fede Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 ayıbediyon ismail. ne yapmağa çalışıyon yiğenim sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 yine saati 3 ettim -.- guya 2de yatcaktim bundan sonra kendimi bile dinlemiyosam ben kimi dinlicem? tanrims dolapta da vodka var nasil canim cekiyo ders var sabah lakin =/ gunluk; bu iş boyle olmaz advancedi atlattik linear geliyo kaç kaç. numeric var sonra =/ 9una almislar tarih sinavini da biz tarihciyi kaçirdik kim sinav yapcak bizi? o da ayri bi gunun konusu olsun bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 günlük planlarım vardı, bu saatlerde yatmayı falan düşünüyodum. 9'da zıbarmışım "uzaniym dinleniym" diyerek, yeni uyandım. -.- VE UYANIŞ SAATİMİN WOW'DAKİ WEEKLY MAINTENANCE'A DENK GELMESİ GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURULURSA KÜFÜR DAĞARCIĞIM ÇOK KÜÇÜK KALDI GÜNLÜK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 günlük mat sınavm var bugn viş mi lak günlük öptm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Gunaydin Gunluk. Bi garip oldum ya, ben bole bi ruya gordugumu hatirlamiyorum daha once. Bole eski sevgililerimin hepsi 1 bedende hapsolmustu (ve das gibi bi hatun yaratmislardi) ve ben bu olayla cikiodum. sonra bana gelipte "sen yokken cok erkekle tanistim" gibisinden bi yorum yapiodu. bende "ii yaptin o.spu diyip" umugunu cikariyordum bu kizin. sonra ruyamda ertesi gunde en son ciktigim kizlardan biri gelip sen beni aldattin diyip kavga ediyodu, bende ona azini burununu kirdigim kizin resmini gosteriyordum. bu sefer kiz benden kacmaya basliyordu sonra onuda yakalayip onuda dovuyordum.. neyse gunluk ben kahvalti yapiim cok acikmisim.. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 günlük az önce php bilmediğim için çok güzel bi iş teklifini kaçırmış bulunuyorum lanet olsun ya şuanda yeni bi iş yeni bi ofis ve yeni bi hayata merhaba diyebilirdim. şu lanet meslekten de kurtulabilirdim offffff kesin kararlıyım artık seneye yazılım kursuna gidicm off ya maaşıda süperdi aklıma geldikçe deli oluyorum:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 srtım ağrıyor hâlâ ve içim sıkılıyor.. içim çoook sıkılıyor. tansiyonum tavan yapmış gibi hissediyorum kalktığımdan beri. böle akciğerim falan basınçla dışarıya fırlayacak sanki. öyle bir daralma, sıkılma, sıkışma.. öeahh! halbuki hava kötü ama güzel bir gün. çok daralıyorum yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Sevgili gunluk çalıştığım yer patronun binasına tasınıyor.Tecavüz kaçınılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 günlük çok mutluyum bilgisayarım bozulmamış intihara teşebbüs edebilirdim yoksa:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 la olm gız milleti niye tribal enfeksiyonla doğarki ! al işte şimdi pipi kadar ufak bişey yüzünden tartıştık ve hoşçakal filan dedi ayrıldık gibi yani.. günnük şu iş mevzusu bu hafta içinde çözülmezse dünyaya elveda demeyi düşünüyorum.. evet.hadi yaladım şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 günlük bana bir haller oluyor. iki gündür üstümde acayip bir mutluluk var, hayatımda hiçbir değişiklik olmamasına rağmen. demek ki ben değiştim heh. etrafa neşe saçıyorum (tamam eskiden de saçardım ama çok daha fazla şimdi :p), insanları güldürüyorum (şebeklik yapmıyorum tabii ki günlük), insanları seviyorum! holey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 YETEEEEEEEEEEEEEER! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 reign over me izledim ismail. ilginç bi film bu ismail. kimse reign over us yapmasın ismail. olmasın böle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 bu saatte hayatta kalkmam ama ne arıyorum bu pc başında bilmiyorum. sanırsam hiç iyi bi gün geçirmiycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 günlük ölü gibi yorgunum lan, yataktan zor kalktım vitamin falan mı almalı naapmalı, yürürken bacaklarım titriyor nerdeyse, bi de bu halde derse gidicem o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 sabahın 6sında kalkıp ondan sonra bu saatte işe gelmeyi nası becerdim bilmiyorum dediğim gibi gün bi farklı gidiyor be anam iyicene buraya hergün yazarda oldum ben ne garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 sayfayı açmadan önce yazıcak bi sürü şey vardı aklımda ama açtığım gibi hepsi kayboldu neyse öyle işte günlük 1.500tl ya 8ay süren bi yazılım kursu buldum açık öğretimle uğraşmaktan vazgeçtim yazılım kursuna gidicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 bugün olduğundan fazlacana kullanıcam sanırsam.. vaziyet öyle gösteriyor. çok enteresan bi şekilde islanma isteyim var, yağmurun altında. bir iki damla gördükçe hemen ofisten dışarı atıyorum kendimi. ıslak çimenliklerde yürüyorum kafam eğik karıncalın kaçışmalarını izleyerek. bu yağmurda onlarda benim gibi ne arıyor acaba ha günlük cümlerin arasında! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 darkness87 said: günlük az önce php bilmediğim için çok güzel bi iş teklifini kaçırmış bulunuyorum lanet olsun ya şuanda yeni bi iş yeni bi ofis ve yeni bi hayata merhaba diyebilirdim. şu lanet meslekten de kurtulabilirdim offffff kesin kararlıyım artık seneye yazılım kursuna gidicm off ya maaşıda süperdi aklıma geldikçe deli oluyorum:( merak ettim ne kadardı? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 derste öldüm geberdim sıkıntıdan ne bçim bi derstir neyseki ara verdi cıktım geride girmedim yarında cokzel gibi olcak okulun son günü <: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 spordan geldim. feci yorgunum. üstümü çıkarmaya halim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 bu karı milleti insanı hayattan bezdirior günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Alcadras said: darkness87 said: günlük az önce php bilmediğim için çok güzel bi iş teklifini kaçırmış bulunuyorum lanet olsun ya şuanda yeni bi iş yeni bi ofis ve yeni bi hayata merhaba diyebilirdim. şu lanet meslekten de kurtulabilirdim offffff kesin kararlıyım artık seneye yazılım kursuna gidicm off ya maaşıda süperdi aklıma geldikçe deli oluyorum:( merak ettim ne kadardı? :D bizim okulun bilgi işlemine benzer bir pozisyona başvuracağım sanırım ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Yiğit özgür: Balığı da görsek iyiymiş. Lan hasta hasta 20 dakka güldüm elime geldi bademcikler. Evet evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar