Llama Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 offfffffffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 günlük 11k yı lama kapmış =( sdfsdf.. neyse ben 11001 im daha karizma benim daha çok 1 im var. hıh ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 sevgili günnük ; fenalardayım. izmire bi gittim geldim 39 derece ateşler içindeyim yanıyorum. annemde 30 saniyede bir geliyo terledin mi tişörtü değiştirelim diyo. yalama oldum çıkar tak çıkar tak. nese öpüyorum yapraklarından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Günlük, Scorpions konserini de kaçırdım. Para bulamadım ya. Lanet olsun sadece 7 puanla kaçırdım bursu. Öf :( Sonra kaçır işte konseri. Peeehhh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regador Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Günlük, mazoşistim ben, kendime zarar veriyorum hoş değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Günlük, az önce fark ettim ki insanlardan benim gibi olmalarını isteyerek onlara haksızlık etmiş olurum sanırım. Benim kadar fedakarlık beklemek haksızlık olur. Kötü hissettim bi an bu yüzden. Öyle işte.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 ben yatıyorum olm ! artislik yapma kırarım ağzını filan ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 günlük artık grip olmaktan sıkıldım. bu yaz 2. defa grip oldum abi yaa nasıl iş anlamadım. Tamam hasta olmak sorun değil de terasta mangal yakarken rakı içememek kötü bi şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Günlük Param bitti. Gecede bitti. Daha fazla içemiyorum. Para versene! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 günlük kafam güzel sanada ii gecelrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 off felaket kafam karıştı. fosfor filan kalmadı. bişeylerle deli gibi ilgilenmek ne kadar güzel bişeymiş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 hahe! 8) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 günlük sana boş ve uzun bişeyler yazmıştım, yerim günlüğünü dedim sildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 bu saatte uyanmamak lazım lan. benim daha yeni uyumam lazımdı. napıcam ben bütün gün. yol göster bana günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Bir kaç ay önce depresyonda evimde takılıyordum günlük.Sevgilim yoktu , sevdiğim yoktu , istediğim bir şey yoktu. Öylesine zaman geçiriyordum günlük. Sonra sevdim , sevildim , ehi ehi diye güzel bir tatil geçirdim günlük. Ama biraz da umutsuzdum günlük. Çünkü millerce öteden sevgi olmuyor günlük. İki üç hafta önce yeni işe girdim sonra. Bir hafta geçti , sevmedim şefimi istifa ettim günlük. Ve bir anda dönmeye karar verdim günlük. İş buldum , okul buldum , ev buldum. Dönüyorum günlük. Bugün saat akşam 9da uçuşum var günlük. Sevgilim havaalanından alacak günlük.. Hey be Günlük , Vay be Günlük... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 its fun to stay at the... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 * dory said: favorim Y-M-C-A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 _o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 sonuçlarım iyi çıktı günlük kötü bişey yok ohh be rahatladım valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Arkadaş bu ne sıcak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 offf günlük offfffffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 bu antalyanın kapalı ve nemli havasına ben .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 günlük, sence bu gece poker parti mi veriyim yoksa yatıp uyuyayım mı bir gecelik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 günlük saçımı kestirdim ve çok kötü oldu. iğrenç oldu. berber kasap çıktı. yaa kafayı yicem günlük inanılmaz kötü oldu. bi hafta dşarı çıkmam artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 pogodi said: bu antalyanın kapalı ve nemli havasına ben .. +1 günaydın günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar