eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 günnük bugün kanala gittim..herkesi gördüm..bi kızla tanıştım..ben yazılmayı düşünürken kızın 6 aylık çocuğu olduğunu öğrendim O.o para yok günnük.. napçaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 6 kredi fransızca 61-90 notlarla cb geldi. ağlıcam. valla ağlıcam. ulan vizede sınavdan önce otobüste burnum kanadı, hocam çok kötü girdim 15 dkda sınavdan çıktım, finalde yükselir kesin dedim, ben istersem aa bile gelir demedin mi sen. sözde bi de seversin beni. lan ortalamaya darbe vurdun, dolayısıyla erasmusa darbe vurdun.çok başvuru var onla sıyrılacaktım aradan. seneye alırım artık nasosa erasmusa yollamazlar. gitti finlandiya *küfür*. fransızca hocamı öldürdüm, tutuklayın memur bey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 güllük weble ilgili her türlü programlama işinden nefret ediyorum, ilerde büyüyünce bu tür işler için adam tutcam o yapcak. ya da asistanlara yaptırırım (bir öğretmen daha yetişiyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 günlük, dunya ck adaletsiz 3 gun ustuste deneyip kesemedik boss u, dun giremedim first kill. bugun giricektim, yetisemedim, bugnde first kill yapmislar. lan nasi alicam item ben, en yakin rakibim 2k+4 fazlam. eykey. kibby Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 günlük para bulmak için idaa ya sardım e tabi tatilde her gün harcanıo.. süprüz kuponlarım elimde patladı yarın tekrar bakıcam liglere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 klasique bir gun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 günlük ben kum döküyorum hıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 gunluk histeri histeri nereye kadar? doktora gitsem mi hakkaten dedikleri gibi?susma konus! işte senin de zayıf yonun bu,zerre akıl yok!hıh geldi kriz mutlumusun?asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 günnük lan cuma olsada paramı alsam. aç sefil nereye kadar bugün iki dersten geçtiğimi öğrendim.sevindim.en kısa zamanda (perşembe düşünüyorum) taksime resim sergisine gitmem lazım.ordanda opera bileti almam lazım..ben entel değilim günnük ödev için yapıyorum bunları.yoksa üstüne para versen gitmem operaya filan. sçs. film izliycem şimdi bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 kafayı yemek üzereyim günlük. paranoyak oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 nası hastayım hiç sorma. titreme, ateş, eklem ağrısı falan. bi de her grip olduğumda devreye giren şuna ve buna maydonoz bir faranjit/larenjit kardeşler 2lisi var ki.. of anam of.. yarına ders kayıtları var amma ben hiç programı inceleyemedim. az önce baktım.. inceleyecek gücüm olmadı henüz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 selam günlük, bugün kalktım, oturdum, sonra da uyudum. bb günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 geçmiş olsun dasaaa. o değil de repliklerim süper ahah. Sabahattin Ali de zeki adam, Ayşe Sıtkı da zeki kadın vesselam. İki makale yetişir mi ki bugün ezberden sonra. görücez. hmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 *günlüğü açar* (neden düşüncemi kağıda yazayım ki?) *günlüğü kapar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 aşık filan olmak istiyorum günnük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 günlük lan uyku düzenim bozuldu gene sabah 7 de yatmaya basladm b.ku cıktı bu işin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Ben genelde yazmam, yazamadigimdandir. Belki de yazmak istemedigimdendir. Bugün bir garip içim. Bir şarki sözü paylasmak istedim. Edit : Alaturka versiyonu cok guzel, dinlemek isteyen olursa. Vega - Desem de inanma sen isterdin bu sonu hiç bir sona değişmem yuvarlandı geldi bariz durdurmam, hiç "dur" demem ne güzel uzaklaşır her şey... uyurum, nefesim biter. durdurmam, bu sondan hiç korkmam ben ne güzel uzaklaşır herşey... uyurum, nefesim biter ne varsa bundan sonra var olmaz, geri dönmem hep isterdin ve oldu bak bugünden geriye dönmem kopuyorum ah... senin teninden son güne kadar direnmişken "atıyorum ah...seni içimden ben" desem de inanma kaçıyorum ah...senin elinden son güne kadar esirinken "atıyorum ah... seni içimden ben" desem de inanma Bir de eklemek istiyorum; hersey nefesimin bittigi gune kalacaksa eger, sevme yeter !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 günnüh ben 5'te yatıcaktım saat 8 olmuş ama nası oldu ki öğleden sonra uyurum artıh. da uyumam bence, instanz yaparım. uff :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 günlük site güncelliyorum dün bütün gün yurtdışı turlarını siteye eklemekle uğraştım beynim sulandı artık:S okul harcımı yatırmam lazım günlük ama para yok haftaya kaldı artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 günlük saat 5 te kalktım ayıb ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 günlük be kız arkımdan ayrıldım ama hala seviorum o da sevio ama beraber olmuo yapamioruz sorunlar çıkıo hep :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 bi karar verin yahu anlamadım gitti ben bu işi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Günlük bügün takım elbise bakmaya gittim. Çok yakışıyolar lan bana. Vallahi beğendim bi tane alıcam. Sonra finaller belli olmuş 4 dersten kalmışın 2'si DC oldu mu hiç. Ama bütte geçecem ben onları. Geçerim di mi lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 günnük kanala gittim bugünde.. seda-esra zaten uyuşturuyo beynimi..üstüne bide bant çektik.. perte ayrıldım ben.. yarın gitçem notlarımı öğrenmeye ve taksime ödev için sergi gezmeye ve opera bileti almaya.. sçs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar