PATA Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 dominosun dublex hamura extraganza pizzasını çok seviyorum. Edit: ADı boylemi tam olarak bilemyrm
urmesque Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 benim yerime kararlar almayı bırakın plx.
^^ShadowSong^^ Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 yine kilo almışım ayı gibi olmuşum ağlıcam ühü ühü*4 rahatladım
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 bu göz doktorlarının damlattığı damlalar sayesinde kedi gibi oldu gözlerim.. dev gibi. korkuyorum kendimden! aynaya falan bakmıyorum öle bişi. bi de çıkışta nedense "dur bi yürüyeyim" dedim.. demez olaydım bre çocuk! o gözlerle ışığa hassasiyetle nereye gidersin! hava bulutlu iken birkaç yüz metre ilerleyebilsem de güneş bulutlardan sıyrılıp yeniden ortaya çıktığında vampir gibi kaçışmaya başladım. bi taraftan bankaya uğrayacağım, "ekmek alıcam, yemeklik de alıcam yürüyeyim" diyorum. diğer "taraftan kaç olm kaç!" koşa kaça, kah kapalı kah yarı açık gözlerle işimi hallettim neyse ki. ama tek kelime ile salak gibi dolanıyordum etrafta. allahtan araba ile gitmemişim. dönerken bi ışık geldimi toslardım sanırım duvara. normalde hep iki damla damlatırlardı. 4dört damla damlatanlara sitemim! bünye buna alışk değil arkadaşım! Iris kayboldu neredeyse diyorum! Zuzaylı oldum diyorum!
Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 sevgili günlük, yüzbinbeşyüz yıl sonra paticiğe döndüm. ilginç oldu. eski postlarımı okuyup eğleniyorum. bundan bi 3 yıl önceki halimi de sevdim :D ayrıca sıkıldım şu dakika. pf. içip felsefe yapasım var. lakin odamda kendi başımayım. sanırım tüm bi gecemi internet başında geçiricem. ama evet evet özledim böyle "nerd"sel faliyetleri. neden her cümleden sonra bi satır atlıyorumki?
darkness87 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 günlük dün konuşamadm adam öğleden sonra gitti gelmedi bi daha buakşam yada yemektn sonr konuşuyorum
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 günlük bugun benım için büyük bir gün yıllardır ugrastıgım lise sıralarından artık kurtuldum 1haftadır uyuyamıyordum bugunde sabah yatmama ragmen 10 gıbı kalktım ve sınav sonucunu ögrenınce liseyi bitirdigimi anladım birden şok oldum suan tek sorunum askerlik biran önce liseyi bitirdigime dair belgeyi alıp tecile gitmeliyim bugunde böle oldu günlük:)o
Silmarwen Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Günlük... 2 gün var... Ondan sora 33 gün var... Sorasını bilmiyorum valla :D
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 İnsanlar neden dürüst olamıyorlar ? Birşeye başlarken cesareti varken neden iş bitirmeye gelince aynı cesareti kendilerinde bulamıyorlar ? Kendi kendisine bu durumun arkadaşlık cizgisine falan mı çekiliceğini düşünüyor yoksa çok merak ediyorum. Başında kendisine böyle bir durumun zaten olmayacağını söylemiştim ama anlamamış galiba. Acaba şehir dışına okumaya gittikten sonra gayet yüzsüz bir şekilde telefonla arıyıp bu iş yürümüyor mu diyecek ? Sanmıyorum ki o kadar olsun yakıştırma meselesi insanın kendisine bu durumu. Ama bilmediği kısım o telefonu açtığında söyliyeceklerim...
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Günaydın Günlük; Bugüne bayağı güzel başladım yüzüm gülüyor nedense. Uzun zamandır ilk defa doğru düzgün kahvaltı yaptım, içim dışım corn flakes olmuş meğersem. Schengen vizesi almak için öğrenci belgesi gerekiyormuş o yüzden okulu aradım, bana bir mail adresi verdiler buraya mail at dediler. Mail'i attım bir an önce yollarsanız çok iyi olur vize alıcam dedim. Kesin 1 ay sürecek yollamaları ben de o zaman Londra'da olacağım. Heryerde küçük bürokrasiler sinirimi bozuyor. Aaa bugün arkadaşıma gidecektim ben kahvaltıya. Neyse... Dün sabah 3e kadar telefonla konuştuk ya :D ahah iyi kulağım ağrımıyor.
oper Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 20 günlük bi sabıra ihtiyacım var günlük. 20 gün günler çabuk geçsin n'olur :(
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Günler çabucak geçsin günlük. Biraz evde kepçe sallamak istiyorum.
urmesque Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 günlük dolma yedim. mis gibi böle yoğurtlu yoğurtlu. afiyet olsun bana valla.
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 günlük bugün thuglar ve polislerle çeşitli interaksiyonlarda bulundum. quest almış gibi hissediyorum.
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Günlük ! Naber kerata. Süper bi gün, her ne kadar gözümü açar açmaz gereksiz insanların gereksiz laflarıyla karşılaşmış olsamda, her ne kadar insanlar hem anlamayıp hem yargılayıp hem kendilerin senden üstün zannetsede, bugün süper bi gün !.. Güneş falan hep orda mıydı ya ? Gözlerimi kim kapatıyormuş benim !! Hangi kendini bilmez cesaret ediyormuş.. Heyoo ! =D Bomba gibiyim, gözlerim gülüyor. Hadi öpüldün ;)
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 oha şoka girdim. Nası lan? yuuh. hadi A gelsin nolur lütfeeeen. A olmadı A- gelsin. o da olmadı B+ gelsin. o da olmuyosa B gelsin. Ama aşağısı olmasın lütfeeeeeeeeen. of heyecanlandım şimdi. PLS YÜKSEK VERİN.
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Theridone said: herkes mi yanlış lan günnük? ben doğruyum
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 eğer aşk buysa sevgi buysa istemiyorum bu şehir sensiz yaşamaz oldu dayanamıyorum
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Günlük, virüs taraması yapıyorum hiçbişey yok bilgisayarda. son 1 haftanın en başarılı ve renkli olayı bu.
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 i can ride my bike with no handlebars evet evet =)
erucalavera Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 günlük lan. az önce eşyalarım gitti istanbula, 2 gün sonra da ben gidiyorum. bi hüzünlendim be. antalyadan sıkılmıştım iyice, kaç gündür istanbula gidiyim artık diyodum ama böyle son günlerde de insan bi fena oluyomuş. o diil de ev taşıma geyiği başlıycak şimdi de, temizlikti, elektriğiydi boyasıydı şuyuydu buyuydu poffff.
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 I GET WHAT I WANT ! bunu sende bil günlük yanlış yapma bana.. WooT !! Party Tyme !!
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 günlük saçlarım bidicik kaldı lan. bu kuaförler ne ister ki saçtan.
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 sönsün evin ocağın, benimkini de sen inkar ettin dönsün dünyan, bilinmeze ittiğin bak ben oldum.
Öne çıkan mesajlar