Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 oh nöron sinyali modelledim demek ki gece 12den sabah 6ya kadar uğraşmakla olmuyomuş serin kafayla yapmak lazımmış, matlabın salaklığı tabi. Döngünün koşul kısmındaki değişkenleri döngü içersinde değiştiremediğin hangi dilde duyulmuş yahu, "high level programming language" bi de güyya, istediğimi yaparım ona ne benim değişkenlerimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 lanet olsun akbabalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
luna Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 günlük lan hayat ne kadar sıcak diimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 günlük bu antalya harbi sıcak ama bugün biraz serindi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
luna Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 evet bugün biraz serindi mutlu oldum şimdi esince:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Bu kadar içilmez yuh günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 antalyaya gittigimde acıcam bilgisayarı hancock u indiricem izleyecem boyle bi plan yaptım bugun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 günnük. bu sivrisineklerin hepsinin allah belasını versin. bana kan bırakmadı bunlar, yaşam faaliyetlerim durmuş durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 günlükk artık yolculuk yapmak istemiorm ben yaa 1 aydr paso otobüslerdeym bu akşam 22 suları izmire geldm bursa günlerimi geride bıraktım.. uykum var deli gbi kuzenin arkadaşlar geldi film izleyelim die tutturdular saw4 ü izledik şimdi sıkıysa uyu :S gözlerimi kapattıkça kan görüorm etrafta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 günlük bugun cok süperdi artık resmen bir adet baykusum var <3 canlı hem de ehehe yerim ben onu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Ulan çok başarılı bir gündü be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 bu gün düğün var, çok şık ve çok oturaklı olmam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xærø Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 bu sabah yagmur var istanbulda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 şu paticiğe artık garbıç ve kişisel haricinde girmediğimi fakrettim bu denli boş bi insan oldum çıktım yani ayrıca antalyaya dönmek is-te-mi-yo-rum başta nemi olmak üzere her şeyi beni bunaltıyo şimdiden of ulan of geçmesin şu 9 gün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 canım sıkılıyooooooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 llama aynen katılıorm.. bnm de cnm çok sıkılıo kuzenle ps de maç yaptık o bile kesmedi can sıkıntımı dışarısı da feci sıcak pfffffff naapsam ki yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 günlük uzun bi aradan sonra bakkala ekmek almaya indim ilk defa 2 ekmek ve yanında 1 redbull 1 chupa chups (lolipop falan) ve tam tamına DÖRT cicoz'la ÜÇ sulugöz sakızı aldım oh beybi nostalci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 gunluk baydım ya ben,netcez nelivecez gari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 hey allam ne günlere kaldık sen kalk temmuzda okula git kalacağını bile bile hala ders çalışma üstüne bi de insanları anlama hey allam hey allam hey hey hey allam (remix oldu bu) neyse kısmet işleri bunlar benden de bukadar oldu hadi görüşürz slm sölersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 günlük garip işler dönüyo. bu antalya da çok sıcak zaten. neyse 2 gündür hiç uyumadım yazasım da pek yok. hadi baş baş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 cendere cendere cendere cendere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Günlük; Özledim ama...Arasam mı?Veya mesaj falan?İşi vardır ki şimdi onun.Hem ne diycem ki?Eheh selam,özledim ariiim dedim filan...Olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 olur olur niye olmasın ara sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 direk msj at özledim diye başka bişey yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Lan!Yetiştirdin mi hemen sana söyledikleri mi?!=) yupyup=)aslansın günlük:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar