Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

AshK

Öne çıkan mesajlar

resmen dagılmamak için tutmam lazım kendimi gunluk,en yakınlarım dagıldı cunku,kim toplayacak yoksa onları...insanoğlu puşt bi de gunluk ,resmen puşt! guvenmeyeceksin hiç birine kupe et bu soylediklerimi kulagına.senin işin guzel tabi sanal sanal takıl işte miss gibin.

gunluk peki ya nerde bu,niye boyle bu? off gunluk sana bile anlatamıyorum artık derdimi ben boku yedim
Sosyal ağlarda paylaş

Günlük ya, hayatımın en berbat günlerinden birine dönüştü. Birinin gözünde harika bir yere kavuşmuşken epik bir aptallıkla bu yeri kaybetmek, yada en azından kaybettiğini sanmak kadar iğrenç bir duygu yok. Bi daha asla bana aynı gözle bakamaz ki. Öf günlük. İzmir son günümde attı golünü. Sıkıntıdan sağlıklı düşünemez oldum, öküzlük ettim. Ooooff of :(
Sosyal ağlarda paylaş

sevgili günlük,

Gece yatmayıp emolu topikte hormon testi yaptım ve sabah 8 de bir hışımla okuluma yollandım. iki senedir görmediğim yerleri gördüm, sarıldım, hasret giderdim. Sonra 3 dakikada eski rehberlikçimi ziyaret ederek Allah'ın hakkı olan 3ün 2 katı bereket getirsin diye 6 tercih yaptım.

çok felaket uykum var ama etraf da çok dağınık akşama kadar toplanması gerek. ne yapıcam bilmiyorum :S sanırım sana yazmayı bırakıp bir iki şeye el atsam daha iyi olucak.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...