fede Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 zamanla geçmez. zamanı etkili ve etkin kullanarak geçer. ben kullandım olayazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 ivy said: unutursun için yana yana unutursun ölüm sana bana zaman basıp kanayan yarana unutursun unutursun of şu sözleri duymak dahi istemiyorum çok kötü anıları var :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 urmesque said: hof! :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 günaydın günlük ramazanın ilk günü 15 küsür saat oruçlu olucakmışız allah sabır versin burdaki elemanın bugün dönmüş hatta iş başı yapmış olması lazmdı ama hala gelmedi gidiş o gidiş galiba gelmezse eğer süper olur valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 terkedilmek egosu yüksek olanlarda tahribata yol açabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 skıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 günlük sabah sabah bu sivrisineklerin ölüm korkusu yok mu ya elimi kolumu sallıyorum inatla suratıma suratıma geliyor. farkında değil herhalde yattara olacak birazdan kendisi. bir kahvaltı ettirmediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 günlük bir yemek yapmışım parmaklarını yersin domatesli pilav yanında da fırında kaşarlı baharatlı tavuk!!! mükemmel oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 afıyet olsunnn ben su an ne bulsam yıycek moddayım :) gunluk acıktım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 homojen olarak pembe renkliyim artık :/ bi kaç yer ciddi ciddi kırmızı olmuş, kötü. en azından her tarafım aynı renk oldu. ama daha düzgün bi renk olsa güzel olurdu. geç artık, acı çekiyorum. halbuki beyaz ten ftw idi ühü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 keşke programları insanlar ayarlasa ve beni çağırsa sürekli bi organizasyon işinde baş sorumlu olmak istemiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 sesu said: günlük bir yemek yapmışım parmaklarını yersin domatesli pilav yanında da fırında kaşarlı baharatlı tavuk!!! mükemmel oldu =( ben şimdiden acıktım saat 19.30a kadar nasıl beklicem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 dün akşam 2 arkadaşıma oynatmış olduğum frp de ice ghoul ü öldürüp laneti bozmayı başardılar. bir başka oyunumda buada ölen 7 oyuncumuda geçip düşmanı 2 kişi bir paladin ve bir cleric olarak yok ettikleri içi kendilerini kutladım. harbiden iyi işti. Cücük kadar hp ile kurtardılar ama dişe diş kana kan mücadele oldu. +2 bastard sword ve +1 battle axe ile masterwork katanayı alınca mutlu oldular ama hakkettilerde yani. Yarın devam edicek oyun bakalım efsane olabiliceklermi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 cd surucu yedı kafayı gunluk sadce dvdlerı okuyor,ve ben sigur ros cdsini mp3 e cevırmedıgım için it gibi pişmanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 lvl 70 olacakken neden yurtdışı bağlantısı çöktü Allahsız günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 günlük. evime taşındım en sonunda, bugün internet de bağlandı nihayet. yorucuymuş ama taşıma işi. kib sçs öptüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 günlük yoruldum. alışveriş yapmak gerçekten yorucu. bi de kendime doğru düzgün bişiy bulabilsem ama hep şişkolara göre oluyo. neyse ki buldum bi kaç bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 günlük bugün çok fena bi oyuna geldim. intikamım acı olacak scary tactics yanımda alt etmezse şerefsizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 başvurumuzu yaptık, yarın öbürsü gün ve sonraki gün yine full doluyum.. ki bundan nefret ettiğimi bir kere daha belirtmem lazım. sonrasında da koşturmaca prosedürü bitmiyor.. devam ediyor yani :[ ne yalan söyleyim kafamı kaldıramıyorum.. güya bu gece evrakları gözden geçirip, deneylerin yazılarını yazacaktım bi de konferans için destek bulacaktım ama bitmiş durumdayım :S iyisi mi yatayım daha fazla pert olmadan. evrakları yarın zebbeh bakarım.. ötekileri de başka bi zaman, ee işte artık ne zaman olursa. öeh ve PUGH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 gunluk aramızda duygusal bi bagın her an her saniye guclenerek artan bi ivmeyle gelistiginin farkındasın demi cek elini ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 aeh! ancak bitirebildim! bariz nefret ediyorum lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 erucalavera said: günlük. evime taşındım en sonunda, bugün internet de bağlandı nihayet. yorucuymuş ama taşıma işi. kib sçs öptüm. hayırlı olsun mert^^ günlük. bugün uyumalıyım artık yoksa ölüp gidicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 elveda rumeli süperdi gunluk. bu diziyi izlerken hep dusunuyorum, acaba hayat bana mustafa namik gibin mert yakisikli cesur bi adam nasip edicek mi? (ulan bursada kala kala iyice anne moduna girdim asgdf) neyse, sonra bi yandan elveda rumeliyi izlerken bi yandan BT yaptim. sonra hunter oldu 49 ding! bi de wowdaki cee macromu gorunce icim bi fena oldu /target x şeklinde. boyle tam shade of akamadayiz, macromu koyucam, klasik sheeperim (lakin turtleım var) bink.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 günlük kavgam kitabina başladim güzel kitapmiş bakalim ne zmn bitircem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 günlük yarın geliyor lan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar