Zergling Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 sevgili günlük.. gece'nin 1 de inandim ve wow cdsini arkadaşımdan uşenmeden almaya gittim :) artik evden wow oynuyorum gunluk account açılınca warrior kascam inşallah :))) 4. 70 geliyor sevgili gunluk :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 density functional theory electron spin density o_O; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 uyumak lazım.. uyku.. uyku!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 O_o; NERDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 aaa yine uyumayı unuttum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 bi de post kastin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 hazırlan up edilmiş yazayım. Bugün kendimi ders ve filmlere verdim. Anormalim bu dönem. Ruh hastasıyım. Birazdan bi film daha izlicem. Bu şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 günlük selam. doğumgünüm bugün bbjnms. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 janem yhaaa konu açsınlar diye buraya yazıyo. KİŞİSELE BAK ÖKÜZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Zeytinler, kişisel burası canım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 netten olup olmadık adamlarla tanışmamaya karar verdim günlük. = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Xaenin said: Zeytinler, kişisel burası canım. Güncelden değil, bölüme gir bak demiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Lancelion said: netten olup olmadık adamlarla tanışmamaya karar verdim günlük. = ösür dileriaam. of filmimi bölüp yazı yazıyorum sizin için. Ayrıca iyi post kastım. bys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Son sınavıma gidiyorum günlük. Başarılar dile bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Günlük, dikkatli ol! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 günlük bugün 1,2saatliğine ofisten kaçmalıyım ama nasıl? şuanda kimse yok ofiste öğlene kadar gelmeliler ve benim öğleden sonra bi şekilde dışarı çıkmam lazım. çıkmam lazım günlük yardım et bi yalan bulmalıyım izin alabilmek için:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 günlük noluyo lan ne iş. ayar mı veriyon lağn bana. sen(gırtlaktan çıkan n)in aln(aynı gırtlak)ını garışlarım laaa(böğürtü)aaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 1. gün - 1 toplantı - 6 saat 2. gün - 2 toplantı - toplamda 5 saat daha bitmedi tabi, bu işin cuma ve cumartesi fasılları da var. korkmaya başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 günlük kendime tatilde ya database işi ya da tasarım işi bulmam lazım. ikincisi daha zevkli ama birincisinde çevrem var ikincisinden iş bulmam daha zor. ama ikisinde de kendimi geliştirmem lazım. napsam acaba (burdan tasarım işi için çevresi olanlar bana ulaşsın mesajını çıkarabilirsiniz sdf). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Bu sefer harbiden sıçtım günlük. gpa i katletmekle kalmadım okulu uzatma tehlikesiyle de karşı karşıyayım. Son sene bunu başaran ilk insan be olcem herhalde. Hayırlısıyla geçsem hepsinden başka bişi istemiyorum. Öptüm bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 günlüüük selam 12.00a cok garip girdim cok tesekkur ederim butuuuun herkese beni yalniz bırakmayan. herseye ragmen, beni seven herkes aradi, geldi. pastayla saat 11 gibi kapi çaldi actim bi kaç ay once ayrildigim sevgilim, evet hala gorusuyoduk ama, soguktuk falan.. pasta almis bana kapida yakmis actim "iyki dogduun tuuubaa" dedi ehuh cok mutlu oldum sonra pastayı üfledim foto cektik kahve ictik tam gidicekken ev arkadasim geldi peşine 2 arkadasi da takmis kapiyi bi actim koro halinde apartmana bagiriyolar MUTLU YİLLAR TUUBAAA ahaha cok sevindim onda da :) sonra legbra aradi bi de tam 00.00da onda da cok mutlu oldum bi de az once bi süpriz patlattim bunu yapmaktan nefret ediyorum ama hemen anliyorum napiyim :/ en yakin arkadasim bengüş, benim icin bi yerde yer ayirtmiş eglenmeye gidicez :) 2 gun oncesine kadar yalnız gecircem herhalde dediğim bi gunde bunca insanin gelmesi of cok mutlu oldum be günlük ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 günnük yukardaki kadar mutlu olmak istiyorum nan böhüüy :( olm finaller feci boğmaya başladı beni..bitsede gitsek. günlükçüm kafamdaki soru işaretleri hiç geçmicek bitmicek galiba..sanırım bi kız arkadaşım olana kadar hep kalcak o soru işaretleri..kız arkadaşımda ne zaman olur bilmiyom..ümidimde kalmadı desem yeridir zaten..pöt !! diye gökten biri düşmiceğine göre bi süre daha yalnız takılcam.. ok si yu leydır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 sen bana ışık ver yeter bende filiz çok köklerim içimde gizlidir gelen giden açan soran bere budak yok bir şiir istersin �içinde benzetmeler olan� kusura bakma sevgilim heybemde sana benzeyecek kadar güzel bir şey yok böle bişey günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Günlük babamı özledim çok.8 yıl oldu be kos koca 8 yıl.özledim çok.keşke özlem insaları hayata geri döndürebilseydi...keşke, keşke... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 ilanı aşk ediyorum benimle evlenirmisin beraber yaşlanmaya bir kalemde söz verirmisin ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar