Llama Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Al aşkım beni yanına dalmışım sarhoşluğuna Bir ömrü senle aşalım al uçur beni sonsuza Kaybetmek varsa ne çıkar Aşkta yer yok hiç korkuya Öyle günler var ki baştan sonu gelmiş Böyle istenmiş sen yaşamalısın Ayrılık beter ölümden tanrı yazmasın Aşkımı benden kimse ayırmasın Biz dünyayı çok sevdik ölüm bizden uzak olsun Aşık olduk yüreklendik kader bizden yana dursun Hasretliği çektirme Tanrım gözümüz yollarda kalmasın Ne istersen al götür ama sevda bize aşk bize kalsın Al canım beni yanına sevgiye çoktan acıktım Sen miydin kaderden yana işte ben de sana düştüm Kaybetmek varsa ne çıkar aşkta yer yok hiç korkuya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Off toplayamıyorum kendimi.. Bütün gece düşündüm, herşeyi.. Saniyede bir konu değiştirdim sonra abarttıp herşeyi aynı anda düşündüm. Sahilde insanlar koparken ben oturup duygulandım falan.Zorla güldüm gerçekten komik şeylere. Ehe evet He He fln.Bitmiyor geçmiyor gitmiyor. Sokala Takala Ya ! Uyumadım dünde acaba ondan mı oluyor ? Neyse bu gece yine başka bi gece bakalım bu sefer nolcak... Çok heycanlı, dı dıs dıs dı dıs ! Yeter ya günnük, gelde bi mutluluk ne demek bi anlatıver bana. Gel valla gel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Günlük lan. Geçenlerde gelen, üzerinde hiç bir değişiklik olmayan ikinci (2.) ÖSS giriş belgesinin amacını şimdi anladım. Yarın kafam ve ben ÖSS'ye giriyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 baydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 sesu said: baydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JungleRRx Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Selam Günlük, neşem yerinde, iyi sayılırım Cya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 bir ki bir ki bir ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 gunq de ne war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Günlük, akıllı ol... Yarın öss var heyecanlıyım, gerginim ama rahat olmam lazım. Kazanmazsam alternatiflerim var. Güzel bişey. ama gerginim. En azından yarından sonra özgür olacağım. Oleey :) Di mi? Hadi bay! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 slm günlük izmirdeyim sonunda kuzenimin düğünü var ona hazırlanıorum görüşürüz bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 günnük bu bekleyiş nereye kadar.. hep bişeyleri bekliyorum köpek gibi aşık olduğum kız bigün bana gelir diye bekliyorum kursa başlamak için para biriktirmeyi bekliyorum.. vs vs daha bunun gibi biçok şeyi bekliyorum dedikleri gibi herşeyin çözümü zaman mı..? yeni girmek üzere olduğum iş yeri beni aricakki gidip başliim.. iyi bi kariyerim olması için şimdiden kendime yatırım yapıyorum günnük umarım herşey yolunda gider.. hedefim belli. hedeften şaşmak yok..aksi halde hayatım berbat olur sanırım tek eksiğim bi sevgili.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 günlük benim yerime öss ye girsene lan veya girme ben yaparım sna kaldıysak yandık ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Günlük çok yakın bir arkadaşımın aşık olduğu başka bir çok yakın arkadaşıma fark etmeden aşık oldum. Allah beni nasıl biliyorsa öyle yapsın. Üçümüzün de çok yakın arkadaşlar olup sürekli beraber olduğumuzu söylemiş miydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 threesome alert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Süleyman, süleyman bugün beni çok sinirlendirdin süleyman. Neyse iyiyim günlük başımı beladanda kurtardım bugün yeni ayakkabılar aldım 120 lira verdim içim cız etti falan öle iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaplumbaða Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Azimle uyuycam günlük.Yok hayır girmiyorum uyuymyrm lnt olsn triplerine.Yatcam kalkcam sınav.Bir de oha hangi ara açtıysam garbageı açmışım diğer pencerede.Hadi iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 öss ayagına iyi prim yaptı gunluk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 günlük, öss ye gireceklere başarılar tekrar. tatildeyim sözde, niye hala yapmam gereken bir ordu şey var da yapmamışım ya da bir şeyler eksik stresi içerisindeyim. STRES NEDEN HA NEDEN! öyle işte ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 günlük bitkisel hayata girmek üzereyim. cips bira tuzlu fıstık top kek ve falım sakız yiyerek nereye kadar? lan duy beni artık. ölüom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 günnük hayat çok garip la.. az önce sana sitem ettim.. yine az önce hayatımın kadını.. deli gibi aşık olduğum kız gelip beni bi yere davet etti.. işin garibi ben tam ümidi kesmişken... :) mutluyum gidip duş aliim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 çünkü ayrılık da sevdâya dahil çünkü ayrılanlar hâlâ sevgili hiç bir anı tek başına yaşayamazlar her an ötekisiyle birlikte herşey onunla ilgili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 günlük karnım acıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 günlük yarın sınav var uyuyamıyorum.. ne mi yapıyorum? sınav yerine oturmus battlestar galactica izliyorum iyi mi...starbuck yardım eder artık yarın sınavda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 günlük ikilemlerdeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaplumbaða Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 ben sınava gidip gelicem günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar