Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

AshK

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Günlük dershane başlayalı 15 dakka oldu benim burda gitmem 1.5 saat . Napcam bilmiyorum .[signature][hline]...rest your trigger on my finger , bang my head upon the faultline...
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Mesaj tarihi:
bugun cok sıcak evet dalyandayim hala bombok geciyo tatil internet kafede sigara bilg.. bölee. aksamda muhtemelen rock barda icki :/[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:
Günlük anlamıyorum, anlayamıyorum
<3 ne anlama geliyor bu işaret açıkla bana!![signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Mesaj tarihi:
ahahahha ben yannis onu kalpden baska her turlu argo seye benzettim ozur dilerim ama =)[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...
Mesaj tarihi:
yarn sbh bodruma gidiorm tam 1 hafta off off feci eglencem gibi gelio tabii para yeterse ;)[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek)
Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman
Mesaj tarihi:
günlük...
eve yeni geldim acaip yorgunum..ama içki var süper..:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Mesaj tarihi:
günlük..başıma çok ilginç şeyler gedi bugün ama çok sevindim vallah (: kuzenim başımın etini yedi ama nese..seni seviorum günlük, onu sevdiim kadar olmasa da.ii geceler..[signature][hline]kabarama kabarama kel cansın, abin güzel sen çirkin!
Mesaj tarihi:
Yarın 07.00'da kalkmam gerekiyor. Öeh!!
Sakalları kestim, bi ton kıl döküldü!! Hem tamamını da almadım... Keşke opsiyonel uzasa sakallar. Ben dur diyince dursa, uza diyince uzasa... Saçlarda fazla uzadı, onları kestirmem en azından kırıklarını aldırmam lazım... Kekimi yiyip kahvemi içip yatıcam zati. (Jim Jarmush filminden alıntı gibi oldu bu yazı ve hatta Coffee and Cigarettes)
Günlük bana jakuzi al![signature][hline]MONO(b)LOG
Mesaj tarihi:
hasret, beni yordun sanma
sancın, diner elbet zamanlaaAA
kim bilir belki birgün?
kurtulurum sonunda, o eski günlerden[signature][hline]Atletimin kolu yok
Hovarladığın sonu yok
Aramazsan arama
Zaten bende kontör yok
Mesaj tarihi:
günlük..
kafam çok ii suanda herşeyi çift göruyom..ama süper eglenceli..:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Mesaj tarihi:
gunluk allah belanı versin

şaka şaka.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...