Ardeth Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 günlük başım ağrıyor yine bu saatte fizik çalışınca böyle olur tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 ayrıca hiç yoktan kompleks analiz öğrendim fizik 494 dersinde iyi mi. acaba artık direk fonksiyonel analiz ya da mathemtical methods in physics II alabilir miyim hoca izniyle merak içersindeyim. son senemde fizik yerine matematik derslerine yatırım yapıp adam gibi analiz mi öğrensem diye merak ediyorum ama zor gibi. onun yerine mehmeti de haraslayabilirim gerektiğinde heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 aşkını günlüğe haykıran insan modeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 manyak olduğuma karar verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 günlük benim hiç bişi çalışmama gerek yok lan, oh ne rahat. ye iç kakayap yat modundayım. maşşallah maşşallah tütütütü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 günlük stressiz bi hayata meraba canim bb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 günlük. sabah sabah bütün evin işini yaptim. hiç sevmem iş yapmayi, ama oldu bir kere. muzik dinleyip, ayni zamanda dans ederken bir baktim ki bitmis bütün işler. temiz oda gibisi yok ama. odada durmak hoşuna gidiyor insanın. bu aralar hayatım burda geçtiği için güzel bir gelişme, evet. bakkali gozluyorum ta burdan, açılınca gidip kola alıcam. bütün gece yamuldum kolasızlıktan. bağımlılık yapıyor totoş. ama çok güzel be. yanında da cips olucak bele çakma acılı. oh. mis. dur ben gaza gelmişken ev ahalisine kahvaltı hazırlıyayım, hoş bir kaç kere yapıp ''geç kalayoz guzum sonra hadi'' diyip ekildiydim kahvaltı başında, ama olsun. denemek lazim, olmadı ben yerim. HAHAYT! hadi bebem, biricik çiçem, görüşürüz. *hugs n kisses* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 İlk vizemi oldum. İyi geçti heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 günlük ders calısmam lazım yeter artık bitsin su okul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 günlük yarın derse gidiyom birazcık şekle şemale sokucam tipimi, sosyalleşicem sonra inşallah, insan olmak istiyom orrayt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 try ur best =/((// bi de gl =))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 dory said: gl =))) yesh i'll need it lolo :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 GÜNLÜK BYE BYE LOVEEE BYE BYEEE HAPPINESS HELLO LONELINESS I THINK IM GONNA CRYAY. BYE BYE LOVEEE, BYE BYE SWEET CARESS HELLO EMPTINESS I FEEL LIKE I COULD DIE BYE BYE MY LOVE GOODBYE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Günün öğrengeci Elektrik Su Hava gazı Otobüs Traleybüs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 günnük kız arkadaşımın başına kız arkadaşım olduğundan beri gelmedik kalmadı(..trafik kazası-apandisit patlaması..) ve bu yüzden buluşamıyoruz.benimi kekliyo lan yoksa yoksa ben cenabetmiyimde kaza üstüne bela geliyo başımıza lan !1 olm bi buluşiim bütün bunların acısını çıkarcam..saniyede 5 kere öpicem kendisini umarım devamıda 5 saniye sürmez günnük :D sdf olm okul başladı dersler geçen döneme göre daha geç saatte bitiyo eve geç geliyoz mal gibin..cuma günleri tırstığım gibi olmicakmış..yine avcılardayız yani.. günnük kilo almam lazım bana bişeyler tavsiye et lan ! yaların.. bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 iyi geceler günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 günlük sağ gözüm çok sağlam seğiriyor öğlenden beri bi de eski fotolara bakarken lise 2 zamanı falan aklıma geldi, çok da süper bi zaman olmamasına rağmen tekrar o günleri yaşamak geçti içimden, ilerde de bugünleri yaşamak isticek miyim acaba lan az kaldı, biraz daha uyanık kalırsam "HAYATTAKİ AMACIMIZ NEY" falan demeye başlicam, yatiym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 aksam 9 da uyandim gunluk, vampir gibin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 günlük batakta kodum çocuğu, bugün de karnımızı doyurduk şükür.. ulan bedava yiyip içmek süper valla, bi yandan da eğleniyoz oynarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 okul iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 allam bglerde afk olan tüm allyları öldür yarına kdr n`lur crushridge ve burning legiondan baslarsan sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 günlük özledim seni beybii kurstayım şincik 3dk sonra ders başlicak bugün photoshop bitiyo bitmeseydi ben biticektm zaten ne sıkıcı uyuz bi haftaydı ya:S yarında html'ye başlıyoruz sonunda kodlama yapmayı seviyorum ben. öle çiçek böcek kes kopyala yapıştır, şelale bul kızı şelalenin ortasına yerleştir hiç bana göre değil çok sıkıcıydı be. yarında iş var pufff napsamda kovdursam kendimi yaa tiksiniyorum artık müdürümden de patronumdanda. günlük martın sonunda da vizeler başlıyo iyimi çok doluyum günlük,çok bunaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 walla gunluk ne sen sor ne ben cevap verim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 günlük biyokimya raporuna spektroskopik karakterin neden ionic ve polar maddelerden etkilendiğini schrodinger denklemiyle açıklamak istiyorum ama asistanların anlayacağından şüpheliyim. rapordan %100 mü almak yoksa artizlik mi yapmak karar veremiyorum bi türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 ayrıca tasarım ücretini bademli çikolata olarak ödeyen arkadaşları kınıyorum tüm koştuklarımı geri alcam olmaz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar