Finkel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 günlük sana artık aylık yazıcam hayatım çok monotn.(N) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 ALLAH BELANI VERSIN KAR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 off tezimi çok tırt yazmışlar. Yarın mekanı basıp dağıtacam bu ne lan diye. Teslim almadan para vermem rulz. Yarın yine arkadaşa ders çalışmaya gidecem. Ben kaçar. Ders mers. Selametle. Bide Ice Tea limon aldım. İçeyim lıkır lıkır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Zuhahah moduyla ağır emoluk arasında o kadar hızlı gidip geliyorum ki nolcak bilmiyorum günlük :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 kenara not aldım, nimet şakaya gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 sdfasdasdas. çok çabuk geçiyormuş zaman yahu. yıllar önce bugünün hayalini kurardım, geçti bitti bile. ehaha :) bol bol gezdik, bol bol tozduk, reşit olduk, mutlu olduk ve sonunda yorulduuk :) güzel bir gündü. kendime deli bile dedim bugün, yolda kaymaktan yürüyemeyip sokak ortasında gülen başka manyak var mıdır diye düşündüm, sonra yoktur diyerek devam ettim yürüyemememe :P neyse bugünü hatırlayarak güzelleştiren herkese pek pek teşekkür ederim :P ehü 18 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 yanıyorum yanıyorum, ah yanıyorum yanıyorum, yar yine bana haram geceler, senin için ağlıyorum... günlük asd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 maybe it's time to stop swimming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 and just keep walking! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 saerosa armağan ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 ocw we online kitaplar saolsun.. kaynak buldum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 günlük boşluktayım. bi arayış içersindeyim. hayır aramama da gerek yok etrafımda 1,2aday var. ama kafam çok karışık başlamalı mı başlamamalı mı? eskiyi unutmadan başlarsam mutlu olabilirmiyim ki? belki unuturum ya ne de olsa eskisi de daha önceki eskiyi unutturmamışmıydı? evet evet başlamalı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 keyifsizim iste,hala hastayim.Enam agladi yani. Bidaha hasta olmayicam lan. editinde dibine vurdum please. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Dışarı çıkmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çepiþ Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 günlük donuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 biraz sinirliyim.. agresifim biraz.. GRhh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Ahahah yok böyle bir kutlama ya!Her 15 dakikaya 1 süpriz düşüyor neredeyse cumadan beri.Koleksiyonum için harika bir gemi maketi,el yapımı ayıraç,çan çin çon çubuklarıma orjinal bir ekleme,bugüne kadar aldığım en ciddi ve en ışıltılı(!) takı,ve onun aniden çıkıp gelmesi önce ben sarılayım demesi...Ahhh hiç bitmesin günlük.O da bir daha hiç gitmesin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 heyecanla basketbol maçını bekliyorum günlüğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Yeter sıçıcam şansıma ya. 2 yıldır kar yağmıyor bugünü buldu OOOOOOOOOOOOOOF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Kahvaltıda çıtır çıtır yiyecekler o kızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Yemeyecekler. Yanıma geldi o benim =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 günlük naber babs, özledim seni yav vala. görüşemioz lan bayadır. eheh. hadi len. finaller var. başka da bişi yok. hadi cya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 bakalım denemede nolcak günlük. başarılar dilesene ulen =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 günlük ingilizce söz öbekleri kullanmayı pek sevmem ama "shit happens" sevmiyorum böyle durumları, çok zor yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Selam, ///edit Saygılar. Nefret ediyorum lan tatillerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar