasım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 c# çalışmam lazım, çalışmadım. 2 parça çalışmam lazım, çalışmadım. proposal yazmam lazım, yazmadım. bi sunum hazırlamam lazım, yapmadım. bu sorumluluklar dışında, latince çalışmamı yapmam lazımdı, yapmadım. kitap okumam lazımdı, yapmadım. hatta bu satır x2. ve canım sıkılıyor. benden adam olur mu? bence olmaz. senden olsun ama günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Selam, 1900 kilometre ve 14 gün sonra tekrar evdeyim, uyum sağlamak zormuş. Bomba gibi planlar var, yarısını bile gerçekleştirsem yeter işin aslı; umarım dilediğim gibi gider her şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 günlük elektrik süpürgesi sesiyle uyandım allah belasını versin böyle aletin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eraybaba Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 gene zam gene başladı herşey:))hay ben böyle ülkenin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Ne var ne yoksa Ankarada, bürokrasi dediğin zımbırtının çarkları en hızlı ve en iyi şekilde dönüyor bu şehirde, seviyorum bu şehri valla seviyom billa seviyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 ankara bir kişiyi daha delirtti.. sıkıntı ve sıkıcılıklar başkenti memur merkezi ankara da bugün bir kişi daha delirdi. ankarayı sevdiğini iddia eden genç tedavi için istanbul'a gönderildi.. minas tirith haber ajansı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 yine yalan oldu buluşma umurumda da diil gelen kendi giden kendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Sevgili günlük Sabah süt içtim şimdi karın agrısı yaptı.İş yeride cok sıcak ortam tam gaz vermelik. İşlerde cok yogun bir sag bir sola aksam olsada biran önce evime gidip dinlensem . Spora gidicem daha oğlumu gezdircem cok işim var çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 dasaaa said: ankara bir kişiyi daha delirtti.. sıkıntı ve sıkıcılıklar başkenti memur merkezi ankara da bugün bir kişi daha delirdi. ankarayı sevdiğini iddia eden genç tedavi için istanbul'a gönderildi.. minas tirith haber ajansı ahahhahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 günlük iki yürüdüm yoruldum. nişantaşına gittik bugün marmaranın ordaki kampüsünde bi işimiz vardı. ordan cevahir ordan profilo. boynum ve ayak bileklerim çok ağrii. olsam da kurtulsam. ben bi bowling buddiese bakiim o zaman. muk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 can sıkıntısından gebericem günlük işi yarın değil haftaya bırakıyorum.işi bırakıcam içinde hiç çalışasım zırnık iş yapasım gelmiyo içimden off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 günlük, hayatımın en kötü günüydü bugün. keşke dün ölseydim de böyle olmasaydı. napıcam ben..:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 of bugün film gibi bi gün yaşadım. hani olurken aklıma filmler gelir ya aynen öyle. hatta yazayım buraya diye aklıma bi sürü şey geldi ama üşendim şimdi. ama film gibiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Günlüüük, A aldım lan ELAE'den. Çok pis atlarım böyle hazırlığı B)- Hadi görüşürük :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Of of, Ankara bir derdime daha derman oldu, askerlik işlemleri tamamlanmış, tecil olayı başarı ile halledilmiştir. İstanbul'un suyuna kibrit çöpü banarım o derece, 2 gün yok yere dikildim askerlik şubelerinde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 göz yaşım uzaktakıler için güzelliğim olar içn ben içerim sevdam için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 ahmet kaya-haluk levent - içimde ölen biri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 zıpladı bütün sinirlerim yine günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 ben neden bole kararsız bi insanım lan gunluk bir oyle bir boyle gunluk bu huyumdan nefret ediom bi caresi yok mu bunu duzeltmenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar