Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

AshK

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Günlük. Burda hayat çok sıkıcı. Yapacak hiçbirşey bulamadım. Netten 9 el satranç 3 el tavla oynadım. Şimdi yemek yiyip tekrar satranç oynayacam. Kafa beyin kalmadı. Sabah kuzenle fifa 08 maçı yaptık. 1-1 de dk 90 da kafa golü attım yendim.
Mesaj tarihi:
iyi değilme günlük iyi değil..
herşey güzeldi kafamıza göre hayallerimize göre
büyük faktörleri unuttuk cesaret işi idi delilikti. ama istedik be. istemeyede devam ediyoruz ama ne yapıcagımızı bilmiyoruz günlük bilmiyoruz. bize yardım et.
Mesaj tarihi:
yahu günnük bunu basıma bela mı aldım aceba??
iyi mi düşünsem cok mu düşünsem hiç mi düşünmesem bilemedim.
amaaan sen kendine iyi bak caanım günnük yaa hade muck.
Mesaj tarihi:
günlük insanın son 5 günü hep aynı mı olur ya.gece 3 de yat.öğlen 12 de anne tarafından dershanen var diye aranıp uyan.dershaneye git derse gir
dershane bitince eve dön.yemek ye foruma bak,film izle.sonra yine yat...

hayat sıradanlaştı.
Mesaj tarihi:
günlük ağlıcam zor tutuom kendimi..neden ağlıcam diye sor bi bok yok krizlerdeym gene.. x e değer versem y tutmuo.. y ye değer versem x tutmuo.. içler dışlar çarpımı yap x de y de bana kaçıo ne bok iş anlamadım ben..
Mesaj tarihi:
çav günlük.
sıkıldım ve yine uyuyamıyorum.
allah kahretsin sanırım yine bağlandım patiye!
ama güzel verimli bi gündü, iyiydi iyiydi.
hımm.
şimdi naapmalı?

ayrıca yemişim gizemini foto koyasım var. ehjuash
Mesaj tarihi:
Günlük be, 2 saat 12 dakika sonra gidiyo. Uçağı kalkıyor. Ne yapacağım ben onsuz 4 ay. Ne dertmiş dosta veda etmek ya :(

Havaalanına da gidemiyorum lanet hastalık yüzünden, ayağa kalktım mı başım dönüyo. Midem zaten bulanıyo. Çok lazımdı di mi günlük. Bugün olması şarttı di mi..

Ciao günlük, ciao
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...