irin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 resmen dagılmamak için tutmam lazım kendimi gunluk,en yakınlarım dagıldı cunku,kim toplayacak yoksa onları...insanoğlu puşt bi de gunluk ,resmen puşt! guvenmeyeceksin hiç birine kupe et bu soylediklerimi kulagına.senin işin guzel tabi sanal sanal takıl işte miss gibin. gunluk peki ya nerde bu,niye boyle bu? off gunluk sana bile anlatamıyorum artık derdimi ben boku yedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 gel artık gel artık gel artık gel artık gel artık gel gel hadi gel gel artık... beklemek ne zor işmiş arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 belki hiç gelmeyecek birisini beklemek daha zor quib. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 çok pişmanım günlük. çok. eskiden yaptığım çoğu hatanın bedelini ödüyorum. keşke diyorum faydası yok ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 kingpin said: belki hiç gelmeyecek birisini beklemek daha zor quib. bi belki varsa beklemeye değer.. neyse.. gel artık gel artık gel artık gel artık. gel gel gel toplada gel. hop ! gel işte ya ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 sevgisizlik ayrılıktan daha zor ulen ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 şarkı sözü diil mi o ? tuz getirin doğan yine sado/mazo culuk oynıcak ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Günlük ya, hayatımın en berbat günlerinden birine dönüştü. Birinin gözünde harika bir yere kavuşmuşken epik bir aptallıkla bu yeri kaybetmek, yada en azından kaybettiğini sanmak kadar iğrenç bir duygu yok. Bi daha asla bana aynı gözle bakamaz ki. Öf günlük. İzmir son günümde attı golünü. Sıkıntıdan sağlıklı düşünemez oldum, öküzlük ettim. Ooooff of :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 -off bazen başımı alıp gidesim geliyo -s.. git lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 geldi lan geldi ! ee ne dicem? heh buldum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 kedi arıyorum hala günlük... bulamaycakmıyım hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 eğer aşk buysa,sevgi buysa, istemiyorum... bu şehir sensiz yaşanmaz oldu, dayanamıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Ahahha kurtuldum yav kızmamış ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 kafamın nerde olduunu algılayıp oraya dönen monitör istiorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 OOOOOOF Start over? YES NO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 günlük 2 gündür canım kellepaça istiyor ama içemiyorum çorbacıya gitmek zor geliyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 uu medal :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 gz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 bosphorus said: eğer aşk buysa,sevgi buysa, istemiyorum... bu şehir sensiz yaşanmaz oldu, dayanamıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 manyak olmuşum ben. akşam yedi buçuk gibi makale okuyacağım bi saat uyuyayım, kalkarım, diye yattım yarım saat önce kalktım. makaleler yalan oldu. ödev nasıl yetişicek belli değil. oy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 2 hafta yok günlük şimdiden özledim:( 3ay sonra askere gidicek 6ay yok asıl ozaman napıcam bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 sevgili günlük, Gece yatmayıp emolu topikte hormon testi yaptım ve sabah 8 de bir hışımla okuluma yollandım. iki senedir görmediğim yerleri gördüm, sarıldım, hasret giderdim. Sonra 3 dakikada eski rehberlikçimi ziyaret ederek Allah'ın hakkı olan 3ün 2 katı bereket getirsin diye 6 tercih yaptım. çok felaket uykum var ama etraf da çok dağınık akşama kadar toplanması gerek. ne yapıcam bilmiyorum :S sanırım sana yazmayı bırakıp bir iki şeye el atsam daha iyi olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 günlük sonunda beklenen buluşma sibel! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Þeriat_Murat Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 sevgili günlük ; bugün 5 vakit namazımı kıldım üstüne ekstra bonus niyetinde 3 namaz daha kıldım.Kalan boş vakitlerimde Harun Yahya kitapları okuyup , hayatın kökenlerini öğrendim.Sonra yatmaya gittim uyumadan önce 3-5 dua okuyup , uyudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Allah kabul etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar