Redogski Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 1 haftanın ardından ilk defa havalanına gidicem. heycanlı mıyım? hayır.
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 günlük yeni gün itibariyle daha hiç bir şey yapmadım.
darkness87 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 günlük biraz önce programa baktım hala değişmemiş:) web tasarımı kursu 14şubatta başlıyomuş bi sorun çıkmaz umarım bu kursu kaçırmak istemiyorum
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 günnük günlerim bok gibi geçiyo.. artık hayatıma renk katıcak bi kız arkadaşa ihtiyacım var :(
SPectre88 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 günlük lan metro ile 10saatlik rezil bi yolculuktan sonra eskişehire geldim ptesi okul başlıyor alışmıştım ne güzel tatile...
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 günlük, "carpe diem!" dedik, ankaraya geldik; ama canım sıkılıyor. yapacak bişeyler bul bana günlüüük! ankara'da ne yapılır? sorusuna cevap ver. çarşambaya kadar buradayım daha... ps: kebapçılara wireless koyan zihniyeti tebrik ve de takdir ediyorum :)
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 ankara... karuma gittin mi? bi de armada var.. tüm şehri gördün zaten kalk gel istanbula.. dünyanın en sıkıcı şehirleri listesine kafadan dahil olacak kadar sıkıcı ve cansız bi yer ankara :( ________________ hâlâ hastalık devam ediyor STOP! evden dışarı çıkamıyorum kaç gündür STOP! paso evde film izliyorum falan işte STOP! yok film kalmadı evde STOP! geçen kötü fransız japon ortak yapımı filmi izledim samuraylar diye STOP! coupling sezon1'i bitirdim 2'yi izlerim artık bu akşam STOP! allah evlere yemek servisini bulan arkadaşlardan razı olsun STOP! karantinada gibiyim valla END OF TRANSMISSION!
Elmayiyen- Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Uyku düzenim yine allak bullak günlük..4 gündür evden çıkmadım boş boş oturuyorum..Şu iş olayı kesinleşse, rahata ersem..Bugün dışarı çıkmayı düşünüyorum arkadaşlarla 1-2 kadeh birşey atarız felan diye, param yok.Üvey babadan veya anneden istemek çok koyuyor artık ama ne yapalım öderiz sonra..Hala uyumadım bide.Gece 11-12 gibi yatıp uyku düzenini halletsem bir şekilde diyorum, umarım dayanabilirim.
Sacros Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 günlük vay bacısını, 8.35 olmuş ::o yatıyorum artık, iyi sabahlar sana
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 humpfff.. evde yemek kalmamış, ekmek de yok. yine dışarıdan söledik -_- halbusi ev yemeği gibisi yok ki.. evde yapılan ev yemeği tabii, içine istediklerini koyucaksın ve dilediğini yapıcaksın. sıkıcı yahu, kötü bir gün. bişilere bağımlılık kötü bişi.. bağımsız olabilmek ise sorun ya neyse.. sudan'da khartoum'un kuzeyindeki Meroe piramitleri pek bi güzel gözüküyor.. umarım gideriz bi ara. hele bi darfur sorunu biraz çözüme kavuşur gibi olsun (onların sorunları bitmez) ortalık biraz durulsun.. sonra bakarız gerisine
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 summer lovin' had me a blast ^^ gunes acsin hadi.
dory Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 sevgili günlük yarın okul basliyor ufak cocuklar gibi şen olsaydim keske ama değilim. bu donem totalde zaten 5 ders aliyorum, biri seramik olmak uzere. yapmak zorunda oldugum bi 3,60 ortalama var ki, her donem ortalama ortalama diye ugrasmaktan canım cikti artik biktim. bilgisayar muh yandala basvurdum, hala aciklamadi pis adamlar, oyle bekliyoruz kabul edilirsem onun derslerini add/drop da alicam ki o tam bi iskence. kalan 4 dersim de oyle haybeye dersler değil, ya hepsinin kodu math =( caildiriciim. ama olsun dosyami kalemimi silgimi cantamı ve mp3 playerimi hazirladim okula gidiyorum yarin. honeeey, im hooomee dicem sezgin hocaya.
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 günlük 6.30da kalkmam lazım 8de okul var napıcaz bi dönem daha beh
fede Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 yarın 10.30 da mat sınavı var. diferansiyel denklemler filan böyle ilginç şeyler. alla alla
darkness87 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 günlük herkes sevgililer günü derdinde konuşulan başka konu yok. ay ne alsam sevdiceğime, şunu alsammı ne dersin, şöle bi süprüz yapsam mı die bi de bana sormuyolar mı? banane kardeşim senin hediyenden,sevgilinden. insan biraz anlayışlı olur sevgilisi yok diye ama nerdeee. bi an önce gelip geçsin şu 14şubat.
Llama Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 bugün kendimi kız gibi hissediyorum ::o
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 günnük olm sevgililer gününe yannız girmemek için mezar kazcağım hiç aklıma gelmezdi :D ama hediye davası aklıma gelince yan çizme olayına girmem lazım..günnük şu merve tamam dese ebruyu hemen şutlicam ama nieyse uğraştırıyo.. nyse şu dişim olayını askıya alıyorum..yarın kanala bi gidiyim en iisi
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 günlük; canım çok sıkılıyo ailemle gene kavga ediyoz.bugün pederin evde gidişinin 11.yılı sildim diyomda bazen aramıyomda değil şerefsizi...nolcak halimiz herşey çok mu karanlık görünüyo yoksa banamı öyle geliyo bilmiyom...
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 günnük ben şerefsiz bi insan olma yolunda ilerliyorum dimi
Aykan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 günlük o kadar sinirliymki elim ayağım titrio vallahi
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 yok böyle bişey martin gouterman'ın makalelerini arıyodum porphyrinler üzerine adam makale çıkarmaktan sıkılmış aynı konu üzerine artık her makale için çentik atmış başlığın yanına Porphyrins XXIII: Fluorescence of the second excited singlet and quasiline structure of zinc tetrabenzporphin Ohahahahaha
RabbiT Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Günlük çok mutluyum seratonin attırıyorum iç organlarıma şuan.
Öne çıkan mesajlar