veþtitsa Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 günlük... şimdilik kaldıgım ders yok...ama yükseltmem gerekenler var.. bi tane kaldı açıklanmayan, o da hayırlısıyla bi açıklansın da rahat bi nefes alayım artıkın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 günlük ben yorgunum. 2 gündür festivaldeydim ölmediğime şükrediyorum şu anda. neden dersen ee antalya çok sıcak doğal olarak. sonra hopla zıpla eğlen coş derken sıcakta daha bi zor oluyo. neyse ki deniz gibi güzel bişey vardı da bunaldığımızda attık kendimizi serin sulara. bide 3 gündür eve girmiyorum çok değişik bişey olarak gördüm sanki. neysee öyle işte. gençler eğlensin demişler bizde kırmadık onları. hee bi de herzamanki gibi ne kadar komik saçma olay varsa beni buldu gene. çekiyomuyum ne? (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eledhwen Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 günlük bugün gene nedjimadaydık.paso aynı şeyleri yapıyoruz alışkanlık oldu.zaten aşırı aşırı sıcak hava tembel hayvan oldum iyice:D ev bile kesmiyo nerde gölgelik ağaçlık bi yer atıyorum kendimi.bi de bayıldım ankaradan ya istanbulu özledim ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 günlük sana inanmıyorum, ama bunu okuyan insanlar olduğunu bildiğim için söylüyorum. hayat kinder sürprizlerle dolu, hem çikolatasını yiyorum hem oyuncağı yapıp hediye ediyorum. win/win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 günüüüm naper ouf bu sıcakta klimayı açıp osura osura uyumak gibisi yok,sabah bi boyun agrısı ile uyanıp biraz sağa sola küfredip arından napacagım belli olmadan birilerine tlf açıp biyerlere giderim herhalde, bu mcin 6lı hamburger şeysini merak ettim bide güzelmi acaba onu denemek lazım, gece böle sigaranın aniden bitip evde bi paket daha olmaması çok acı verici. çarşamba gelsede maçı izlesek günlük yatıyım bari senide çok ihmal ettim bu aralar bitanem ama napcan işte öle hayat koşuşturması işte 4 bütümün 4ününe verdim bu dönem altan ders kalmadı inanılmazz mutlu oldum diyemem ama eh işte mutlu sayıldım çunku ilk dönemden 3tane vardı zaten, dün rüyamda fatih terime beni takıma çagırdı lan ahadha günluk çok salaksın sen ya o kadar şey yazıyorum haklısın abi şöle yap abi demiyosun dinlemiyosun belkide beni tek tarflı bi yarar sağlıyorum biyolojide bişe diyolardı bunu mutailizmmi ne yoksa o 2 tarfında yarar sağladıgımıydı nese ya yat uyu artık pasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 son zamanlarda genel olarak herşey yüzünden mi yoksa en son başıma gelen yüzünden mi bilemiyorum ama çok emo görünse de yıllardır ilk defa mutlu hissettim kendimi hadi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 günlük yarın mezuniyet törenim var dün okuldan aradılar dereceye girmişim çok heyecanlıyım günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 olm daha uykumu almamışken " oğluuaaam kalk da sınavına calış biraz " diye bi sesle güne b.k gibi bi başlangıç yapmış bulunmaktayım. sanki her sabah kaldırıyodu bana de get karı ya çalışmıyom lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 günlük.. çok sıcak lan uyunmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Günlük daa hiç uyumadım. Siteye yeni trend tasarımlardan kasıyorum.. ataçlar iğneler bantlar not defterleri el yazısı felan.. Çok eğlenceli lan : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 gunluk cok mutluyum ya nen ben.hayır orta da fol e yumurta arındıracak bişi bile.sanki kalamıstan b,r tatlı huzur almıs gelmşim,boyle bir nese içimde anlamsız...ama iimiş ya özlemişim,içimdeki hipinin cırpınıslarımı ki bu? neyse bebeğim sorgulamıyorum,cok seviyorum seni mucaks! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 sersem gibiyim sıcaklardan mıdır nedir uyku moduna giremedigim için can çekişiyorum resmen :( neyse neyse hadi bys günlük özledigimde gene gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Yüzdüm geldim.Birazdan Sopranos başlycak.Bende bööle tatlımı yiyerek onu izlicem.1,5 ay sonrada ehliyet gelio ooohhh misss...Süperim. Valla bak! Öperim conem. Taytay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 günlük süper bi balo oldu acayip moral depoladık ya arada bi şisenin dibine vurmak lazımmıs kakarakikiri muhabbet eşliğinde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Günlük, yaz okuluna 3 tane hardcore ders aldım. Resmen hayatımın hatası oldu derslere girdim hepsi paperlar researchler sunumlarla dolu. Yazın çekilcek iş değil hepsini bırakıp yerine daha kolay seçmeliler almam lazım. Ama bunu en kısa zamanda yapmam gerekiyor dersler başladı çünkü. Yarın japonca sınavım var hala düzgün çalışamadım. Ayrıca metallica saha içi biletleri de tükenmiş, kredi kartı ile alacaktım yattı o iş şimdi karaborsa olacak pahalanacak nakit gerekicek. Bunlar sıkıntılarım bunun dışında yarın olsun japonca sınavım iyi geçsin arkadaşlarda güzel bir milli maç keyfi yaşiim tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 canım abicim benimmm, yol göstericim, arkadaşım, eşsiz insan özlemişim onu yaaa valla hasret giderdik, çok güsel oldu, çok öslemişim onu yaa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 10 metreden terlikle uçan böceği vurdum. Hayatıma yeniden heycan girdi :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 ahahhaha ekmek alemsin yaaa asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 günlük inanılmaz sıcak uyuyamıorum ve inanılmaz saçma şekilde kareografi yapıorum şuan deli miyim neyim ben ya gecenin iki buçuunda kareografi mi hazırlanır evet evet deliyim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 insanın kendisini bilmesi güzel bi şey tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 kesinliklee katılıorm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eledhwen Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 günlük halletmem gereken büyük bi sorun var.başım beladan çıkmicak sanırım.lan bi kerede bi işim doğru düzgün gitse nolur sanki ha sorarım nolur?.holişit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 günlük hasta oldm ya gecede hiç uyuyamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 geçmiş olsun. günlük 3te alsancakta olabilmem için şimdi hazırlanmaya başlamam lazım, kalkıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 eskisehirdeyim gunluk yazin ortasinda herkes gider mersine ben giderim tersine sddfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar