Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 WoW a başladım <('')> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 edit: neyse nazar değmesin. öyle işte. kendimi bilime adamak istiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Ekmek said: WoW a başladım <('')> öss mode acık degilmiydi sende yaa. valla ben seni örnek alıp bıraktım wowu dotayı felan sen başlamışsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 lan lan lan ulan! mustafa topaloğlundan beklediğim yeni şarkı budur. lan yarın erken kalkıcam diye erken yattım lan zarla uyudum da rüyalara daldım lan neden bilinmez 03'te uyandım ulan ben ne halt etmeye sabah 3'te kalktım şeklinde bir şarkı olması lazım diye düşünüyorum. olmasa da olur lan.. himini! gubartmak! hobarak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 günlük lan bugun çok zor geçti hayatımın en sıkıcı günlerinden biriydi. umarım yarın böle olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 ben çocukken erkenden yatardım. hepimizin küçükken yaptığı gibi. ama ailelerimiz, büyüklerimiz de çok geç saatlere kadar ayakta durmazdı. az önce 24saat açık markete portakal suyu almaya gittim, abi neredeyse her apartmanda 2katta bir açık ışık var! dışarıda trafik yok belki ama her eve ayakta birileri var. kimse uyumuyor yani. -zaman değişti benjamin, zaman değişti artık +horrzzzz -uyumuş bile! eski kafalı sende! +zzZZZzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kemalisthllwndr Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 günlük bugün bağıntı konusunun altını üstüne getirdim , hatta iyice coştum henüz bir formülü bulunamamış bir kümedeki geçişli bağıntı sayısı hesaplanması için formül bulmaya çalıştım , aslında bi sistem buldum ama formüle nasıl çevireceğimi bulamadım , matematik hocasından konu hakkında yardım isteyip +rep yapıcam (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 eski tas eski hamam. lüzumsuz. 2. aynı sıkıntı pörtledi karşıma. bu sefer benim dediğim olacak ama hehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 dasaaa said: az önce 24saat açık markete portakal suyu almaya gittim günlük canım portakal suyu çekti, bu haince saldırıyı kınıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 obaheyt günlük, cuma akşamı dışarı çıkıyoz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 vintage ne güzel bişi! hani deliler divaneler gibi param olsa, sağımdan solumdan para aksa şunların lcd'li uzaktan kumandalı, iyi ses sistemli modern versiyonlarını yapardım/yaptırırdım sırf zevk için şu güzelliğe bak. aslında 70'lerde gelecek olan futuristik ürünlerin öncülerinden. 58yapımı. şimdilerde yok böyle şeyler işte. tamam çok malca ancak bunlar da çok mini mini, çıtı pıtı şeyler! 57bu da.. ufaklık! 48yapımı. işte bunun gibi bi küçümenin replikasını modern olarak yapıp koyucaksın kenara! içi ise o zamanlar çoook dolu! tüplü teknolojisinin ilk yılları işte. ekranlar aslında daire! bu da aynı yıldan aslında daire ekran da ayrı bir güzellik katıyor televizyona. bende hala philips discovery var. ve tapıyorum bu televizyona. çocukluğum bunula geçti diyebilirim! tabii daire ekranlar/tv'ler zorunluluktan çıkmış ama arkası gelmiş şeyler. bu 1949 model gibi bir 10sene sonra 1958-59'da sony transistorleri değiştiriyor ve yine gelcekten fırlamış gibi gözüken bir televizyon insanları şaşırtıyor. Ayrıca bu taşınabilen bir cihaz! bravo sony! adam olacağı o yıllarda belliymiş sonra 70li yıllarda herkesin gökyüzüne baktığı insanların aya ayak bastığı dönemlerde milleti bir teknoloji ve gelecek merakı sarıyor. jvc VideoSphere tv'ye merhaba deyin dünyalılar! zamanın ötesinde teknolojiler, zamanının ötesinde görselliğe sahip televizyonlar nihayetinde bu eski, hurda aletleri seviyorum! eğri büğrü kasaları, ahşap kaplamaları ile çok sıcak gözüküyorlar. tüm o teknolojik görünme, gelecekten gelmiş gibi göz boyama çabalarına karşın şimdi kullandığımız çağdaş ürünlerden katbekat daha bizden gözüküyorlar.. ben philips televizyonumu 1500ekran, 2delirilyon çözünürlüklü, turboşarjlı, gubarak kapasitörlü, oled lcd'ye değişmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 günlük bi saat sonra kursa gitmem gerek ne patron var ne müdür hayır perşembe başlamadı pazartesi dediler pazartesi gittim kar tatili yarın başlıyor dediler bugünde ofiste yalnızım ben gidemicem offff bi başlayamadım gitti şu kursa offf offf dünde okula gittim nazi saolsun dayadı ödevleri sınavda 40puan etkilicekmiş işin yoksa şimdi 3hafta ödevle uğraş araştır,kes,kopyala,yapıştır broşür yap, bazı sayfaları ingilizceye çevir, muhasebe işlemlerini yap offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 sevgili yarabbim.ben dün bi coolluk yaptım affet beni.coolluk senin kitabında yazmıyordu ama verdiğin o coolluk öyle bir coolluk ki yapmadan olmuyor.çok da zekiyim sağol verdiğin tıkır tıkır çalışan beyin için.benden eliti de yok dünyada.dünyanın da merkeziyim.lanet olsun.WWOUWOW SHIT yavaştan yozlaşmaya da başladım.güldür beni maymun.YEAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 günlük yarın sabah gidiyorum istanbuldan bu güzel sehre bir kez daha veda ediyorum,tüm tanıyan,tanımayanlara selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 günlük bilet kalmamış, ebişine koyim ya :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Günlük kişiselde son mesajın saeros'un olduğunu gördüm, ve biliyordum ki adam scrubs izleyip jd modunda iç ses olaylarına girdi yine. Ayar vereyim dedim, öyle yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 bababaabaabaabaabaabbaaaa. http://www.youtube.com/watch?v=f6vek6NRU3s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 böyle şarkıları atıp bunalıma sokmuyorlar mı akşam akşam insanı. negzel pokemon kıvamı geziyodum ben süperdi. eksik bir şey-ezginin günlüğü yine de pokemonluğumu yıkamazlar. iki dakika sonra geyiğe sararım. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 günnük lan karmaşık yoğun duygular içinde olduğum günler geçiriyorum..nihayet aradığım kızı buldum günnük..ama fazlasıyla karmaşık bi şekilde çıktı karşıma..daha 17 yaşında..ama yaşadıklarını duyduktan sonra onları 17 seneye nasıl sığdırdığını anlamadım..ve o anlattıklarını kısa bi zaman içinde yaşamış anladığım kadarıyla.ama o zorlukları beraber aşıcağımızı söyledim..onun hep yanında olcağımı söyledim.sözümde de durcam günlük..o beni bırakmadıkça ben onu bırakmicam..tamam olgunlaşmış biraz ama bazı davranışları tavırları belli ediyo..hala büyümemiş.yeteri kadar olgun deil.aslına bakarsan ben istememde okadar olgun filan olmasını..böyle biraz çocuk biraz olgun kalsın..ama nerde nasl davrancağını bilsin.bunuda zamanla öğrenicek günnük. onun içinde olduğu güzel hayallerim var..geleceğimi onun üzerine kurmak üzereyim..bu 1 ay içinde kesinleşir günlük..tamam benim kendime özel planlarım var hayatımda ne olursa olsun yapıcağm.. ama bu planların içine onuda sokup sokmicağım 1 ay içinde kesinleşir.. günnük bu kız fazlasıyla garip..çözmenin mümkün olmadığını ilk zamanlarda vazgeçip sadece genel özelliklerini öğreniyorum..çok zeki olduğunu biliyorum..ders vericek kadar iyi ingilizce biliyo ve nota biliyo..çok güzel gitar çalıyo ve kendi besteleri var.yemek yapabiliyo.. yani çok yetenekli bu kız..tam hayallerimdeki gibi günnük..ama acaba benim onu istediğim kadar oda beni istiyomu..? onun kafası karışık günnük..yaşadıkları geçmişi onun kafasını çok karıştırıyo..ve çok üzülüyo..ben onun üzülmesini istemiyorum günnük..dayanamıyorum üzülmesine..öyle tatlıki bi görsen..sap sarı saçları var :) ses mühendislik kursuna gidicem günnük.ilerde tonmaister olmak istiyorum..ama ilerde "o"nun yanımda olmasını istiyorum..onun yanımda kalmasını istiyorum..bazen çok üzülüyorum onun yanımda olmadığı için..hele ki onun üzüldüğü zamanlarda..saçını okşayıp teselli edememek delirtiyo beni.blog nedir bilmiyorum ama oraya yazı filan yazıyo o bazen.. korkuyorum bazen ya giderse diye..onu kaybetmekten korkuyorum..bu yazdıklarımı neye rağmen yazdığımı bilsen gülersin bana..:) ben bile gülüyorum ama sana söylemicem neye rağmen yazdığımı.. günnük şefle konuşcam sürekli orda çalışmak için..ordan kazandığım parayı kursa vericeğimi söylicem..okulla konuşup sadece sınavlara filan gidicem..yapıcam bişeyler günnük.bakalm.. hayırlısı neyse o olsun günnük.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 sen kaç yaşındasın eisenheim ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 ismail lan. ben gene melankolik it oldum. ha bi de gg oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Mortis said: sen kaç yaşındasın eisenheim ^_^ 19 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 aranızdaki yaş farkını merak ettiğimden sordum ^_^ bişey yok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 nieki 30 yaşında biri gibimi anlatmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 daha 17 yaşında diince bi an acaba çok mu yaş farkı var dedim ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar