Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 bi final bitti 5 final kaldı günlük. yarın ingilizce var . english? i live in english yapçam. haftaya calculus ü atlatayım. bi de bu cumartesi diskirit var ya oof of. az kaldı dönecem izmirime ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 ehhehöööyy puanlarım yükseliyor. öss geldi valla. en azından puanlarımın biraz yükselmiş olması kendimi daha iyi hissetmemi sağlıyor. daha çok deneme çözmeliyim sanırım. evet. zaten bugün giriş kağıdı zımbırtısı da geldi. giriceğim okulun ismini görünce uçtum resmen. fazla ballıyım ya sjhfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 helelelelele lölölölölööö İSTANBUL'A GİDİYORUMMMMM toyota yaris feste de gidiyorum laylaylaaylayalayalayaalayaaallalala yuhi yuhi aksilik çıkmasın nolur ya cumadan giderim ben oley oley tey tey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 urmesque said: ehhehöööyy puanlarım yükseliyor. öss geldi valla. en azından puanlarımın biraz yükselmiş olması kendimi daha iyi hissetmemi sağlıyor. daha çok deneme çözmeliyim sanırım. evet. zaten bugün giriş kağıdı zımbırtısı da geldi. giriceğim okulun ismini görünce uçtum resmen. fazla ballıyım ya sjhfs. Bana daha gelmedi ya endise duymalimiyim =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 sıkıldım ismail. bildiğin sıkıldım. boşluk. daha önce de vardı. emo değil lan valla bak. sanki böyle nasıl desem katranın yer altında sürünmesi gibi. bi kıvılcımda dünyaları patlatacam gibi. ama çok yerin altında kaldım ismail. üstüme çok toprak attılar. aksi gibi ben de girdim iyice dibe. olmuyor ismail. yer altındaki gediklerden kıvrıla kıvrıla bi parçamı da hep köşelerde bırakıyorum. azalalıyorum. ama yoğunluğuma uygun bir, benim gibi bi katran bulurum yer altında belki. o diil de umut güzel şey. umut sarıkaya var bi de. mont üstüme yapıştı ismail. neyse hadi ben fm gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 =( : ) =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 =( =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Osso said: Bana daha gelmedi ya endise duymalimiyim =/ endişelenmemelisin. çoğu kişiye gelmedi kağıtlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 günlük yarın son önemli sınavım var.. herşey güzel olacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 hocam bana bir makale verdi benim projemde yaptığıma benzer bişey düşünüp yapmış gevurun teki ama benim kadar iyi düşünememiş bazı kısımlarını nhaha. sezgilerim erken güçlenmeye başladı. onlar istatistiki şekilde elde edilmiş parametrelerle uğraşsın ben işin fiziğindeyim formülümü kısıtlı datalardan değil işin fiziğinden çıkarıyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 günlük bugün okul bitti.. ayrıca efes pilsen in fabrikasına gezi düzenledik,mayalı bira çok güzeldi. O değilde finaller geliyo. Napcaz günlük.. *sigh* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 lan günlük... yarın... gerçi an itibariylen bugun oldu :S şeyettiret... neyse bu sabah 9da muhasebe sınavım var deli uykum var hiçbişeye calismadım... öteye giren şemsiye muhabbeti olcak muhtemelen... neyse mala gelsin cana gelmesin diyoruz devam ediyoruzzz... kal sağlıcaklen.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Afush said: günlük bugün okul bitti.. ayrıca efes pilsen in fabrikasına gezi düzenledik,mayalı bira çok güzeldi. O değilde finaller geliyo. Napcaz günlük.. *sigh* tamam beee iyiki bira içtin kafa oldun :Pp günnük uykum var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 yerime birini buldum ve işten çıktım..mutluyum sanki by Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 günlük deli gibi uykum var ama deli gibi uyumuyorum günlük bi masal anlatta uyuyim yaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Günlük, ekim ayında ayrıldığımız sevdicek aramış dün telefon kapalıyken. Bundan önce aradıklarında tartıştık durduk, ama bir 5 aydır hiç konuşmamıştık, şimdi dönsem mi, dönmesem mi karar veremedim. Büyük ihtimalle yine suçlucak olucağı gerçeğini göz önüne alarak aramamayı seçicem sanırım. Bakalım belki o arar yeniden de beni bu ikilemden kurtarır. Ayrıca yumruk çalışırken farkettim ki sol kolumu az kullandığımdan kreşlenme midir nedir, o meretten olmuş sanırım dirseğim. Moralim bozuldu... Zaten havalar sıcak ne ağırlık kaldırasım var, ne koşasım, akşam üzeri iki saat filan basket oynayıp dönüyorum eve, saçma oluyor. Çok saldım kendimi, toparlanmam lazım. Bob amcaya selam ederim ayrıca. Gecemi güzelleştirdi şu şarkısıyla. Ayrıca I'm Not There'i izlemek lazım bir ara, Cate Blanchett oynamış, üstüne bir de ödül almış Jude Quinn rolüyle. Merak ettim baya. Neyse, gidip içecek bir şeyler bakayım ben dolaptan, dilim damağım kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Sevgili Günlük, yarın çok çılgın teknik çizim sınvaım var sınav hakkında hiçbir şey bilmemem ve üstelik bu vakitten sonra da hiç bişey öğrenemeyeceğimin farkında olman olayı daha da cazip kılıyor uyku tutmuyor.bol şans istiyorum.mucuks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 ulan günlük, sabah 9 da 6. kez aldığım math152 sınavım var, yine bi gram çalışmadım. ne zaman adam olcam lan ben günlük sen söyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 günlük, o kadar başvuru yaptık, niye arayan yok yav.. depresyona girecem.. boşa mı okudum ben bu okulu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 sevgili günlük dün geceyi hastanede geçirdim pek iyi sayılmam aslında. dün saat 19.00 sıralarında fenalaştım fln arkadaşlar saolsun yetiştirdiler hastaneye neyse baarsaklarım 5-6 kat daa hızlı çalışıomuş bu aralar vücudum fena su kaybetmiş depresyon da tetiklemiş tabi bu durumumu 2 şişe serum + 4 tane de iğne yedim gnderdiler eve anlayacağın süzgeç misali dolaşıorum ortalıklarda ki bugün de tekrar iğne yiyeceğimi hesaba katarsak vah halime 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 @obsesifik geçmiş olsun. ulen günlük yeni kalktım sayılır daha kahvaltı yapmadım babam geldi dur sana pattis kızartiyim dedi. hey allahım dengeli beslen diyip ilk öğün pattis yediren kendisi =) gerçi ben hayır demem ama neyse.. bugün özel dersim var. pıf. sıkıldım ya. şu öss muhabbeti bitsin artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 saolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Günlük 4te finalim var ben şimdi giyiyiniyorum sende konuları öğren ne sorcak ne etcek bu kadın hiç bişi bilmiyorum olm kafayı yiyecem neyse okulda söylersin bana soruları.hadi eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Günlük napıyon ne ediyon ya anlat iki sohbet edelim. Kimse yok canım cok sıkıldı :( E hep ben konusuyorum sen konusmucak mısın? Hoop kime diyoruum?8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 günlük yarım saat sora lab finalim var 15oksit 20kadarda hammadde var hiçbiri hakkında zerre fikrim yok kagıtlar elimde cevirip su kısaymıs aa sundan baslim bari diye baslıyorum arka sayfalar tomar tomar cıkıyor = bu arada okul bitiyor lan negzel dimi =) uranyumoksit kısaymıs lan brb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar